Hyrylä Cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 6.7.2014.

  1. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    vanha unkka vois olla hyvä.
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    joopa joo, muut ihmiset ahdistaa? kyllä tuonne ois lauantaina lisääkin autoja mahtunu? joo onhan siellä muitakin kuin karvaperseisiä vanhojen ropposten omistajia mutta niin niitä on keravallakin ja ollut espoossakin? Kyllä tuolle pihalle se kymmenkunta autoa mahtuu mikä on ollut tällekesälle se keskimääräinen määrä, kesäkuussa oli ehkä enemmän? vanha unkkahan ei taida olla auki viikonloppuiltaisin/iltaisin yleensäkkään? ja sielläkin on noita tavallisia ropposia parkissa autoliikkeen pihallao_O

    pitäiskö kaikkien tapahtumien olla niin isoja että pitää olla jäähallin parkkipaikka käytössä:D
     
  3. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Kyllä sitä mielummin harrasteporukassa pysäköi kuin kirkuvien lapsiperheiden viereen jotka paukuttelevat oviaan auki miten sattuu.
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Et ole tainnut käydä Hyrylä Cruisessa...eipä siellä mitään ongelmaa ole ollut ja harvoin edes mitään tungosta harrastajien / normi käyttäjien suhteen.
     
  5. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Oon aiempina vuosina käynyt myös ja silloin pystyi jo liikenneympyrästä vilkaisemaan että tuollahan on cruising toimintaa. Jos porukkaa ois pari kolkyt autoa enemmän kuin viimeeks niin oiskohan burgerin purijoitten sekaan enää mahtunut. Ei siinä, siis paikka on mitä mainioin mutta tilaa ei aina ole liikaa eikä asiakkaiden määrä ole ennakoitavissa. Ois kai sitä muutama ruutu tosiaan ollu vapaana parin kolmen moparimiehen lisäksi lauantaina. Itekkin vähän harmissaan näistä "pikkukruisinkien" katoamisesta. Ei taida Rekolakaan olla hirveen voimissaan. Riksussa on Ullan pakarin touhu vielä voimissaan missä oon käyny pari kertaa turisemassa. Ihan mukavaa ja uteliasta porukkaa kun outo naama/auto karauttaa paikalle.
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    tänään? oli lehessä ilmotus;) ja kelikin on hieno:)
     
  7. 1320

    1320 Gearhead

    Kaikki muut Cruisaili ilmeisesti jossain veispuukissa, mut oli Burger Kingilläkin sentään kaks autoa paikalla! :poff:

    [​IMG]
     
    jariha tykkää tästä.
  8. mopar383

    mopar383 1st gear

    Kyllä Rekolassa on ollut kivasti porukkaa ja sieltä myös lähetään kurvailee letkassa kehäkessalle eikä vaan seistä koko iltaa samassa paikassa. Toi Hyrylän juttu vois olla myös oikea cruising eli ajettais esim. vaikka Nurmijärven Myllykukkoon sumpille. Ja kahvipaikkaa vois välillä vaihtaa.
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen ajeltiin ainakin Sherwoodiin sumpille Burger Kingillä seisoskelun jälkeen.:odwink:
     
  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuli sellanen Deja-Vufiilis kun katsoo tätä kuvaa...liittyen erääseen "johdettuun letkaan" Loviisan Burnout Party:n muutama vuosi takaperin.
    Letkan alussa oli juurikin tuo sama Caprice STW ja eräs toinen pick up samalla tavalla rinnakkain siinä Shell:n pihassa kun lähdettiin :odroll:

    [​IMG]
     
    Muokattu: 5.11.2017
    jariha ja G20 tykkäävät tästä.
  11. jariha

    jariha Double Gearhead

    capriisi vetää pikuppeja puoleensa:)
     
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Tänään olis taas Hyrylässä Cruisailua. Kelit näyttää olevan kohdallaan joten toivottavasti olis hyvin porukkaa liikenteessä.:odwink:
     
  13. janiluo

    janiluo Gearhead

    Onkohan tämäkin tapahtuma aamulla vai illalla... vai kenties koko päivän?
    Turha varmaan tässä keskustelussa mainita mitään kellonaikoja kun näkeehän ne muualtakin...
    o_O
    - Jani -
     
  14. 1320

    1320 Gearhead

    Siinä kuuden jälkeen alkaa porukkaa valumaan tontille niinkuin muissakin Cruisingeissa.:odwink: Ja paikkahan oli siis Hyrylän Burger King.
     
  15. jariha

    jariha Double Gearhead

    Kannattanee käyä tässä illankuhjassa kahtomassa? Myö lähetään ny lahesta sinneppäin;) eipä tälle oo kukaan määritelly koskaan mitään aikoja eli saatsää mennä sinne vaik aamulla ja kerro sit oliko siel ketään? Illallahan nää ruisinkimiitit on tainnu kuitenni yleensä olla?
     
    Muokattu: 5.5.2018
  16. janiluo

    janiluo Gearhead

    Päätin jättää käymättä.
    Kaikki muut varmaan kävi katsomassa...
     
  17. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Ei pystynyt koska... ens kuussa?
     
    jariha tykkää tästä.
  18. jariha

    jariha Double Gearhead

    tultiin/käytiin hybridillä:rolleyes: kiitokset ds-pojalle:) kauheeta pskaa tämä tila? illaksi nippuun??
     
  19. janiluo

    janiluo Gearhead

    Ei pystynyt koska kävin saunassa. Käyn ensikuussakin varmaan samaan aikaan saunassa.
    Seisokoon BelAir tuossa pihassa.
    Ei oikein lauantaicruisingeissa ole jaksanut käydä enkä tiedä miksi nyt meinasin...
    :)
    - Jani -
     
  20. 1320

    1320 Gearhead

    Ens kuussa vaan kaikki paikalle, siellä saunassa kerkeää kyllä hikoilla silloinkin kun ei oo mitään tapahtumia. :odwink:

    Ihan kohtalaisestihan siellä kävi porukkaa, harmi vaan että aika moni ajeli vaan parkkiksen läpi ja lähti pois. Jos kaikki autot olis olleet samaan aikaan paikalla, niin ois voinut olla ahdasta. Ja illalla piti vielä toimia saattoautona yhdelle pätkivälle Moparille...:rotfl:

    Tuolla on jotain kuvia. https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Cruisings/Hyrylä/Hyrylä+Cruising+5.5.2018/
     
    janiluo tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!