Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Näitä kun näkee, niin entistä vahvemmin vaan tuntuu että meidän 1985 sedaniimme valitsema alkuperäishenkisen kunnostamisen tie on "se oikea tie". Ei auton myyjän, vaan jonkun aiemman omistajan toimesta tehtyjä amisvirityksiä ja laiminlyöntejä on tullut korjailtua. Ralliratti on vielä paikallaan kun alkuperäisestä ruorista ei ole saatu homeen hajua pois millään ilveellä, ollut ilmeisesti vuosikaudet kosteassa peräkontissa :odroll: Rochester Quadrajettiinkin on tiivistesarja ja hyväkuntoinen läppärunko jo hankittuna...ja hyvät ovipahvit kosteudesta turvonneiden tilalle.
     
    Inlinee, passerby, f34 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    isalmela tykkää tästä.
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mukava että edes joku harrastaa muutenkin kun telaamalla mattamustaksi... Tarvikeratti ei ole niin suuri synti.
     
    isalmela, Inlinee ja Charger´69 tykkäävät tästä.
  4. 0132

    0132 Gearhead

    Mä en tuota mattamustaa niin pahana nää. Ei se suoraan tarkota sitä että auto on matkalla paaliin.. Maali se on siinä missä muutkin. Siinäkin riippuu paljolti kohteesta ja tekotavasta miltä se näyttää. Voisin ihan hyvin mielin ajella tuollasella mattacapricella. Minusta vähän pitkälle vietyjä oletuksia, kun ei ilmotuksessa kerrota etteikö sähköherkut ja ilmastointi enää toimisi. Kaasarin vaihdon syystä hankala näillä tiedoilla sanoa.
     
    palontie, Hoovee ja Charger´69 tykkäävät tästä.
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joo ei mattamusta sinänsä ole sen merkki, ehkä muotoilin vähän väärin, mutta usein näistä mattamaalatuista edullisemman pään harrasteautoista oikein huokuu se että yli on menty siitä missä aita on matalin, valittu se helpoin/edullisin tapa tekohengittää laitetta taas pariksi vuodeksi. Mielestäni erityisen huolellisen maalaustyön merkki ei ole että maskit, lampunkehykset ym kromit telataan samalla tervalla kun autokin... Ilmastoinnin toimimattomuus on helppo todeta siitä että konehuoneessa vain kompressorin kiinnitysraudat jäljellä (ei ole niitäkään viitsitty poistaa) ;) Eikä näy cruisenkaan osia sisälokasuojan päällä, eiköhän sekin ole kaasarinvaihdon yhteydessä nakattu ”turhana” mäkeen...
     
    silirimpsis, mikkis83, el borrachitos ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. 0132

    0132 Gearhead

    Sulla oli näköjään tarkemmat silmät:D tekohengitys on aina tekohengitystä, mutta parempi sekin kun jättää lahoamaan. Toivottavasti tuon kohdalla asia ei ole niin kuin epäilet ja auto pysyy liikenteessä vielä pitkään. Nuo kasarisedanit kutkuttaa mun sarveiskalvoa:cool:
     
    passerby tykkää tästä.
  7. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mulla verkkokalvoa..:D:cool:
     
    passerby tykkää tästä.
  8. speedy

    speedy Double Gearhead

    Muokattu: 10.8.2018
  9. urho3

    urho3 Gearhead

    Hyvä että ei mennyt romutuspalkkio autoksi.
     
  10. speedy

    speedy Double Gearhead

    Joo amerikkkalaiset autot ei kuulu siihen osastoon.
     
  11. urho3

    urho3 Gearhead

    On se sääli laittaa Chevrolet aveo paaliin.
     
  12. speedy

    speedy Double Gearhead

    Ei kuulu sarjaan, aito ämerikkalainen, joten hymyissä suin voit lykätä paaliin :D
     
    Inlinee tykkää tästä.
  13. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Meinaatko että kadut jälkeenpäin?!?:eek:
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mattamusta on silti mielenköyhä väri ja on yhtä harvinaista kun nykyään uusien saksalaisten teippaukset. Tämä "erottuva ja räyheä" "äijä" auto onkin yhtä äkkiä se pahin tusinatuunattu. Tottakai grantin vinyyli hytissä.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  15. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    :rotfl::rotfl::rotfl:
     
  16. 0132

    0132 Gearhead

    Erottuvuus ja räyheys riippuu kai aikapaljon autosta.

    "ÄIJJÄ" mainintaa suurempaa turn offia kiinnostuksessani auton myynti-ilmoon en voi kokea mitenkään.
     
    el borrachitos tykkää tästä.
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikä vaan auto mattamustana ja grantilla ei ole oikeasti erottuva tai erikoinen.

    Toki jos jonkun edselin tai 68 vetten tekee noin niin ei niitä montaa tule kadulla vastaan. Ei silti kerro että ois spesiaali.


    Muissa laitteissa 70-90-luvulta löytyy tommosia sätöksiä oli sitten sedan vani tai pickup.


    Ja juu eise mua haittaa. Naurattaa vaan kun tarkotus olla erilainen ja sitten ne kaikki erilaiset on samalla muotilla tehtyjä
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Mutkun tuostakin chevystä on tervattu kaikki merkit, listat, puskurit. Varmaan kuskikin musta. Mitään muuta väriä ei ole, kun grantin kehä ja kiekkamittarin puna-alue.
     
    isalmela, el borrachitos, Karpov ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Tähän ilmiöön törmää ainakin täällä kehä 1:n sisäpuoleisessa reservaatissa ihan aihealueesta riippumatta... Hipsterit haluavat olla erilaisia milloin milläkin tavalla ja siitä erilaisuudesta tulee muotia + joka kulmalla tulee vastaan melkein identtinen kopio edellisestä kadunkulkijasta... Sama pätee noihin kulkupeleihin. Ollaan niin erilaisia virittelemällä spoileria, kalvoa ikkunaan, mattamustalla, tarvikealuilla jne. Ja tidii, kaikki erilaisuuteen pyrkivät näyttävät samalta. Keinopatina kuuluu samaan kastiin, kuten myös ruosteiseksi jätetty ulkokuori.
    Mattaväri nyt vaan on ainakin mun mielestä niin pirun tylsä ratkaisu. Ihan sama miten hyvin se on maalattu, se on valinta tyyliin:"kun en muuta keksinyt". Jopa kulahtanut orggis-maalipinta paikkamaalauksineen, eli oikea "patina", on parempi kuin se väkinäinen mattaaminen.
     
    12345678910, mikkis83, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    "Samallalailla erilainen nuori"
     

Kerro tästä muillekin!