Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Tottakai listaa ajetaan tulevana Lauantaina Malmilla.
    Facesta löytyy infoa, mut muuten siis samalla kaavalla kuin viimeksikin Malmilla.
    Nurmikon reunapaikat radan suuntaisesti on varattu vain Blacklist kalustolle
     
    enzo tykkää tästä.
  2. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Mitäs tälle "hirmu"Nisukalle kuuluu?...Ei kai vaan hepot karannu laitumelle:odcool:
     
    jknR ja three hundred tykkäävät tästä.
  3. Hyvinkään raportit jäi tulevaisuuteen, mutta huomenna jatketaan Malmilla listavetoja tältä pohjalta:


    1.Uskali
    2.Rantakari
    3.Sikanen
    4.Laukkanen
    5.Sinisalo
    6.Hakulinen
    7.Paukkuri
    8.Käyhkö
    9.Kataja
    10.Kitunen

    Ajojärjestys:
    -Kitunen on haastanut Katajan
    -Hakulinen on haastanut Sinisalon ja tämän lähdön häviäjä saa vastaansa miss Paukkurin
    -Laukkanen on haastanut Sikasen
    -Rantakari on haastanut Uskalin

    Sekä tietenkin haiallas jossa listalle on pyrkimässä huhujen mukaan(Uho Juho Mawerikilla, Wihinen Pikkiksellä, Nykänen Swingerillä etc.) Joten sutinaa riittää.
     
    Muokattu: 7.7.2017
    peltsi tykkää tästä.
  4. Eiliset Malmin Blacklist kapinat saatiin tiukalla finaalilla päätöksen.
    Normaalista poiketen pyydämme nyt listan kuskeilta lyhyen raportin omista ajoista tähän topikkiin, jotta tapahtuman kulut ja listasijoitukset saadaan varmasti oikein.
    Kiitos jo etukäteen!

    [​IMG]
     
  5. MarcoK

    MarcoK Gearhead

     
    C-Body Polara, Rotten ja wilburi tykkäävät tästä.
  6. pts

    pts 2nd gear

    Bemarin kisathan meni ihan kohtalaisesti vaikka yksi sija tiputtiinkin eli nyt ollaan ilmeisesti 4 sijalla (korjatkaa jos olen väärässä) eli aamupäivästä ajoin laukkasta vastaa mutta hävisin sen 10.8 ajalla mutta se kisa hylättiin kun Sinisalo oli haastanut Laukkasen aikaisemmin joten Laukkanen ajo Sinisalo vastaan ja Sinisalo vei sen voiton. Sitten seuraavassa listavedossa oli Holo vastassa, yritin olla tarkkana lähdössä ja se onnistukin 0.01 reaktiolla mutta ei se riittänyt häviö tuli 10.6/230 ajalla. Onnistunut päivä kaiken kaikkiaan ja rata oli parantunut huomattavasti viime kerrasta.
    Sikanen/bmw
     
  7. pts

    pts 2nd gear

    Seuraavassa kisassa haaste rantakarille sijasta3. (missä muute seuraava kisa on ja millon?) ja kiinnostais loppukauden muutkin kisat :)
     
  8. holo64

    holo64 3rd gear

    En tiedä mut olisko Pori?... tai ainakin mä meen sinne
     
  9. holo64

    holo64 3rd gear

    Haastetta pukkaa,Janne
     
    three hundred tykkää tästä.
  10. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Pori on vielä auki blacklistan osalta mutta Ford päivillä Malmilla elokuun alussa ainakin ajetaan. Ja pyritään mahdollisimman pian ilmoittamaan kauden loputkin kisat kunhan niihin saadaan selvyys.

    Hyviä vetoja ollu taas porukalla mut kyl Perttu sun reaktioo pitää vielä parantaa .
    Ja Sinisalo hitsaa ne osat kiinni ni ei irtoo enää☹
     

  11. Kiitos Sikanen henk. koht raportoinnista!


    Haiallas eli listalle pyrkijöitä oli lopuksi ajallaan paikalla Oksanen Mossella, Husso Dartilla, Forssman Chevetellä ja Nykänen Swingerillä.
    Korteilla arvottiin ajoparit ja ne menivät juuri yllä mainitussa järjestyksessä.
    Husso ajoi Oksasen laulukuoroon ja samoin teki Forssman Nykäselle. Nykänen ei päässyt haastevedossa kunnolla liikkeelle ja pikku sininen mustikka oli ekana maalissa ja pääsi näin haastamaan portinvartijan iltapäivän aikana.


    Samaan aikaan kuhinaa riitti listalaisten keskellä, joita oli muuten isolla lentokentällä välillä lähes mahdoton löytää ajallaan kun ukot ja akat oli leiriytyneet ympäri plattaa...

    Laukkanen ja Sikanen tosiaan menivät innoissaan ajamaan heti päivän alkuun keskenään vedon, joka jätettiin kuitenkin huomioimatta sillä Laukkasella oli Sinisalon haaste jo Hyvinkäältä niskassa ja ensin ajettavana. Sinisalo veikin tämän heads-up lähdön.

    Jonka jälkeen Holo haastoi Laukkasen ja Laukkanen GT Dartilla hävisin senkin.
    Tämän jälkeen Laukkasella oli vastassa Paukkurin Sini Dusterilla. Tämän lähdön Laukkanen kuitenkin voitti jääden sijalle 6.

    Myös Uskali ja Rantakari ajoivat tässä kohtaa #1 sijoituksesta. Rantakari otti totuttuun tyyliin paremman reaktion, mutta muuten peli oli pikkulohko Dusterin osalta pelattu, sillä Uskali ajoi lähdössä uuden Malmin rataennätyksen ajalla 9.77 johon Rantakari ei pystynyt vastaamaan.


    Sinisalon huono tuuri jatkui jo kolmannessa tapahtumassa? Tällä kertaa öljypikuppi oli pudonnut öljypohjaan ja ö.paineet katosivat sen siliän tien. Olisiko isäntä mennyt ääneen kertomaan, auton myynti aikeista tai kaluston päivittämisestä, sillä se olisi ainoa järkevä syy miksi Camaro kiukuttelee noin tiiviisti? :D

    Anyway, Holo ohitti Sinisalon koska pelit olivat levällään, mutta Laukkanen ei sitä voinut tehdä kun oli jo samana päivänä hävinnyt Sinisalolle.

    Näin Holo pääsi haastamaan Sikasen ja Sikanen sai paremman lähdön mutta Novan ilokaasutettu isolohko rynni väkisin turbo ahdetun bemarin ohitse.


    Ja samalla kaavalla hävisi myös Rantakari Hakulisen Novalle. Reaktio ja lähtö oli Rantakarilla Hakulista parempi, mutta voima jälleen puhui ja maaliviivan ylitti ensimmäisenä Hakulinen, nousten hurjalla vauhdilla sijalle #2.

    Samaan aikaan Kataja oli vihdoin ja viimein saanut Pontiacin ilokaasut toimimaan ja niiden avulla hän peittosi Käyhkön hienon Panox Dartin.
    Katajan noustessa #8 ja Käyhkön pudotessa #9. Jonka jälkeen Kitunen haastoikin Käyhkön voittaen lähdön jonka johdosta Käyhkö putosi portin vartijaksi. Saaden "uuden"tulokkaan haasteen heti niskaan mustikka Cheveten.
    Tämä lähtö oli tiukka, mutta Cheveten ilokaasujärjestelmä alkoi poksua 100 metriä ennen maalia, jolloin Panox Dartti oli ensimmäisenä maalissa pitäen listapaikan hallussa.

    Kitunen voitti myös Katajan, jonka jälkeen Sini Paukkuri ja Kitunen ajo #7 paikasta jonka Sini voitti.

    Grande finaali ajettiin juuri ennen päivän päättymistä klo.18.00 Hakulisen ja Uskalin kesken Blacklist kunkun tittelistä.
    Äärettömän jännittävä ja tasainen lähtö päättyi kuitenkin Uskalin 0.02 reaktioon jolla hän pääsi viivalta karkuun. Molempin autojen mennessä 9.8 ajan ei Hakulinen pystynyt kuromaan rakoa umpeen, jolloin Uskali sai pidettyä #1 tittelin edelleen hallussaan.




    Eli jos tässä vielä pysyttiin kärryillä niin listan pitäisi olla tällainen:

    1.Uskali/ Buick GN
    2.Hakulinen/ Nova
    3.Rantakari/ Duster
    4.Sikanen/ BMW
    5.Sinisalo/ Camaro
    6.Laukkanen/ Dart GT
    7.Paukkuri/ Duster
    8.Kitunen/ Torino
    9.Kataja/ Pontiac
    10.Käyhkö/ Dart GTS
     
    Muokattu: 10.7.2017
    Rotten, beefeater, peltsi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kiitos hienoista raporteista, onnittelut voittajille ja tosi mahtavaa että lähdöt suurelta osin noin tasaisia, eikä mitään läpihuutojuttuja. Varmasti saa olla kaikki kohallaan jos meinaa pärjää!
     
  13. procold

    procold Gearhead

    Haaste teidän vedon häviäjälle!
     
  14. procold

    procold Gearhead

    Eipä auta hitsaukset kun öljypumppu meni poikki
     
  15. mopster

    mopster Gearhead

    Sen verran korjausta raporttiin että meillä ei Sikasen kanssa ollut haastevetoa Malmilla. Ja seuraavaan kisaan täältä haaste Hololle.
     
  16. Mopar garage

    Mopar garage 1st gear

    Juu ja mä haastan taas ton vedon häviäjäjänänöää..ää.
     
  17. Shirley

    Shirley 2nd gear

    Vierivä kivi ei sammaloidu eli mie haastan teijän lähdön hävijän!
     
  18. holo64

    holo64 3rd gear

    Mites noi kauden loppukisat, missä?? milloin?? Fordipäivät on tiedossa mut mitä muita? tietäis vaan missä ajelee,vai tuleeko taas muutaman päivän varoajalla?
     
    three hundred tykkää tästä.
  19. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Kyllä mielestäni toi Pori kuuluisi kisapaikaksi. Varsinkin kun järjestäjä näyttää vihreetä valoa Listalaisille. Olisihan se hienoa nähdä autojen suorituskyky pitävällä radalla.
     
    gremlin, three hundred ja valtope tykkäävät tästä.
  20. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Mites noi kaarettomat listalaiset?
     

Kerro tästä muillekin!