Voodoo Saab

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja H-V, 27.8.2017.

Tags:
  1. H-V

    H-V 2nd gear

    Tuli tässä mieleen. Auton hankittua, alko kummasti työpaikalla pyörimään saappeja ja saabisteja. Kerran yks löyty kotipihastaki :eek:
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kustom pumpula on aina hyvä aihio.. jopa "valmiina" siis..

    mäkin haluun tommosen(kin). kauheudessaan hieno. ja niin sopivan pöyristynyt muotoilu että pikku kustomjipot toimii aika hyvin. näitähän oli joskus useampiakin hienosti rakenneltuja customoituja laitteita liikkeellä suomessa.. mihin ovat nekin kadonneet.
     
  3. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Minullakin oli kuupassa paljon pieniä kustomjippoja. Luukkujen kulmat pyöreiksi, lokareiden hitsaus koriin, listat pois, tankin korkin upotus ja takakontin avaus sisältä sen lukkoknöölin sijaan, kumipuskurien tilalle kromatut jne. Seuraava omistaja maalasi mattamustaksi, laski tonttiin ja käänsi ovet aukeamaan edestä. Missä lie sekin miina, varmaan jo romutettu. Ei se mikään huippuyksilö ollut, huonosta aihiosta minibudjetilla tehty harjoituskappale pikemminkin.
     
  4. H-V

    H-V 2nd gear

    Eihän sulla satu olemaan mitään kuvia missään kätkössä?
     
  5. z28

    z28 Gearhead

    jotkut vw kuplan jenkkipuskurit/tai jotain sinnepäin on jouten jos haluat sovitella.ei maksa mitään.
     
  6. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Noishan on toi v4 kone fordin peruja, muutosasioihin en ota mitään kantaa mut fordin v6 sopii laatikon kaaveliin jos tohon haluaa tekniikkaa värkätä. Mul on vanhanmallin 96:sen kromipuskureita jemmas jos semmosille kiinnostusta.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Tulee kuulemma hirveen etupainonen ja huonompi ajaa ja paska loota hajoo jos ajaa väännöllä.
     
  8. peto

    peto Gearhead

    Jos ei tarvitse alkuperäisyydestä välittää, itse sovittaisin esim. Irs kupla/paskatti/audi/subaru/jne. pitkittäis laatikon. Miksei samalla koneekin.
     
  9. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Otan osaa.. Noita hörhöjä kannattaa välttää.
     
    palontie tykkää tästä.
  10. Max Attack

    Max Attack 3rd gear

    Ihan tosi! Kannattaa välttää. Ihan oikiasti.. Tää porukka on jotain ihan omaa lajiaan... Itsekin toipuvana saabistina pidän porkkanasorvit visusti piilossa, muuten näitä hörhöjä pyörii joka paikassa.
     
    H-V tykkää tästä.
  11. Anza

    Anza Gearhead

    hantta, H-V, Camino'79 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. H-V

    H-V 2nd gear

  13. H-V

    H-V 2nd gear

    Jotain on tullut tuusailtua, no suappia tottakai! Seksisämpylä sai uudet puskurit, kiitos vaan käyttäjälle z28. Sovittelin siis kuplan puskureita.
    [​IMG]

    [​IMG]

    Uusien(kin) puskureiden myötä varsinkin keula näyttää tosi korkeelta, joten ajattelin laulattaa rälläkkää jossain vaiheessa, jos jousia vähän lyhentäisi.
     
    juha745, 12345678910 ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  14. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Voisi täristä aika lailla ilman tasapainoakselia. Jos ameriikanjytinää ja tutinaa haluaisi niin jaksaisikohan Harrikan moottori siirtää Kuuppaa? Olisi päheät äänet.
     
    isalmela ja Anza tykkäävät tästä.
  15. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Tota mäkin oon monesti miettiny et onks kukaan laittanu Harrikan konetta autoon hmmm täytyykin googlettaa...
     
  16. H-V

    H-V 2nd gear



    tollasen löysin :confused:
     
    Ratrod34 ja esmi tykkäävät tästä.
  17. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Hävitä nuo sysirumat vilkut.. Eikä pyöreät etuvalotkaan tekis ilmeelle pahaa.
    Puskuri on tehny ilmeelle jo aikalailla hyvää!
     
  18. H-V

    H-V 2nd gear

    Itse asiassa oon tässä jo vilkuillut esim amazonin etuvilkkuja, olis vähän sirommat. Tai jos keksin jostain muusta vielä hienommat. Amazonin takavalotkin vois ehkä sopia persaukseen. On kyllä järkyttävän kokoset mollukat noi etuvilkut ja takalamput. :D
     
  19. H-V

    H-V 2nd gear

    Sitä olen kanssa tuumaillut, josko hommaisi ylimääräisen parin etulokareita joiden päihin naittaisi pyöreät lamput, sais keulasta vähän leveämmän näköisen.
     
    Gary Grand ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  20. juha745

    juha745 Gearhead

    Ehdotin sitä takavalon (vilkun tai vaikka pakkivalon) upotusta noihin käpyihi, miksei toimis edessäkin, eli vilkut tai parkit upottais etukäpyihin?
     

Kerro tästä muillekin!