Harrasteautotapahtumia Turussa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Autopelien ystävä, 25.5.2005.

  1. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  2. Jooli

    Jooli Gearhead

    Turussako ei ole mitää joka kuukausi toistuvaa perjantai tai lauantaihin sijoittuvaa kokoontumista tai cruisingia?
    vuorotyöläinen mihkään arkisin ehdi :(
     
  3. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    En tiedä, mutta ainakin mielestäni on joku pienimuotoinen kokoontuminen auranlaakson abc:lla lauantaisin klo 18 alkaen. Tämä kovinkin vapaamuotoinen, mutta ainakin näin oli muutamia vuosia sitten.
    Ja forum marinumilla kokoontusivat keskiviikkoisin kanssa klo 18 jälkeen, ainakin muutama vuosi sitten :rolleyes:

    Itse kanssa ole nyt muutamiin vuosiin mihinkään kerennyt niin sen tähden tämä nyt on osin arvauskin.:oops:

    Tuosta marinumi hässäkästä pidin ja kävinkin silloin kun kerkesin, koska kupittaa on sellainen kun itseltä unohtuu lähes aina kun on vaan kerran kuussa ja jotenkin "mukamas" niin hankala muistaa :D.

    Lahopää on lahopää.:oops:

    - Jussi
     
    Jooli tykkää tästä.
  4. Jooli

    Jooli Gearhead

    Olikos turun suunnalla tiistaisin joku harrasteautojen kokoontuminen vai miten se nyt olikaan, on asiaa sinneppän huomenna ni vois tulla vanilla tai vanhalla volvolla pyörähtämään :)
    Vai oliks se kerran kuussa kupittaalla?
     
    Muokattu: 23.7.2018
  5. Jooli

    Jooli Gearhead

    Tein salapoliisin työtä ni se olikin joka kuukauden viimeinen tiistai eikä toisiks viiminen, kattellaan viikon päästä uusiks sit :rolleyes:
     
  6. raggare

    raggare Gearhead

    ABC Auranlaakson kahvittelu on siirretty Kaarinan Nesteelle.
     
    Toke tykkää tästä.
  7. Zamppa V2

    Zamppa V2 3rd gear

    Onko tiistaina 31.7. jotain kokoontumista tai cruisingia Turussa?
    Jos, niin missä ja miloin?
     
  8. Silloin on tai ainakin pitäisi olla illalla Veritas stadionin parkkipaikalla kokoontuminen.
     
  9. lauri.v

    lauri.v 3rd gear

    Mihinkäs aikaan siellä on porukkaa paikalla? Ja onko forum marinumilla jotain myös?
     
  10. Ei sillä kai mitään kiveen kirjoitettua aikataulua ole, mutta jos sanon klo 18-21, niin tuskin se kaukaa haettua on.
     
    Jooli tykkää tästä.
  11. lauri.v

    lauri.v 3rd gear

    Ok kiitokset tiedosta
     
  12. Jooli

    Jooli Gearhead

    Tuli käytyä ekaa kertaa kupittaalla vai mikä sen paikan nimi nyt olikaan, yllätyin autojen paljoudesta, ja kaluston taso oli kanssa aika viimisen päälle hyvää :) melkeen hävetti tunkea toi keskeneränen 740 volvo sinne sekaan :oops:
    Pois lähtiessä joku kertoi et yleensä on ollut vielä enemmän autoja paikalla.
    Faija oli matkassa ja tunnisti ainakin yhen mustan monacon mikä on kiertänyt turun katuja jo 70-80 luvun vaihteessa ja vielä näky olevan iskussa :)
    Olipahan mielenkiintosta ajella pois kun vaihteet ei oikeen menny päälle ja sit keskustaan päin mennessä lähti vaihteensiirtäjä kokonaan irti ja jäi nelonen päälle, ihmiset katteli ku makasin Volvon alla jossain vilkkaalla kadulla ja hakkasin sokkaa paikalleen:D
     
    peltsi ja hantta tykkäävät tästä.
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Oli tosiaan paljon katsottavaa. Scanian rekanvetäjä V8:lla oli erityisen mieleinen. :)

    Oliko se sininen tic 740 Joolin?
     
  14. Jooli

    Jooli Gearhead

    Joo ohan se, ostin sen 10v sitten 450e hintaan talviautoksi siks vähän räjähtänyt kunto, oli sillo vielä perus 2.0 kjet ja nykyään sit 2.3 turbo megasquirt ruiskulla, et ei oo edes alkuperänen,
    Scaniaa minäkin kattelin, oli ihan komeessa kunnossa :)
     
  15. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jaahas, olisko pitkääseiskaa ulkoilutettu?
     
  16. pequli

    pequli Gearhead

    Tero oli pitkäseiskan kanssa liikenteessä
     
    hantta tykkää tästä.
  17. Pate

    Pate Gearhead

    Turku Kustom Weekend 18.8.2018


    Turku Kustom Show tulee välivuoden jälkeen uudistuneena tapahtumana: Turku Kustom Weekend ! Tapahtumapaikka on muuttunut. Tänä vuonna tapaamme Parmaharjun liikuntakeskuksessa, Bränikkäläntie 66, 21420 Lieto, iltabileetkin ovat samassa paikassa. Liikuntakeskuksen vieressä laaja parkkialue, johon saamme myyntikojut, näyttelykaluston ja harrasteparkin vierekkäin. Harrasteparkkiin 1987 valmistetut ja vanhemmat harrasteajoneuvot, näyttelykalusto entisten kriteerien mukaan. Näyttely ja harrasteparkki toimii drive-in periaatteella, voit tulla ja mennä oman aikataulun mukaan. Alueella on yhdistyksen perinteinen Kustom-cafe, jossa myynnissä kahvia, sämpylää ja mehua. Alueella on alaan liittyviä myyjiä mm: Nippelit, Jungle Records, V-T Cycle, Riverside Customs + muutama muu, jotka päivitetään lähiaikoina. Kiertokanki ry palkitsee näyttelyn parhaan auton ja prätkän. Lipun hinta 10e/hlö, sisältää koko tapahtuman: näyttelyn ja iltabileet. Alle 15-v ilmaiseksi vanhempien seurassa.


    Aikataulu:

    klo 14:00 portit aukeaa

    klo 19:00 palkintojen jako

    klo 23.00 Duo Kaksitahti

    klo 24:00 The Messed Up trio


    Duo kaksitahti

    Janne Kauniston ja Tuomas Metsbergin duo on aika tuore kokoonpano, mutta molemmilla miehillä on vuosien ja useiden kokoonpanojen kokemus musiikin esittämisestä. Jannen eläytyminen lauluun vie mukanaan, asenteessa on ehdottomasti mukana aimo ripaus country -otetta. Tiukka kitarakomppi ei millään tavoin vähennä fiilistä. Tuomaksen huimat kitarasoolot ja tarkka rytmitys kera sopivasti valittujen taustalaulujen kuorruttavat soitetut kappaleet. Duon ohjelmisto koostuu eri vuosikymmenien valikoiduista country -kappaleista


    Messed Up trio

    Tämä dynaaminen tehotrio tulee Pohjois-Pohjanmaalta, eikä ole vielä montaa kertaa Etelä-Suomessa keikkaillut. Yhden EP-levyn julkaissut yhtye julkisti juuri saaneensa kiinnityksen maailmallakin kovassa suosiossa olevalle rankemman 50-luvun rock and rollia julkaisevalle Wild Recordsille. Levy ei ehtine ulos Showhumme, mutta nyt on hyvä tilaisuus tulla toteamaan yhtyeen hikeä säästelemätön keikkakunto ja kuulla hienoja originaalisävellyksiä.
     
    Jooli tykkää tästä.
  18. Pate

    Pate Gearhead

    Turku Kustom Weekwnd parin päivän päästä !! HUOM aikataulun muutos iltabileisiin, bändit jo klo 21:00 alkaen !! Liput 10e/nuppi ja sisältään näyttelyn ja iltabileet !!

    Aikataulu:
    klo 14:00 portit aukeaa
    klo 19:00 palkintojen jako
    klo 21.00 Duo Kaksitahti
    klo 23:00 The Messed Up trio
     
  19. markow

    markow 2nd gear

  20. arskazone

    arskazone Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!