mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. Harri S

    Harri S Double Gearhead

  2. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  3. juunas

    juunas 1st gear


    Mistä johtuu että monesti näyttää naapurimaan tarjonta olevan hinnoteltu todella alakanttiin verrattuna nettiauton vastaaviin?o_Oo_O Suoraa unohtaa chattiauton ja usa myyntisivustot ja lähtee viikonloppu reissulle ruottiin? vai liekköhän nämä blocketin "halvat" kuinka pommeja?
     
    fordgranada tykkää tästä.
  4. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    [​IMG]
    Plun crazy
     
    juunas tykkää tästä.
  5. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    Noista blocketin autoista nii kuvatha valehtelee enemmä ku 1000 sanaa tuskin luonnossa kummoisia
     
  6. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    'Pommeja' löytyy joka maasta. Onhan tuo varovaiselle ostajalle, kovin rajoitetulla budjetilla
    huokeempaa käydä Ruottissakin kollaamassa.

    AZ
     
    juunas, faffeli, kimmok2014 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Kun "kympin raadosta" alkaa tekemään, niin noi nettiauton 40k€ autot ei tunnu kovin pitkään kalliilta. Toivottavasti jäisi kuitenkin jonkun verran matkaa siitä kalliimpiin, vaikka pitäähän sitä jonkun verran maksaa siitä ilosta, että oppii kaikki korityöt jne. samalla ja ihan hukkaan menis hitsikoneet esim. ton yllä olevan Plum Crazyn kanssa. Samalla kun makselee monta tonnia pelkkiä tulleja/veroja puuttuvista nippeleistä, niin tietää osallistuneensa valtiontalouden parantamiseen näinä vaikeina aikoina.
     
    klunssila, tapnie, rb ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    "Lowryltä" erittäin hyvin sanottu !
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Suomeen on raahattu viime vuosina kymmeniä itärannikon ja rust beltin pommeja, jotka eivät tule koskaan valmistumaan. Olis hyvä myös muistaa, että G-koodin entisöinti maksaa ainakin koriltaan justiinsa saman kuin vaikkapa V tai R, mutta jälleenmyyntiarvo onkin sitten aivan toinen. Siinä tapauksessa, että auton tekee itselleen ikuisiksi ajoikseen, asialla ei ole tietty mitään merkitystä.

    Hämmästellen olen kuitenkin seurannut, kuinka hyvin kauppa noilla puurolahoilla paskakasoilla käy. Ja hyvä kun käy, niin eivät päädy tuonne Nettiautosta bongattua ketjuun hinta-asiantuntijoiden käsittelyyn.

    "Virallista arvoa" ei autoilla tietysti ole. Itse odottelen juuri saksalaisten arviota omasta L-koodin Gran Coupestani, johon Classic Data teki kesällä Museotarkistuksen. Samoilla MR -tulilla saan myös 3 sivuisen raportin vakuutusyhtiötä (tai mitä vaan) varten Classic Datan hinta-arviolla varustettuna.

    Benille sen verran kommenttia Blocketin autoista, että kyllä ne vaan sieltä häviää eli kai sitten ruottalaisetkin on yhtä tyhmiä kuin me suomalaiset.
     
    Muokattu: 11.9.2018
    kimmok2014, fordgranada, MudMax ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. Rupesi kiinnostamaan tuo Classic Data. Tiedän että monet on tarkistuttanut virallisella taholla auton Jenkeissä ennen ostoa. En nyt muista ko firmojen nimiä.

    Mites jos haluan esim. omista muunnelluista Hot Rod autoistani teettää tuommosen tarkistuksen, onko ne poissuljettuja esim. ko. firmalla eli ovatko enemmänkin alkuperäisten autojen tarkastajia?

    Vak.yhtiöt jne on se taho jolle olisi hyvä olla kättä pidempää, jos jostain sattuu. Muutenhan jokainen tietää markkinahintatason (hirveä sana) vehkeille Suomessa, Eurooopan alueella ja Globaalisti. Kauppahinta voi sitten olla jotain aivan muuta up or down.
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ai niin, sen verran arvoista, että Classic Datan listoilla oli 1970 Cuda 340 ja kuntoluokka 1 oli arvostettu 69.000 euroon. Varmaan aika lähellä totuutta myös Suomessa.
     
    Muokattu: 11.9.2018
    kimmok2014 tykkää tästä.
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mun mielestä ei ole rajoittunut yhtiö. Nettisivut löytyy tästä. Luuri käteen ja sieltäpä sitten selviää. Oma kokemus oli todella positiivinen. Fury tulee Kanadasta lokakuun lopussa ja sovin jo tarkastajan kanssa, että teetän sille saman hoidon.

    http://classicdata.fi/
     
  13. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    On muuten halpa hinta molemmissa tarkastuksissa, ja satavarmasti maksaa ittensä moninverroin takas jos ikinä joutuu vak.yhtiön kaa tappelee autonsa arvosta..
     
  14. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Onneks noi väärät koodit kelpaa hyvin "hot roddingiin", eikä tarvii kauheesti murehtia laskeeko joku väärän värinen prikka auton arvoa.
     
    kimmok2014 tykkää tästä.
  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei oo mitään vääriä tai oikeita koodeja. Kaikille on oma tilauksensa. Itse olen parhaillaan työntänyt ja työntämässä aika ison summan rahaa C-koodin A-kehoon. Koskaan en saa rahojani takaisin. Eikä tarvikaan.
     
    Muokattu: 11.9.2018
    Lowry, faffeli ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
  16. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

    Puhutaan Mopar- koodeista paljon , harva niistä vain täällä " Runo " Suomessa haluaa mitään maksaa . Yleensä vain ihmetellään E- body;n kovia hintoja . Sain hiljattain pikkulohko ( BH23G1...) -71 Barracudan liikennekäyttöön . Rahaa meni , ei ole kaikkien haluama ns. KOODI auto ja prikat / nippelit / muu vastaava ei ole alkuperäisiä NOS osia . Ei vituta yhtään , auto on nyt ajokunnossa ja ei kun : Asento- Asemaan ! TULTA-MUNILLE !
    Hyvää syksyn jatkoa Mopar Hanuille !
     
    Muokattu: 11.9.2018
    Lowry, ramtouch ja faffeli tykkäävät tästä.
  17. hookoo64

    hookoo64 1st gear

    Tervehdys harrastajille täältä lahest ,Kimmo kirjoitti hyvin noista hinnoista se on monelle normaali harrastajalle aivan sama mitä kirjaimia on tyyppikilvessä ja kuinka monta niitä on.
    mut se välil ihmetyttää kun muut tietää toisen auton heikot paikat paremmin kuin auton omistaja (vaikka ei ole nähnyt autoa moneen vuoteen taikka ei ollenkaan ) autot on aina yksilöitä jokainen arvostaa jotain... mut tärkeintä olis että harrastus saadaan jatkumaan sukupolville eteenpäin ja jatketaan rakentelua ja pidetään yhteyksiä harrastepiirin kasvattamiseen ei muuta kuin syksyn jatkoa kaikille
     
    Inlinee, ramtouch, faffeli ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kyllä, törmätty on juuri tuohon. Kun soitetaan, niin ensin toki täytyy pitää omistaan inventaario ja kertoa kuinka hyviä kaikki omat vehkeet on. Sen jälkeen täytyy arvostella soiton alla oleva kauppakohde. Juuri siks minun(kaan) kännykkä ei vastaa kaikille näille kauppaguruille.
     
  19. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

    Hyvä Pepe näin on ! Suomessa ( Vantaan Rompetorilla ) todellakin on myynnissä BS23H0B... aito manuaali -70 C u d a . Museo rekattu , on matching numbers jne. Ihme , että kukaan ei ole vielä vetänyt kättä-taskuun ja latonut kasaa pitkiävitosia pöytään ?
     
  20. Mää en tiennytkään että mun 4kpl 1932 fordeja on vääriä koodeja. Kaikkea sitä oppii ja minä kun itse teen pellit, koneistan, maalaan, teen sähköt jne. niin kaikki on väärin ja sehän tarkoittaa ettei näillä olekaan se arvo mitä kaikki sanoo ja mitä itsekin olen suumaillut.
    No, onneksi ei tarvi myydä, näitähän voi tehdä vaikka lisää, jos haluaa.

    Pitäskö munkin alkaa oikean värisiä prikkoja keräämään ja ostaa joku semmonen missä on oikeat koodit.... Joku noissa väärissäkin koodeissa on kohdallaan kun tänä kesänäkin olen pari yli 60 000e tarjousta hylännyt ihan sillä syyllä että jos äijät alkaa tinkomaan niin tehkööt itse niin katsotaan sitten lopputulosta.
     

Kerro tästä muillekin!