Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. Nyypäle66

    Nyypäle66 Gearhead

    mikkis83 tykkää tästä.
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    :D:D:DEi voi kun hämmästellä jälleen kerran veli venäläisten aivoituksia.
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    Jostain luin että kun on iso maa ja varmaan satoja rajanylityspaikkoja niin sinne on tuotu noita autoja joita on jätetty sinne vaikka ois pitänyt tullata ne. Mites muuten suomeen tullaan jos ajetaan auto suomeen, ai niin sitähän tapahtuu koko ajan esim Lappeenrannassa. Mutta jos suomipoika ajaa jenkkikilpisen auton satamassa laivasta maihin niin onhan siinä jonkinmoinen selvitys, kait:rotfl:
     
  4. Nyypäle66

    Nyypäle66 Gearhead

    Luin että pyyntö olisi tullut kansainvälisiltä rahoitusyhtiöiltä. Heidän autoja tuppaa katoamaan Virosta, Latviasta, Liettuasta yms Venäjälle.
     
    palontie ja Karpov tykkäävät tästä.
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei haittaa silti yhtään. Aina siellä jonossa pellet kilpaa rehvastelee uusilla "omilla" autoillaan :D

    Ei vaan, kerran satuin kun tuttu parivaljakko siinä kilpaa tosiaan kehui uusia vehkeitään. "Mä ostin" yms paskaa vaikka rahotusyhtiöhän nekin omisti :wc:
     
    1purehell ja Nyypäle66 tykkäävät tästä.
  6. ramman

    ramman Double Gearhead

    eiköhän kaikki rahoitusyhtiöt kiellä autojensa viennin ilman valtakirjaa ulkomaille. ilmeisen idiootteja nämä jotka eivät ole rahoituksensa ehtoja lukeneet :odroll:
    kannattais varmaan ne sopparit lukee ennenkuin alllekirjoittaa :odroll:
     
    fudge85 tykkää tästä.
  7. stana

    stana 3rd gear

    Rahoitusyhtiöt antaa sen valtakirjan. Meillä on emännällä valtakirjat minun nimissä oleviin autoihin, kaikki on omissa nimissä. Se valtakirjalipetti tulee mukana kun tilaa green cardin. Lie mennyt lapsi pesuveden mukana kun jotain kulmaa tilkitty, helppo se romu on sinne varmaan lopullisesti tarvittaessa hävittää jos siltä tuntuu ja varkausvakuutus on kunnossa, helpompaa kuin "omituisten ostajien" kanssa..
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin se perus valtakirja mikä vaaditaan vaikka oisit naapurin autolla. Vaan jos nyt katottas tästä lähin kuka tankkaa omaa autoa ja kuka pankin :D
     
  9. stana

    stana 3rd gear

    Juuri näin! Mitä muuta vennään maasta löytyy? Lytän tankkaajat löytää tästä vissiin yhden tullimiehen- käytiin kaverin kanssa kesän lopetus? keikka katsomassa kostassa, hyvä oli.. Ja muutonkin juteltiin, oli nurmekseen tulossa..
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Miten ne soveltaa tota esim Rekkafirmojen autoihin kun aika monet ajaa rahoitusfirmojen omistuksessa olevalla kalustolla.
     
  11. karra

    karra Double Gearhead

    Ei kuulemma koske ammattiliikennettä, eli jos kuski tai haltija ammattimaisesti ajossa niin onnistuu rajan ylitys.
     
  12. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Tänään aamulla rajalla autoluukulla otti paprut ja pyyti menemään sisätiloihin, eka meinasin että joutuuko taas täyttämään vittumaisen selvityksen Venäjällä käynneistä.
    Mutta löivät laput kouraan eli tarkistavat vaan että onko yritykseni muita autoja rajan takana, kun Chevy yritykseni nimissä.
    Se viitoitti sitten tien Sortavalaan ja kroona baariin, kippis..

    Jos haluat kokea munaisen neuvostomeiningin, ota huone Sofia hotellista. Parhaat soviet union sängyt etenkin 4.kerroksessa ja palvelu aitoa vittumaista Neuvostoliittoa autenttisessa ympäristössä!
     
    Muokattu: 19.9.2018
    mikkis83 ja palontie tykkäävät tästä.
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Palvelua hymy huulilla?
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Yrittäjän ensiapukurssi sortavalassa.
     
  15. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Tuo respa, semmonen perus neuvosto kanttura jonka naama kääntynyt vittumaiseen mutruun jo äitinsä kohdussa, periytynyt virkailme.

    Tämä hotelli Sofia, -90 luvulla kun tämä oli suomalaisten tiedossa ja käytössä enempi, täällä henkilökunta huippua, monesti olin mukana heidän illanistujaisissaan ja muutenkin "sisäpiirissä", näki kyllä suomalaisturistien kirjon kaikessa pervoudessaan, hauskoja muistoja!
    Sit vaihtui omistajaa ja tais olla suljettunakin pitkään.
    Nykyään tänne ei vedä minua kuin hinta.
     
    Muokattu: 19.9.2018
    mikkis83 ja palontie tykkäävät tästä.
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mikään ei oon niin tympeetä kun käydä venäläisissä kaupoissa,Missään nää sellaista asiakaspalvelua,no ehkä Ranskassa,siellä ollaan kanssa naama vitullaan jos Englantia arvon Madameille puhuu.
     
    Nyypäle66 tykkää tästä.
  17. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Nuijamaa SYP kurssi 77 20.09.2018

    Rättijärvi

    [​IMG]

    Pensis Viipurin lähistöllä 20.09.2018

    [​IMG]
     
  18. atobee

    atobee Gearhead

    Melkoinen ero bensan hinnassa.
     
  19. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Niimpä , ja Asemien välimatka karttateitä pitkin abaut 13 mailia.
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Toki pahenee syvemmälle mentäessä, mutta lähellä rajaa huomaa eron. Eron nimittäin siinä menenkö minä vai isäni aka harmaapantteri kauppaan. Kyllä on nuoret tytöt mielin kielin hänelle vaikkei edes näytä yrjö kloonilta.
     
    palontie tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!