★★★ Nostalgia Car Show, Helsinki ★★★

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 20.2.2018.

  1. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Oletan että Snap-on Dartti on Husson.. onko toi se alkuperäinen vai sellaiseksi rakennettu?
     
  2. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  3. Impalas

    Impalas 1st gear

    Ei alkuperäinen auto.
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Olihan hieno näyttely! Tulin aamulla ysin jälkeen harrasteparkkiin niin siihenkin aikaan porukkaa valui pelipaikoille jo kiitettävää tahtia. Näin nuoremman polven harrastajana en voi sanoa, et olisin noita autoja koskaan kasikytluvulla nähnyt, mutta kaikki V8 lehdet on tietysti luettu läpi (paitsi se eka joka puuttuu :odroll:). Kiva oli bongailla niitä samoja autoja nyt näyttelystä joita on lehtien sivuilta tai vanhoista kuvista tullut katseltua.

    Ja useammankin auton kohdalla oli hauska huomata, että tämäkin auto on vielä olemassa ja näin siistikuntoisena vielä. Harrasteparkki toimi hyvin ja näyttelyn jälkeinen cruisailu Kauppatorille kruunasi koko päivän. Kiitokset järjestäjille, toivottavasti tapahtuma saa jatkoa ensivuonnakin.:odwink:

    Tuolla on iso kasa kuvia näyttelypaikalta ja Kauppatoriltakin... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Nostalgia+Car+Show+12.5.2018/
    [​IMG]
     
    JK311, Desoto57, splitti ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  6. 1320

    1320 Gearhead

    Kyllä siinä joku kävi kyselemässä, et mikä tuo kolmio tuolla perässä oikein on :p. Pelti oli auki niin vähän aikaa, että Flakemaalattua Mersun diisseliä ei monikaan tainnut nähdä paikanpäällä.

    Erittäin hieno laite flake-sisustaa myöden. Tuollaisella minäkin olisin mielummin kurvaillut Tunturin sijasta ennen ajokortti-ikää, mut yllättäen se ei täällä olis ollut sallittua.:poff:
     
  7. Impalas tykkää tästä.
  8. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Kuvia löytyy myös instagramissa #korppusahateam. Sieltä löytyy myös pieni videon pätkä heille, jotka ei päässyt paikalle....
    Kiitos järjestäjille
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Onkohan tätä tapahtumaa tänä vuonna ..?
     

Kerro tästä muillekin!