Dodge Ram Vam -86 mittarivalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja RamVan_Sickboy, 24.2.2018.

  1. RamVan_Sickboy

    RamVan_Sickboy 1st gear

    Pimenivät hiljakseen pitkin viime vuotta, lopuksi välillä syttyivät itekseen ja nyt kokonaan pimeenä. Valojen vetonapissa himmennin, siitäkö lähden hakemaan vikaa? Jotain oikosulkua ollut ilmeisesti, viimeksi kun purkasin sen verran että löysin palaneita lamppuja ja niiden sulaneita muovivärikupuja. Leimaa olis loppuvuoteen mutta olis tarkotus saada myyntikuntoon että voin vaihtaa matalampaan kärryyn joka mahtuu kotitalliin (nyt toisella puolen kaupunkia hallissa). Hjälp!
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Himmennin juu todnäk vialla.
     
  3. RamVan_Sickboy

    RamVan_Sickboy 1st gear

    Muokattu: 3.3.2018
  4. RamVan_Sickboy

    RamVan_Sickboy 1st gear

    Vaihdoin kytkimen mutta mittarivalot edelleen pimeenä. Polttimot ehjiä. Mikähän tässä on?

    Ja miten lähtee trippimittarin tikun nuppi irti?
     
  5. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Nuppi on muistaakseni kierteellä kiinni.
     
  6. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Onkos vanissa mittariston piirilevyn johtojen tulopistoke niillä piikeillä? Mulla ainakin -85 Ramchargerissa meilkein kaikki piikit oli löystyneet ja piti juottaa kiinni. Nyt toimii mittarit ja valot kunnolla.
     
  7. autoilija

    autoilija Gearhead

    Voisi kuvitella että on, tosin en kyllä tiedä. Tuon aikakauden mopareissa ne yleensä on niillä piikeillä jotka niitattuna siihen piirilevyyn. Ne tosiaan kannattaa juottaa kunnolla, ja toinen ongelma on niissä lampunkannoissa, ne nastat löystyy eikä ota kontaktia samaiseen levyyn.
     
  8. RamVan_Sickboy

    RamVan_Sickboy 1st gear

    Näin oli juu. :odoops:

    Lampun kantaan tulee jännite. Täytyy vielä kattoa niitä nastoja jos vaikka ne olis paskana.
     

Kerro tästä muillekin!