Asuntovaunuun alumiinipeltiä mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja vernando de hoto, 21.6.2017.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Rupeaisi telimunan "mullat" vaihdettu jälleen puuksi. Pitäisi löytää, jostain päin Suomea valkoista sileää peltiä ja punaista kuulavasaroitua peltiä, jotta saisi sen jälleen liikenteeseen. Myöskin alumiin nauloja tarvittaisiin. Kaikki vihjeet olisi tarpeen mistä saattaisi löytyä. Välimatka ei ole ongelma. Tuollaiset olisi toivelistan kärkipäässä, mutta lähinnä vastaavakin saattaa kelvata.
     
  2. plagu

    plagu Gearhead

    Kaikista vaunuhuolloista sitä saa on vain jäätävän hintaista tavaraa.
     
    1purehell tykkää tästä.
  3. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Tori .fiin hakusanaksi "alumiinipeltiä"
    25-29 euron välille jäi metrihinta.
    Oli värivaihtoehtojakin.
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kävin eilen Ylivieskassa vaunuhuollossa. Eipä tahdo enään saada. Olisi hyvä, että rahalla selviä ei viitsisi projektia jättää tässä vaihessa enään kesken.
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kiitos vinkistä pistetty kyselyä eteenpäin.
     

Kerro tästä muillekin!