vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jotenkin tuntuu että toi kuminpolttoperseily senkun pahenee vaan koko ajan, kaikenmaailman eurotötteröitäkin hilataan paikalle särjettäväks... Pitäis varmaan keksiä joku uus paikka missä sais olla rauhassa ja bensalenkkarit vois jäädä heurekalle vinguttamaan :wc:
     
  2. jehnu

    jehnu 1st gear

    Eiköhän pelkkiä pönötystapahtumia ole ihan tarpeeksi. Antaa niiden polttaa jotka haluavat ja te jotka ette sitä siedä, voitte panostaa kauppatorilla seisomiseen.
     
    rb, fenix, Make.S ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jos et ole huomannut niin ei nykyään taida sellaista tapahtumaa ollakaan missä ei joku vinguttaisi ainakin toista takapyörää. Onneksi sentään Pilvenmäen ravirata on hiekka, kai sielläkin joku spede sudittelisi muuten... Vuodessa on aika monta tapahtumaa missä on ihan kuminpolttokisakin, ja osallistujamäärä aina n. kymmenen autoa, mikä on ettei kantti kestä mennä kisaan sudittelemaan?
     
    belair54 ja cdv70 tykkäävät tästä.
  4. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Videopätkää!

     
    karpo29, jehnu ja Tunaman tykkäävät tästä.
  5. jehnu

    jehnu 1st gear

    On niissäkin tullut oltua, mutta ei niitä kovin montaa kesässä ole etelässä. Ainakaan jos puhutaan jenkeistä, eurot erikseen mutta ne eivät kiinnosta.
     
  6. jehnu

    jehnu 1st gear

    Enkä kyllä yhtäkään kuminpolttoa ole stadin taikka malmin kokoontumisissa nähnyt.
     
  7. JS78

    JS78 3rd gear

    Mitä, kuljetsä niissä laput silmillä ?
     
  8. jehnu

    jehnu 1st gear

    En kulje ja en voi sanoa nähneeni kun en ole. Ehkä sitten valitettavasti missannut.
     
  9. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Olen yhden ainoan kerran Malmilla käynyt. (vol 11) Ja kun nyt tarkkoja ollaan, niin kumin poltto, jonka totesin tapahtuneen tapahtumaan liittyen alkoi välittömästi portin jäkeen. Lakua oli tiellä sinne nyppylän päälle saakka. Ei siis kentällä, mutta kyllä mielestäni tapahtumaan liittyi.
     
  10. max

    max Double Gearhead

    Mahtaisko Vantaan Parkingin kuminsulattamisella olla nykyään poliisin hiljainen hyväksyntä kun en niitä nytkään paikalla nähnyt?!
    Meteli,savu ja yleinen häiriökäytös(Vantaalaista käytöstä) sopii mun mieleen,mut toivottavasti ei nähdä sitä päivää,kun lähtee auto lapasesta ja yleisön joukkoon.
     
    rane58 tykkää tästä.
  11. OPM

    OPM Gearhead

    Taisi perjantaina poliisilla olla vähän muut asiat priorisoituina kuin mustat viivat Heurekalla..
     
    rane58, cdv70 ja rb tykkäävät tästä.
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tulihan sitä käytyä taas Vantaa Cruisessa parin vuoden tauon jälkeen...ihan OK cruise, mukavasti kalustoa, pikkasen ripotteli vettä, se ei haitannut, siihen on totuttu tänä kesänä...josko syyskussa olisi parempia ilmoja ja vielä uudelleen ?

    Kuminpoltto...no sen takia en sinne mene, melkeimpä päin vastoin, sen verran holtittoman näköistä touhua välillä...vaikea tajuta miksi joidenkin pitää vetää sitä lakua katuun niin kovalla vauhdilla ja lintassa keula päin yleisöä, joka seisoo varpaat kanttikiven reunalla ? :odeek:

    Tuning-riisikupit tosin ovat minusta se oikeastaan vaarallisin ilmiö, kun ajavat siitä läpi järjettömällä vauhdilla jollakin ykkösellä kakosella kiljuttaen 10 000rpm watun riisikinnerin konetta, samaan aikaan kun tien yli juoksentelee ihmisiä ja etenkin lapsia...:soosoo: :wc:
     
    passerby tykkää tästä.
  13. joosexsex

    joosexsex Gearhead

    Muokattu: 15.9.2017
  14. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  15. ata

    ata Gearhead

  16. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  17. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  18. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Mukavaa katseltavaa, kun ei taaskaan itse päässyt paikalle. Piristystä antoi iltakuvat ja ata :n lähikuvat yksityiskohdista. Noissa iltasella kuvatuissa on oma hohtonsa, eikä niitä ole salamalla lähdetty pilaamaan;). Pitää vissiin katsoa uudestaa.....
     
  19. Patwh

    Patwh 3rd gear

    Jamboolio ja cdv70 tykkäävät tästä.
  20. yks vekkulipoju

    yks vekkulipoju 1st gear

    Edelisen kuvissa vilahtaa mielestäni liikenne merkit joissa moottori ajoneuvolla ajo olisi kielletty 22 viiva o5 vai ymärsinkö väärin .
     

Kerro tästä muillekin!