Excursionin äänieristys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja juhamann, 25.8.2018.

  1. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Oletteko toteuttaneet Excursioniin(tai vastaavaan isoon autoon; Subbe, pikkis) kajuutan äänieristystä? Onko hyötyä? Ajattelin että jos vuoraisi melumatolla kajuutan, mutta ei ole ihan pieni homma. Penkit ja matot ym.irti. Rengasmelun ainakin soisi maantiellä vähenevän. Auto kun on ihan muussakin kuin offiajossa ja nurkissa pyörimiseen.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Millaset renkaat? Jotkut karkeat?

    Kaveri just stp goldilla vuoras mondeon. 300-400€. Excursionin saa melkein laittaa ykkösen eteen :D siihen vielä pehmeet matot päälle.


    Koska se tuli siinä rojektissa huomattua, että löytyy uutta meluvuotoa selkeemmin kun tietty osa matotettu. Eli jos aattelee että matotan vaan osan/pyöränkaaret niin tulos ei ole kovin hyvä.
     
  3. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Cooper STT Pro MT 35" alla mutta niistä en tingi! :D Istuinten huoltoakin pitäis tehdä, siitä lähti ajatus tuohon kun ne jakkarat joutuu kumminkin irrottamaan. On tiedossa, että mattoa menee paljon...
     
  4. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Sierraan joskus nuorena kloppina rahapulassa laitoin noin 10mm retkipatjaa lattiamattojen alle. Kyllä muuten hiljeni tuollakin!
     
  5. simeoni

    simeoni Double Gearhead

  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Noi renkaathan sen tekee... Wou wou wou
     
  7. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Mä vetelin k5 Blazerin kaikki lattia motonetin bitumimatolla ja kyllä hiljeni auto. Raskastahan sen eristemateriaalin pitää olla, että kaikki värinät ja huminat vaimenee..?

    Ensimmäinen kokeilu oli sellasella pehmeellä ja huokosella matolla. Se ei tehnyt muuta kun imi kaiken kosteuden itseensä..

    Mulla oli kaikki sisältä pois kun tein.
     
    juhamann tykkää tästä.
  8. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Niin ne tekee. Mutta silti haluan kokeilla, jos maukunaa saisi pienemmäksi.

    Tuskin All Terrainit juurikaan sen hiljaisemmat olis? Aiemmin oli ennen korotusta Michelin LT:t eli käytännössä katurenkaat. Oli hiljaiset, mutta jäi kiinni heti pikkumärkään sänkipeltoonkin jos sinne eksyi.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Raskas liimattu bitumi/butyyli lattiaan ja ne huokoset matot vaikka muovipaneelin taustalle.
     

Kerro tästä muillekin!