10.-11.6.2017 SM2 Motopark

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Tomaso, 3.6.2017.

  1. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  2. Zege

    Zege 3rd gear

    Milloin muuten tarkalleen ne ensimmäiset kisat Motoparkissa oli? Yritin googletella, mutta ei kovin helpolla tunnu löytyvän. Siis vuosi oli 1987, mutta tarkempi ajankohta.
    Jostain hieman hatarista lähteistä haarukoituu jotain sellaista kun juhannuksen jälkeen olisi ollut jonkilaiset vihkijäiskisat. Kenties 27. - 28.6.1987 ?

    Ja milloin se torni on siihen burnismontun viereen pystytetty?

    1990 ilmeisesti lisättiin mutkarataa kiertämään aluetta.
     
  3. f-85

    f-85 Gearhead

    Ekat kisat oli 27-28.6.1987. Jukka Ora ajo eka lähdön. Sitten oli 18-19.7 kaks päiväset street race kisat, 30 markkaa näyttää lippu maksaneen.
     
  4. leadsled

    leadsled Gearhead

    Avajaisissa oli 15000 katsojaa, kuinka lähelle päästään 30v kisassa..?
     
  5. josu

    josu Gearhead

    150
     
  6. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Luvattu hyvää säätä paikan päälle. Viikonlopun katsoja saldoksi veikkaisin 300, sillä ehdolla että aurinko paistaa.

    Kirottua kun Smartum ei käy American car show:n eikä kiihdytyskisoihinkaan. Eikä vissiin yleensä mihinkään mikä liittyy FHRA, ilmeisesti autot eivät ole kulttuuria?

    Jee listalle on ilmestynny "Erhomäki"
     
  7. kede -57

    kede -57 3rd gear

  8. valtope

    valtope Gearhead

    Ekassa kisassa oli myös mukana katuautoja, "kutsukilpailu". Olin Lehtimäen kanssa Kadett:lla
     
  9. josu

    josu Gearhead

    Aina historia kiinnostaa,missäpäin ko Kadetti mahtaa majailla tänäpäivänä,tekniikka varmasti oli sellaista mitä löytää aku ankan pellepelotottoman jaksosta:)
     
  10. Kalkkuna

    Kalkkuna Gearhead

    Onko yhtään autoa nyt mukana kisoissa mikä ois ollu sillon avajaisissa ajamassa? Kottenin kupla taitas olla ainoo mikä edes samassa kuosissa kun silloin?
     
  11. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear


    Jos Robert Engblumin Stock Camaro on vielä samoissa kuosissa,siinä olis 1 avajaiskisan auto.
    Sitten tulee mieleen Ahvenanmaalta Bo Nylund,ollut aina sama auto ja oli mielestäni silloinkin mukana.Ajoi ainakin pari vuotta sitten.
    Mut ei kyllä montaa löydy.
     
  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  13. kede -57

    kede -57 3rd gear

  14. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kisathan olivat taas sunnuntaina pahuksen hienot, ilma suosi, eikä radallakaan sattunut mitään kummallisia hämminkejä, homma yksinkertaisesti vain pelasi...pito ei varmasti ollut paras mahdollinen, mutta minkäs tekee....pitäisi tehdä sama juttu kun Alastarolle, kerätä varat ja päällystää rata uudelleen.
    Varikolla oli taas nähtävää ja paljon vanhoja tuttuja, erityisesti Erhonmäille isot kiitokset mukavasta autoesittelystä ja juttutuokiosta, auto on kaunis kuin karkki ja kulkee lujaa...aivan maailmanluokan laite :odcool:

    Onhan paikka vähän primitiivinen, mutta on sinne parannuksiakin tullut sitten viime kesän....vessoja remontoitu, ruokala remontoitu ja mikä parasta, rataravintolasta saa nykyään todella hyvää ruokaa kohtuu hintaan, voin lämpimästi suositella...napa siinä tosin kasvaa, mutta eipähän tarvitse olla nälässä :rotfl:
    Motopark on ehdoton oma suosikkirata näin katsojan roolissa, missään ei saa samaa tunnelmaa kun siellä, muutenkin hyvä että radalla taas ajetaan.
     
    kede -57, enzo ja nova 76 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!