Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Räbinä

    Räbinä 1st gear

    [​IMG]
    Läpi reikähän tuolla on ja jos ei ole kiinteä osa lohkoo toi tappi, niin periaatteessa kaik on mahollista.
     
  2. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Muokattu: 11.4.2018
  3. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Mua ei häiritse mikään muu kun toi perkeleellinen savutus. Tosin en arvosta savua yhtään missään muussakaan vehkeessä vaikka kuinka olis voiman merkki.
     
    ReDDot tykkää tästä.
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Savu ei ole merkki voimasta, vaan siitä ettei moottori toimi kuten on tarkoitettu.
     
    ReDDot, Ranee ja Cumminski tykkäävät tästä.
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jaa, mitenköhän hätäseen tommonen 9,4 sekan 2gen oliskaan menny farttimailin jos olis kone pelannu kunnolla.....

     
  6. tsipi

    tsipi Gearhead

    No ei varmaa oo tarkotettu cumminssiakaan savuttamaan noin, mutta ei oo kyllä toisaalta tarkotettu menemään ysin aikojakaan :)

    Mähän oon ton artikkelin mukaan ihan ajanhermolla näitten turbo diesel sekoilujeni kanssa. Ainoa vaan että itellä on toi lava-auto perversio edelly pahemmin ku muskeliauto diesel swapit ;)
     
    Cumminski tykkää tästä.
  7. 66monaco

    66monaco Gearhead

    eikä moisia paineita...eikä moisia ennakoita mitä noissa on...eipä noita tehoja, millä mennään ysejä, tuskin saadaan ilman sauhuja...
     
  8. nasu74

    nasu74 1st gear

    Tarttis 3gen mustaan dogeen maaluuttaa motörheadin sota sika ni olisiko infoa mistä maalaria vois kysellä
     
  9. ReDDot

    ReDDot 2nd gear

    Mä kyllä suosittelisin teippausta, varmaan ainakin edullisempi.
     
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jääny kelleen 2gen drivers door lock actuator eli kuskin oven lukon moottoria uutta tai ehjää käytettyä? Vituttaa tilata osa kerrallaan usasta ku joku aina hajoaa muutaman viikon välein just kun edellinen paketti on pihassa. 55076291AB alkuperäinen ja dorman 931-634 standard dla-579 numerot noin niinku muistista vetäistynä. Omassa moottori on ehjä mutta joku siä luistaa ehkä joku kytkin ilmeisesti kun jos hampaat olis kaput niin ei toimis välillä niinku tää tekee.
     
  11. Räbinä

    Räbinä 1st gear

    Vähän voi näin sunnuntaina fiilistellä. :D laitetaan dodgeenkin jotain kestävään, vaihekepin läpi vienti land cruiser hj61sestä. Huom, kuva on lavastettu. :D
    [​IMG]
     
  12. nasu74

    nasu74 1st gear

    Mistäs moinen teippari ja onko kuin kestävä toi teippaus
    Mistäs moinen teippari löytyy
     
  13. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kyä se teippi pysyy ku paska junttilan tuvan seinässä. Huoneistokeskuksen oranssit autot on jo pitkään teipattu kokonaan oma värin päälle. Saa sitte myydessä alla olevan jonkun järkevän (kaupallisemman) värin esille. Se oranssi ei käyny kelleen ku puol ilmaiseksi. Katto oman paikkakunnan tekijöitä vaikka netistä. Tommoselle kuviolle vaatii varmaan käsityönä tehdä ku ne koneet mitä oon nähny ei tee mitään konepellin kokoisia. Eikö ne prätkissä lakkaa tankit merkkien päälle jos haluaa ”ikuista”.
     
  14. Sami95

    Sami95 1st gear

    Mahtaako täälä olla edellisiä omistajia tupla turbo ramille
    JCZ-5 rekkarilla? Kiinnostaisi tietää mitä kyseiseen peliin on tehty.
     
  15. ReDDot

    ReDDot 2nd gear

    Eikös tuo oo teiltäpäin, vaihtaa vaikka koko auton värin teipillä, jos haluat, http://brandman.fi/ ,ja jos ei muuta, ni osaa varmasti ainakin kertoo asiasta lisää, ja varmasti sen kuka voi tehdä jos ei heillä onnistu.....
     
  16. ReDDot

    ReDDot 2nd gear

    ... ja tuossa on jotain hintoja, varmaan saa hiukan suuntaa hinta-arvioon, joskus kyselin maalausta auton kylkeen, hinta oli nelinumeroinen, ajattelis teippausella selviävän satasilla...

    edit: linkki: http://yliteippaus.fi/auton-yliteippaus-hinta/
     
  17. nasu74

    nasu74 1st gear

    Meni turun suuntaan dodgen rikkinäinen laatikko tarvis saada hakijaan yhteyttä
     
  18. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Mulla on nyt 1997 vuoden ramissa 285/75/16 renkaat vakio vanteilla ja ne on vähän ujon näköset varsinkin kun on aika muhkeet levikkeet.

    Saisko vähän muhkeempaa ulkonäköä pienillä spacereilla vai onko se järjetöntä? Mulla ei oo kokemuksia sellasista, mutta ebaytä selatessa tuli vastaan.

    Toki voisi noille renkaille kattella vähän hienommat vanteet, mutta millanen -et luku olisi sopiva? Minkälaista palstalaisilla on alla?

    Sitten olen miettinyt maltillista korotusta ( 2" tai 3") että autosta tulisi vähän ryhdikkäämmän näköinen. Onko taakse blokit lehtien alle ja eteen jousien yläpuolelle kupit se millä tehdään ja muuttuuko ohjauskulmat tai ristikoitten kulmat sillä tavalla, että vaatii toimenpiteitä?
     
  19. kiljunen

    kiljunen 2nd gear

    Muokattu: 19.4.2018
    Ranee ja tappokinnas tykkäävät tästä.
  20. smgt

    smgt 3rd gear

    Jos puhe on nelivedosta niin lehtien alla on vakiona jo aika korkeet korokkeet. Suomessa kyseiset on oikeestaan laittomat ja muutenki se on pöljä tapa korottaa. Paras kun kääntää riipukkeen toisin päin ja heittää koko möykyn pois akselin ja jousen välistä.
     
    Saetkae tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!