Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. josu

    josu Gearhead

    jos siirrytään 1/8 matkaan niin eikös se 6.3sek ole raja ilman kaaria
     
  2. MarcoK

    MarcoK Gearhead

    Jos lista-ajot jatkuu vasta malmilla 5.8, niin haaste edellä olevalle (Kataja?)
     
  3. Lukeeko tämä jossain säännöissä vai millä kaavalla laskit?

    Ja oletko Josu Porin kisan järjestäjiä, sillä virallista vastausta kaivattaisiin luonnollisesti suoraan heiltä?
     
  4. Tuoreita huhuja sen verran, että Malmille on puheiden mukaan tulossa listalle pyrkimäään ainakin kaksi katuautoa, joista molemmista on dynoteltu +1500hp tehoja, joten ainakin Malmin haialtaasta on niiltä osin tulossa ennätys raju kamppailu.
    Eli listan taso vain kovenee entisestään loppukautta kohden...
     
  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    No kerro ny perhana mitä autoja, oikee amerikanjenkkejä vai jotain ihan muuta?
     
    Mopoilija tykkää tästä.
  6. josu

    josu Gearhead

    En ole järjestäjä,tuossa vaan on sellaine kutina vuosien saatossa että tuo asia on tullut jossain vastaan(taitaa olla Kalajoen kisat jossa ajetaan 1/8mile),saatan olla ihan väärässäkin,kaikkein paras kun kyselee FHRA,lta,sori jos tulee epäselvyyttä tietämättömyyteni takia
     
  7. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Kyllä kisojen taso hieman laskee kun Holo jää novalla pois, tai kunnes toisin todistetaan..
    Mielestäni ei kannata kisojen järjestäjiltä rahaa pyytää että Blacklist tulee ajamaan, voi jatkossa olla suorituspaikat vähenemään päin..
     
    viilho ja three hundred tykkäävät tästä.
  8. josu

    josu Gearhead

    Vai sellaista on ollut Blacklistan touhu,pyydetään rahaa jotta voidaan tulla ajamaan.......no tuohan se lisää julkisuutta ja porukkaa paikan päälle joka taas tuo rahaa ja josta maksetaan Blacklistalle,no onhan tuokin tapa hoitaa asioita se onko tuo hyvä vai huono juttu niin se onkin sitten toinen juttu.
     
  9. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    En tiedä mitä se touhu on aikaisemmin ollut, tosta vaan päättelin.
    Totta josu rupattelet, olisi hieno nähdä blacklist ajamassa sijoituksista vaikka kaikissa mahdollisissa kisoissa mitä Suomessa järjestetään, niin upeita autoja sijoituksista ajaa:)
     
  10. viilho

    viilho 3rd gear

    Mistä hyvästä järjestäjät maksaisivat? Jos listalaiset saisivat esim kauden lopussa kahisevaa niin sit ymmärtää jotenkin.
     
    three hundred tykkää tästä.
  11. holo64

    holo64 3rd gear

    Nova poistuu listalta

    Lista on kyllä mielenkiintoinen ja kalusto vähintäänkin näyttävää mutta kisoissa ajaminen on turhan sekaista hommaa,esim.viimeksi Malmilla ajetuissa kisoissa vedeltiin haasteita jotka myöhemmin peruttiin kun ei tiedetty kuka oli haastanut ja kenet? Paras vaihtoehto saada homma toimimaan olisi varmaan henkilö joka ei itse aja kisaa ko.tapahtumassa? joskus ehdottelin että jos joku ajattamisen kisoissa hoitaisi niin kuljettajilta kerättäis pieni korvaus nähdystä vaivasta.Jollain tapaa ajattaminen pitäisi saada paremmin hoidettua ja saada selkeyttä koko touhuun.

    Listakuskit ovat kuitenkin jonkun verran panostaneet ajamiseen niin olisi myös kohtuullista saada edes kilpailukalenteri ajoissa tietoon (keväällä) missä ajetaan ja milloin.Aina on puhuttu että ajamaan pitäisi päästä paljon ja nyt kun listalla on näkyvyyttä ja se herättää mielenkiintoa yleisössä niin pitäisi myös ajaa.

    Se että kaikissa listan autoissa ei ole kaaria ja sen vuoksi ei pääse esim.Porissa ajaa ei pitäisi olla syy miksi listaa ei siellä ajettaisi,ne vaan jättää sen kisan ajamatta ja ajaa sit seuraavissa,on sanottu että kun olemme vieraina muiden järjestämissä kisoissa pitää kyseisen järjestäjän sääntöjä noudattaa,esimerkkinä Kiikalan Ilokaasukielto.

    Kuten moni tietääkin viime ja tänä vuonna on suhattu kahta sarjaa,Listaa sekä Ruotsin sarjaa ja näitä on näköjään vaikea sovittaa keskenään,tällä hetkellä Ruotsin kisat kiinnostaa enemmän,radat ovat erittäin hyviä ja järjestelyt siellä toimivat erinomaisesti ja kisareissut ovat olleet todella rentoja tapahtumia ja todennäköisesti ensikesänä ajetaan Ruotsissa enemmänkin.

    Nyt ainakin on listapöhinät tältä erää tässä,mutta Blacklistaa kannattaa kyllä kehittää ja ajamista selkeyttää koska selkeästi sillä on paikka kisatapahtumana.Listaa ajaville menestystä loppukauden vetoihin.

    Holo
     
    Muokattu: 24.7.2017
    ikäläinen, valtope ja three hundred tykkäävät tästä.
  12. homeboy

    homeboy 3rd gear

    ehdotan hegemonia kisojen järkkääjäksi ja listan asioiden hoitajaksi.

    olen myös sen kannalla että listalla olijat maksaa kyseiselle järjestäjälle jonkunlaisen korvauksen menetetyistä yöunista.

    T. PikkiS
     
  13. mopster

    mopster Gearhead

    Blacklistillä on lukuisia sponsoreita, luulis että noilla sponssituloilla vois maksaa jollekkin järjestelyhommasta??
     
    Catiska, viilho, homeboy ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. procold

    procold Gearhead

    Camaro poistuu listalta.
    Katotaan ensi vuonna uudestaan....

    -Jari-
     
  15. 440

    440 Gearhead

    :confused:Missähän nekin rahat sitten ovat.....jos joku tietää niin kertokoon:confused:
     
    three hundred tykkää tästä.
  16. Kuten tässä on jo muutama vuosi perään kailotettu, apua/lisäkäsiä kyllä kaivataan ja otetaan ilolla vastaan. Aika hiljaista on siltä osin ollut, vittuilua luonnollisesti kaikesta muusta on kyllä saatu kuunnella palkkioksi...

    Jos hege tai joku muu ottaa pestin vastaan tarkoittaa se sitten jokaiseen kisan hoitamista. Tilapäinenkin jeesi on jees mutta tällaisen henkilön pitää lupautua olemaan joka kisassa paikalla.

    Samalla kerrottakoon niille jotka ovat sarjan sponsseista ja raha asioista huolissaan, että käykää kysymässä paljonko mm. taulujen painatus ja grid girl daamien saaminen radalle yms. Kustantaa. Puhumattakaan niistä useista sadoista työtunneista mitä taustalla sarjan eteen on tehty vuodesta 2014 lähtien.

    Kuskeilta ei ole pyydetty mitään sarjamaksua tai yms, päinvastoin joihinkin kisoihin on listalaiset junailtu ilmaiseksi sisään.
    Eikä palettia tosiaan pyöritä mikään iso tuhat tai pieni kymmenpäinen kerho.

    Että pää pois perseestä ja valittamisen sijaan voisi tarjota vaikka omaa apua järjestelyissä ennen ja jälkeen ajoja sekä tietenkin ajopäivän aikana.
     
    MarcoK ja Rotten tykkäävät tästä.
  17. Päivitetty (24.7.2017) Blacklist näyttää nyt tältä:

    1.Uskali/ Buick GN
    2.Rantakari/ Duster
    3.Sikanen/ BMW
    4.Laukkanen/ Dart GT
    5.Paukkuri/ Duster
    6.Kitunen/ Torino
    7.Kataja/ Pontiac
    8.Käyhkö/ Dart GTS
    9.Sinä?
    10.Sun Mutsi?
     
    hlappis tykkää tästä.
  18. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Tervehdys ja ei herneitä nenään.Kerronpa näkemystäni mm täällä lukemani ja muutamien listalaisten ajatusten perusteella. Hienoa että järjestetään tällaset kapinat sillä ei noita liikaa ole. Selvää varmasti se että tarvitaan henkilö joka hoitaa joka kisan, helppoa sanoa. Jannella monta rautaa tulessa eli ei vaan pysty/ kerkee kaikkea vaikka haluaisikin ja hyvää duunia tehnytkin sarjan tunnettavuuden ym kanssa. Seurannut tätä keskustelua niin tulee myös mieleen seuraavat asiat.

    Kilpailukalenteri pitäis olla selvillä keväällä.
    Palkattu hahmo hoitamaan järjestelyt ajatukset ym
    Mielestäni grid pimut voi hoitaa kun muu paletti kasassa
    Eli se hahmo + kalenteri on perusta, sen jälkeen muut asiat.
    T.Toni Nyström
     
    three hundred tykkää tästä.
  19. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Ei ois kellään listalle asiaa jos Your Mom ois portinvartijana :D

    Mutta sitten asiaan!

    Seuraavat kisat siis Malmilla 5.8 ja haasteet tällä hetkellä:

    Sikanen haastanut Rantakarin sijasta 2.
    Laukkanen haastanut Sikasen ja Rantakarin välisen häviäjän.
    Ja Sini taas haastanut edellä mainitun haasteen häviäjän.
    Käyhkö haastanut Katajan sijasta 7.

    Kitunen ottaa näköjään rennosti ja haastelee sit ku haastelee :D

    Edit: haasteet päivitetty
     
    Muokattu: 24.7.2017
  20. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Ja joo tiedän että ei oo kovin helppoa tehdä tota hommaa, toi meidän suuri järjestökään tiedä ajoissa missä ja milloin ajetaan..;))
     

Kerro tästä muillekin!