Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Kuka ajeli Varkauden päiviönsaarella ilta 8 aikaan valkeel ( vai oliko harmaa, oli hämärää) caprice farkul (ainaki takapenkin jannu totes et toi on samanlainen). Tais ego olla iso ku piti näyttää moottorin voimaa.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaikki 140hv? :D
     
    Rotten tykkää tästä.
  3. miguelo

    miguelo Gearhead

    Ok, itseasiassa kuulinkin jo kauan aiemmin jotta tälläinen Amazon-projekti oli käynnistynyt määrätietoisin ottein - ja mikäs ettei, kun kerran asialla on autoalan ammattimies. (eli vanha luottopeli, punainen Amazon kokee muodonmuutoksen?)

    Muistanpa jokin vuosi takaperin Keljonkankaan ABC'llä cruising-iltana, nähneeni mukavanoloisen yhdistelmän: tämän kyseisen Impalan + 60-lukulaisen matkailuvaunun joka oli hyvällä maulla "hieman tuunattu" samanhenkiseksi aivan väritystä ja kyljen logoja myöten, asialla siis nykyomistaja jonka kanssa tuli tarinoituakin. (tuon matkailuvaunun ex-omistaja puolestaan on vanha hyvä ystäväni, pitkänlinjan harrastaja/mobilisti hänkin, jolla itsellään joitain vuosia sitten oli omistuksessaan lukuisten muiden ajopelien lisäksi muunmuassa myös kaksi 1960 4D ht sportsedan Impalaa, sininen ns. "Repen Impalana" Jyvässeudulla erittäin hyvin tunnettu legendaarinen laite, sekä toinen valko/punainen yksilö, joka taisi olla museorekisteröity, ellen erehdy)

    Lopuksi hieman varsinaista otsikon aihetta sivuten ja koska kuvathan ovat kivoja, niin laitetaanpas tähän vielä lopuksi pari kuvaa tuosta legendaarisesta "Repen Impalasta", joka on todellakin ehtinyt nähdä kaikenlaista vuosien varrella...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 2.12.2017
    TwistOla, esmi ja Pertti K tykkäävät tästä.
  4. miguelo

    miguelo Gearhead

  5. TwistOla

    TwistOla Gearhead

    Vielä tuosta chopatusta Amazonista, että tämä ei ole sama yksilö, millä ko. henkilö ajeli vuosikausia. Sen hän möi olisiko pari vuotta sitten. Mutta eihän hän kauaa pysty ilman Amukka olemaan, joten uutta vaan kehiin. Itsekin ostin ´04 helmikuussa häneltä Aman, joka itselläni edelleen käytössä. Kaipaisi vaan pientä läpikäyntiä, mutta katotaan. Joka kesä kuitenkin käytössä ja leima irronut aina laakista :)

    Tuosta "Repen" Impalasta on myös omakohtaista kokemusta. Eräs kaverini osti sen vuosituhannen vaihteessa ja teki siihen varsinkin korin osalta ison rempan. Itsekin joskus avustamassa. Muutaman vuoden ajan sitten ajeltiin mm. Talwiajoissa ja kesäisin musatapahtumissa ym. Todella hieno fiilis ajella, vaikka ei ollut jarru- eikä ohjaustehostinta. Aijai, hienoja aikoja :cool:
     
  6. miguelo

    miguelo Gearhead

    Oliko kenties heidän tallitilojensa suhteen tulossa jotain muutoksia, kun noilla nurkilla näyttäisi olevan käynnistymässä mittava uudisrakennuskohde - samalle tontille, Vapaudenkadun alapäähän nousee kerrostaloja? (taitaa tuo vanha rakennus sentään olla suojelukohde, jossa kavereilla tallitilat ovat, toivottavasti Amazon-projekti ennätetään saada ajoon)
     
  7. TwistOla

    TwistOla Gearhead

    Ei ole tarkempaa tietoa mulla, mutta olen kuullut myös että jotain uhkaa saattaa olla. Toivottavasti säilyy.
     
  8. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Iltalenkillä '56 Chevyn, tuli Mikkelin Pursialassa :)
     
  9. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    ^olikohan oodeelaisia? En muista nimimerkkiä, mut ainakin joskus tääl kirjotteli heppu jolla talviautona tollane, vai olikoha se '55... En kyllä muista paikkakuntaakaa...
     
  10. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Ihan kuin ois ollut sini-valkoinen 2d (ht?); hieno oli!
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Itse Ladaritari kurvasi tontille Typhoonilla.
     
  12. isalmela

    isalmela Gearhead

    Eilen bongasin ykköskorin Range Roverin. Näyttää liikkuvan ihan käyttöautona täällä Oulun Talvikankaalla. Oli vissiin vielä kylmä moottori ja ryyppy päällä, kun polkaisi kaasua reippaasti: pakokaasupilveen jäi herkullinen runsaan bensan tuoksu :)
     
  13. manha

    manha Gearhead

    Autothan pitävät siitä,että niillä ajetaan ;) . Itsellänikin -55 jokapäiväisenä käyttiksenä ollut jo vuosia...
     
    beefeater, Mäöräkoera, tevo ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyllä,monet kun ne eivät "muista"ajella juuri kesälläkään.
     
    tevo ja Desoto57 tykkäävät tästä.
  15. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Keskipäivän piristys. 60 Cadillac sedan DeVille liekeillä.
    [​IMG]
     
    hartsa69 tykkää tästä.
  16. miguelo

    miguelo Gearhead

    Eipä tainnut Tilsaloiden Monacolla olla kamalasti kysyntää, kun vähän aikaa sitten sitä kaupittelivat, oli meinaan laitettu autolle sen verran suolainen hintapyynti...

    https://m.nettiauto.com/dodge/monaco/8981586
     
  17. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen Stadissa näkyi kadunvarressa tuollainen Celica. Hieno korimalli vaikka onkin Japanilainen.
    [​IMG]

    Mutta vielä hienompi bongaus oli siistikuntoinen Jeep Wagoneer myöskin Stadissa. Harvemmin noitakaan enää näkee, ja etenkin näin siistikuntoiset alkaa olemaan harvassa!
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    passerby, 12345678910, Skoll ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Kirkkaanvihreä kajakkikaksikko Joensuussa. Katsastuskonttorille päin meni, lieneekö joutunut tähän aikaan vuodesta siihen hommaan.
     
  19. isalmela

    isalmela Gearhead

    Komea tummansininen Volvo 144 Kempeleessä
     
  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Kehä kolmosella äsken aamuruuhkassa ruskea Oldsmobile Custom Cruiser. Kolmostieltä itään. Kateeksi käy.
     
    rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!