Oldsmobile Delta 88

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ++++++, 9.6.2010.

  1. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    En tiiä meinasko tuo oulun edustus repästä ja tulla, nastolassa taxi puheli et vois ehkä ja mää oon kysymysmerkillä. Oma lotkaje alko puoltaa oikealle ja jokin hakkaa rattiin (tuntuu käsiin) tässä ruppeen selvittelee et suuttuko pyöränlaakeri vai mikä
     
  2. Dereka

    Dereka 1st gear

    Kyselin Oldsmobile Club of Finland ry OldsCF ry:n Facebook-ryhmässä, että jos tekisin vuodelle 2018 seinäkalenterin suomalaisista Oldsmobileista. Alustavasti kyselin painotarjousta 40 kalenterille (A4, värillinen, O-wirekierresidottu, nimipäivillä) ja kappalehintaa kertyisi noin 7-8 euron pintaan + postikulut Postin hinnaston mukaisesti.

    Kalenteri pitäisi ennakkotilata ja luonnollisesti myös maksaa. Tuossa em. hinnassa ei ole laskettu mitään palkkiota itselleni enkä sellaista ala velottamaan, toki saisi vaivanpalkkaa maksaa jos siltä tuntuisi :p Tekisin kalenterin siis itsenäni, olen taittanut kissayhdistyksen vuosikalenterin aiemminkin ja samoin kissayhdistyksen jäsenlehtiä, myös kuvankäsittely onnistuu.

    Moni ilmoitti, että kalenteri kiinnostaisi ja huudellaan vielä täälläkin, josko kiinnostuneita löytyisi lisää ja kuvia tietysti! Kunhan kalenteri on taitettu ja olisi valmis lähtemään painoon, tulisi tilattavat kalenterit maksaa ennakkoon, jotta saan painolle työn maksettua. Ja tietysti mitä enemmän kalenteria tilataan, sitä halvemmaksi kappalehinta muodostuu :)

    KUVIEN LÄHETTÄMINEN tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen oldsmobilekalenteri@gmail.com 15.10.2017 mennessä!

    Mahdollisimman selkeitä ja hyvälaatuisia kuvia, mitä enemmän tarkkuutta, pikseleitä ja laatua, sitä enemmän mahdollisuuksia päästä isommalla koolla kalenteriin. Laittakaa kuvan mukaan auton malli, vuosimalli, omistaja ja kuvaaja. Ja jos kuva on jonkun muun ottama, pitää olla lupa sen julkaisuun!

    Taittajana ja idean emona & toteuttajana pidätän oikeuden itse päättää kalenteriin tulevat kuvat, jos kuvia tulee paljon. Pyrin valitsemaan kuvia tasapuolisesti :)
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Ai, täälläkin on tämä kalenteri juttu.... :D
     
  4. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Tuosta:

    https://losangeles.craigslist.org/lac/cto/d/1978-oldsmobile-delta-88/6287086997.html

    1978 OLDSMOBILE DELTA 88 ROYALE 2DR LOW MILE - $7900

    BEAUTIFUL 1978 OLDSMOBILE DELTA 88 ROYALE 2DR, 59,367 MILES WITH BOX A ARIZONA TITLE.TOTALLY UNTOUCHED OR MODIFIED RUST FREE CAR WITH EXCELLENT GLASS AND BRIGHT WORK. EQUIPTED WITH A 403 V-8 ENGINE, TURBO 350 TRANSMISSION, CODE 77 CARMINE RED METALLIC PAINT. CAR HAS ICE COLD A/C, PS, PB, PW, PL, TILT, CRUISE, FACTORY AM/FM/8 TRACK, FACTORY DUAL EXHAUST, COLOR KEYED FACTORY BODY SIDE MLDGS, FACTORY CHROME RALLY WHEELS WITH THE ORIGINAL SPARE TIRE IN THE TRUNK!!!!!

    RECENTLY SERVICED WATERPUMP, BELTS, HOSES, NEW EXHAUST, TIRES, TUNE UP, OIL + FILTERS.

    TOTALLY ORIGINAL CAR NEVER WRECKED OR REPAINTED. NO RUST IN SEAMS, LOWERS, FRAME OR ANYWHERE ELSE EXCEPT ONE SMALL SPOT UNDER RIGHT DOOR BODY SIDE MLDG.
     
  5. Dereka

    Dereka 1st gear

  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ja kun nyt mainoskampanja alkoi, niin muistutellanpas Oldsmobile Club of Finlandin kotisivuista: www.oldsmobile.fi
     
    rane58 tykkää tästä.
  7. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Mikäs Hiacen startti täs oikeen on? :eek:

     
    rane58 tykkää tästä.
  8. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    .,...........,...........Pian yks taas lisää Deltta 88 avo
     
    rane58 tykkää tästä.
  9. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Pitää vaan mitata ovet tarkemmim, ettei oo pituus eroo 1cm
     
  10. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Vai oliko se 1.5cm.
     
  11. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Muutoskatsastus vuosi ei taida pitää paikkaansa. Muistelisin, että on leikattu -97 tai -98 en muista varmaksi.
     
  12. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Mutta muistan, että Särkänniemen mäessä kytät vei 2 kertaa Nissanin kilvet.
     
  13. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Ku ei kait kuulunu Delttaan.....käskivät katsastaan.
     
  14. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Ei haittaa vaikka kuvat pöllitty......Dotsi paku myynnis....
     
  15. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Siinä avon vieres -76 Max Cargo max van
     
  16. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Eli toi on sun laikkaama? Jotain huhuja oon kuullu että kytät olis siitä muutamat "siirtokilvet" vieny, vissiin muutoskatsastuksen puutteen takia...:D Viime kesänä värkkäsin siihen irrotettavan kovan katon, alko ne vesisateet kypsyttää. Millä tekniikalla se oli siihen aikaan?
     
    rane58 tykkää tästä.
  17. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    onks tää se hämeenlinnasta lähtösin oleva. en muista tarkkaan että millon mutta vuosia taakse päin. tuo kuvakin muistu mieleen sen aikasen omistajan myynti ilmotus vai pätkiikö muisti tiedä sitä.
     
  18. Oldsmobile88

    Oldsmobile88 1st gear

    Joskus laikkasin ja tuli vuosien jälkeen oranssina takas.......ajelin talvella......joku oli värkänny siihen pulttikiinnitteisen katon.....pistin sivuille taakse viel vanerit, että tarkes. Olin yöllä pakkasella Teivon kohdalla kytät rinnalla valoissa, kun viimeisen kerran ajossa mulla......kortti tietysti hyllyllä ja Oldsmobile lähti liikkeelle vaan kaasuttamalla, eli sutimalla......kytät ei sillä kertaa topannu. Ikaalisissa laikattu avoksi hetken mielijohteesta......laiyoin Chevyn -77 350cid moottorin. Myin kaverille Kuruun ja se laitto komeet kylkiputket liikennemerkkiputkista.......2 kertaa oli Särkänniemen mäes jalkäkäytävällä parkis (auto vielä musta),kun kytät vei nissanin kilvet......liikku joskus Nor-3 kilvilläkin hetken, olivat lainas Pontiakista. Tuli vaihtokaupois oranssina takas ja oli vaihdettu joku viripata, vissiin joku 403 stroukattu? Oli rykiä ku pienes kyläs.
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    esmi ja caprice307 tykkäävät tästä.
  20. caprice307

    caprice307 Gearhead

Kerro tästä muillekin!