Kalajoki 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja vilma1, 26.11.2017.

  1. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Siis ei SM-kisaa vaan kadunmiehen tapahtuma no se on halvempi niin me tehdään sit sellanen.
     
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Silloin nimikkeen täytynee olla jotain muuta kuin SM-kisa. Niillä kun on omat vaatimuksensa kaluston ja kuljettajien suhteen jota ei vesivehmaalla ole. Toki ne vaatimukset voi liki kaikki täyttää, mut ei vesivehmaa panostuksella. Launataina jos on tilaisuus, pitää tuostakin asiasta kysellä vähän taustaa päätökselle.
     
  3. josu

    josu Gearhead

    No mixei SM kisat voisi olla lähes yhtä halpaa touhua kuin kadunmiehenpäivät. Jos saadaan tuolla hinnan pudotuksella rata täyteen autoja.eikö kukaan uskalla ottaa sitä riskiä edes yhteen SM osakilpailuun esim tuonne kalajoelle.hinta esim 100e koko vkoloppu. Kattos miten kassa virran käy.
     
  4. superbird

    superbird Gearhead

    2015 finaaleissa olen viimeksi ajanut fyyran kisoissa, johtuen suurelta osin osallistumismaksujen kalleudesta. Lupaan tulla heinäkuussa Kalajoelle ajamaan jos osallistumismaksu on satasen.
     
    Catiska tykkää tästä.
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Kalajoki ollut -17 paras kisa FHRA:lle tulokseltaan eli hilloa jäänyt eniten kisoista!Tuo 1/8 kisa korostaa kuskin osuutta eli täytyy olla hereillä valoissa ja pystyi -16 ajamaan ainakin 1100hp vermeellä ihan hyvin 5.0s aikoja voittaen Pro Street luokan!
     
    BUICK:it ja Miksu.1g tykkäävät tästä.
  6. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Juu hyvin on saatu erot tollakin matkalla,jos pito ongelmaa ni on sitä sitten myös esim.motoparkissakin,yleensä syy löytyy alustan säädöistä.
     
    supo tykkää tästä.
  7. kansan ääni

    kansan ääni 1st gear

    Olisihan Jurvan rata huomattavasti lähempänä etelän kuskejakin.
    Mikähän mahtaisi olla aikataulu? Ei taida juuri -18 kesäksi ehtiä valmiiksi?
     
  8. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Onko Jurvas joku tekemäs jotaki? Emmä ainakaa oo nähny eres maansiirtokoneita siellä.. Siis ainakaa Botniaringin maisemis.
     
  9. kansan ääni

    kansan ääni 1st gear

    Onko huhupuhetta ,että Kurikan kaupunki on vetäytynyt hankkeesta?
    On kuitenkin huomattavia summia sijoittanut hankkeeseen.
     
  10. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Omasta mielestäni Jurva on vaihtoehtona huono ellei rata ole Alastaron veroinen. Se vaan on Niiiin pitkällä. Siinä vaiheessa vaihtoehtona motopar on myös jo parempi. Uskon että pääkaupunkiseudun uuvatit näkee märkiä unia Malmista tai Kouvolasta.
     
  11. 462857

    462857 3rd gear

    Toi sanonta toteutettiin jo 50 luvulla jenkeissä, myy rautahengari jokaiselle jenkille.
     
  12. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Omasta mielestä Jurva olis aivan huippuvaihtoehto, mulla matkaa sinne n. 30km... Motopark, Malmi ja Kouvola ihan järjettömän kaukana.... ;-DD

    Ps. Ei herneitä sieraimiin.
    Ps2. Vahvasti epäilen että jurvaan varttimailibaana toteutuis.
     
  13. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Nii samaahan Kouvolassa, tuskin toteutuu eli uskon ja veikkaan ja pelkään että samoilla nykyisillä mennään piiitkään.
     
  14. Formula400

    Formula400 1st gear

    Nyt kun tuosta sarjasta tulee näköjään etelän miesten sarja niin täytyy myös lopettaa tuo kisoissa käynti lopullisesti,tuli käytyä seuraamassa Räyskälän ajoilta asti kisoja joka kesä useaan kertaan ja ainoa kisa johon oli edes kohtuullisesti matkaa oli Kalajoki jonne matkaa vain 200km.Eli hyvästi FHRA.
     
    Catiska, stealth ja supo tykkäävät tästä.
  15. stealth

    stealth Gearhead

    Helsingissä hulluus tiivistyy:confused: päätöksistä päätellen.
     
  16. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kyllä ne tuon korvaa lisäämällä tapahtumia Malmilla.
     
  17. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ei päätösten tai asioiden tekeminen ole millään muotoa helsinkiläisten yksinoikeus. Meil on täällä erilaisia edustustoja joissa 85% on maakunnnista ja niidenkin hulluudet ovat helsinkiläisten vikaa. Ei haittais yhtään vaikka pitäisitte ne ominanne.

    Sama vähän pätee tohon FHRA:hankin, ei sitä ole millään jumalan asetuksella tai lailla määritelty helsinkiläisten yksinoikeudeks siellä asioita tehdä ja niistä päättää. Asiat ovat aktiivisuudesta kiinni. Mahtaako muuten FHRA:n johtokunnassa olla ensimmäistäkään helsinkiläistä.

    Itse olin eilen tilaisuudessa kysyä Kalajoen asiaa kun paikalla oli myös FHRA:n toiminnasta vastaavia, toimitsijoita ja johtokunnan jäseniä. Mulle jäi vaikutelma etteivät he olleet millään lailla kalajokivastaisia vaan päätös perustuu kilpailijapalautteeseen ja kilpailijamääriin. Ennemmin vaikuttivat harmistuneita asiasta. Et se siitä "vitun fyyra taas"- hommasta.
     
    Muokattu: 3.12.2017
    PauliR, Pate-68, kapav ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Formula400

    Formula400 1st gear

    Minä kun tyhmä luulin että FHRA ilmoittaa milloin ja missä kisoja pidetään,tuo on minulle uutta että kilpailiat ilmoittavat milloin ja missä ajetaan.Muissa moottoriurheilu tapahtumissa järjestäjä ilmoittaa kilpailupaikan ja ajan,toivottavasti ensi kesän Jyväskylän rallin kilpailiat eivät ilmoita että kisa ei olekkaan Jyväskylässä vaan siirtävät sen vaikka Venäjälle.
     
  19. pinola

    pinola Gearhead

    Miten sitten kävis jos osa kilpailijoista boikotoisi sitä Jyväskylän kisaa, wrc:t ja muut isommat luokat jäisi pois ja muissakin luokissa ois vähemmän kalustoa psl junnuluokat?
     
    JuhaKuu tykkää tästä.
  20. Formula400

    Formula400 1st gear

    Eikö paikalle tulleet ja ajaneet saa pisteitä?Jos osa kuskeista ei saavu paikalle niin paikalle tulleet voisivat hyötyä ja saada helpommalla pisteet jotka loppukaudesta voisivat olla tarpeen kun pyttyjä jaetaan.Tuo etelä keskeisyys noiden kisojen järjestämisessä loppupelissä vähentää katsojia jos kisoja ajetaan vaan toisessa päässä Suomea,Heinäkuussa oli jo vaikea saada uusia kavereita mukaa Alastaron fiaskon jälkeen ja sain kuitenkin puhuttua niitä Kalajoen ajoihin mukaan mutta turha on enään ensi kesänä niitäkään kysellä kun ainoa "kotikisa" jää pois ja lähimpään tulisi matkaa reilut 800km ja alastaroon 1150km.Mutta kuten sanoin jo aikaisemmin niin minun osalta FHRA kisoissa käyminen loppui nyt 35 vuoden jälkeen.
     
    stealth tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!