JEEP

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja cuda69, 19.12.2011.

  1. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    Ei niin mutta alle euron kilo lähtee :poff:
     
  2. Karhukoira

    Karhukoira 1st gear

    Tuossa kyselin yhdestä 4.7 bensa Jeepistä, onkos tuommoinen kampiakselin tiivisteen öljyvuoto sarjassamme ominaisuuksia vai vikoja. Myyjän mukaan hyvin menee 10000 km öljynvaihdolla ilman lisäilyjä, vaikka kylki on märkä. Muutoin tuo vaikuttas tietojen ja kuvien mukaan kohtuukuntoiselta. Enää puuttuu vain ne rahat.
     
  3. kalvetinhet

    kalvetinhet Gearhead

    4.7 ho -motti on ainakin talvikäytössä ihan riittävä. quadra drive vetosysteemi tuntui käteensopivalta. syöppöhän sellainen on kuten asiaan kuuluukin. jos sillä on möyritty ja köyritty niin saattaa stefa(t) mennä nopeammin ehkä
     
    Karhukoira tykkää tästä.
  4. Karhukoira

    Karhukoira 1st gear

    Mitenkäs noi moottorit nyt menee.....kävin ihan piruuttani koeajelemassa tänään selkeesti uudempia Grandeja (2011, 2012 ja 2013). Kaikki noilla 3.0 CRD-koneilla. Myyjätkin puhuu Mersun koneista, mutta eikös noi ole niitä samoja saatanan Italian puimurin koneita kuitenkin...? Alusta on ilmeisesti MB:n.

    Tässä on sikäli positiivinen ongelma käsillä, päätyönantajani lupasi rahoittaa autoa ja tietenkin kattelen Jeepiä (koska on maksettava joka eypo takas). Ei vaan noita uudempia oikein pyöri kuin diesel-koneilla. Eikä siinä mitään, dieselistä tykkään...mutta nuo italiankoneet tökkii. Pitääkö suosiolla katella reilusti vanhempaa LantaRuiskua..siihen en mielellään lähtis.
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mersun kone oli 2005-2010. Uudemmat on Fiat/VM italian ihmeitä.
     
  6. Karhukoira

    Karhukoira 1st gear

    Niijjust....mitenhän noiden keston kanssa sitten liene. Ei hirveästi ole Suomeen myyty, monikin on Saksan tuonti kuten noistakin kolmesta ajetusta kaksi vanhempaa. Ja kyllä muuten jotenkin tuntuma oli selkee...tuolla 2011 vehkeellä on ajettu 193 tkm ja 2013 vuotisella 134 tkm. Veltomman oloinen oli tuo vanhempi. Osan tehnee siinä ollut ilmajousituskin. Jännät sähköviatkin tuli ajon aikana, sisävalot paloivat koko ajan ja keskuslukitus ei toiminut ensimmäisen avauksen jälkeen.

    Toki ei tiedä millaisessa käytössä on ollut, Italiasta Saksan kautta tuotu Suomeen on tuo 2011 (Hyvinkään Kamux), SCC:n myymä 2013 on Suomi-auto. 2012 kiesi Vantaalla SAKA:lla, vähän väliinputoaja...periaatteessa ihan jeesh, panoramakatot ja kaikki...mutta kallein (hinta noussut ikkunaan vs. ilmoitus yli tonnin!) ja vähän epäsiistin oloinen. Plus vain yksillä vanteilla ja kaksilla huonoilla renkailla. Nettiauton vehkeitä kaikki.
     
  7. isalmela

    isalmela Gearhead

    Katsele rauhassa ehyt yksilö! Tuon ikäluokan Jeeppiä kuitenkin löytyy ihan helposti ehyitäkin. Nimimerkillä Jamant löytynee tarkempia tietoja tyyppivioista? Jos lompakko antaa myöten, niin osta se facelift malli. Siinä on 8-v vaihteisto 5-v sijaan. Tsemppiä Jeepin etsintään!
     
    rane58 tykkää tästä.
  8. downtown

    downtown 3rd gear

    ihtee kiinnostas kuulla kokemuksia commanderista tolla crd koneella? eukon mielestä semmone ois kuulema kiva :D
     
  9. Karhukoira

    Karhukoira 1st gear

    Thnx! Faceliftit taitaa mennä aika äkkiä noista, oli SCC:lläkin juuri myynyt semmoisen pois. Tuo toinen vaikutti kyllä hyvältä, ja oli heittämällä siisteinkin vehkeistä. Varmaan jos se siellä pysyy, ja kun tässä kuviot selkiytyy rahoituksenkin suhteen niin joutuu kauppaa siitä hieromaan. Vähän harmittaa kun ei sitä panorama-kattoa ole, oli se kiva noissa toisissa ainakin tänään =) Tai jos vaikka ilmestyy vielä joku muu vaihtoehto, eihän sitä tiedä!

    Heh, muksuja ei tarvinnu kauheesti houkutella...eikä muakaan jos budjetti antais periksi. SCC:llä seiso vieressä Sahara-varusteltu Wrangler. Voi pojat!
     
    isalmela tykkää tästä.
  10. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Oli niitä aiemminkin, WJ:ssä 2.7 diesel oli mersun kone.
     
  11. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ja sitä ennen VM:n 2.5 TD-kone 95-98 4 pyttyisenä ja 99-01 3.1 TD 5-pyttyisenä, sitten 02-04 Mesen 5 pyttyinen 2.7 CRD-kone, sitten 05-10 Mesen V6 3.0CRD-kone ja 11-> VM V6 3.0CRD-kone...

    Kertoi tämä tosikko...
     
    rane58, isalmela ja Karhukoira tykkäävät tästä.
  12. Karhukoira

    Karhukoira 1st gear

    Tää on hyvä tietää, koska nuo autokoijarit myy mersuina näköjään näitä kaikkia...
     
    stratusdriver tykkää tästä.
  13. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    mää hakkiin tännään -05 Grandin Törestä 210tkm 3.0 CRD ruotsin halvin niin tietää mitä sai, trailerin vettoon, ei noilla muita ajoja kyllä viitti aijjaa
     
  14. Karhukoira

    Karhukoira 1st gear

    Tämän nyt ois voinut heittää suoraan viestinäkin, mutta jos saattuu muitakin kiinnostamaan ;) Eli onkohan tuon uudemman sarjan eli jos ajatellaan vm. 2013 autoa...korottaminen 2-3 tuumaa miten iso ja kallis operaatio? Korotus vaan tuo Jeeppiin jo ulkonäönkin puolesta sitä jotain.
     
  15. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Olen nyt ajanut reilun vuoden tuollaisella 3.0 crd Commanderilla ja minusta erittäin
    mukava laite. Sillä on nyt menty semmoset 200tkm ja ainut mikä on pitänyt uusia on
    hehkun ohjain joka maksoi alle 200€. Erityisesti tuossa miellyttää moottorin ääni
    ja muutenkin sitä on jotenkin niin "kevyt käyttää" ja sitten pidän siitä ettei niitä
    näy liikenteessä kuin todella harvoin.

    Kauneus on katsojan silmissä mutta itse pidän tuon näöstä, en kai muuten olisi ostanutkaan.
     
    rane58 tykkää tästä.
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mikä on momentti jeepin automaatin pannoille? -98 grantti kasikoneella ja paljon ruuveja pitää löysätä momentin jälkeen
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    5.2 vai 5.9? Kun niissä on eri arvot...
     
  18. cuda69

    cuda69 Gearhead

  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Nopeammin olisit saanu vastauksen soittamalla, ei mulla kotona oo lähdeteoksia... Tarkistan huomenna...

    Vastaili tämä tosikko...
     
  20. cuda69

    cuda69 Gearhead

    onneksi ei ole kiire asian kanssa,ens viikolla ois tarkotus vaihtaa öljyt ja kiriä pannat
     

Kerro tästä muillekin!