Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    varmaankin,ostin chevy pickupin ja suoraan venäjän ajosta,hytinkumit läpi,tbi aivan ummessa paskasta,jousi 6 osassa,kävi 5 llä,valot releytetty että paloi molemmat langat,ym sätöstä löytyy,no kohta kaikki laitettu vaikka jonossa taasoltiin,rajan tuolla puolen käynti 40 min,vielä kerkesin 8h chevyä duunata,saas nähdä mitä tapahtuu kun sillä meen tankille.parilla sadalla sai monta laatikkoa huolto osaa rokkiautosta.:confused:
     
    Karpov, stana ja palontie tykkäävät tästä.
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Kuka sanoi että jatkoin, kerta riitti. Mutta niin tais riittää niille männänrenkaillekin. Kyl siellä niin monta vuotta tuli rampattua et olkaa hyvä vaan, siinähän jonotatte :)
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu sit ollu huonoa tuuria jo mutta hyvä kun kerrasta uskoit :)

    Joo ei tämä jonottelu herkkua ole, mutta vielä voittaa haitat. Ei täällä millään 35 litran tankilla viittis käydä.
     
  4. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Olen joskus 90-luvulla ryssykän bensoja tankkailkut. Laatuun en ota kantaa, ihan toimi kyllä ne vehkeet sillon. Muistuu nyt mieleen tapaus bensiksellä Viipurissa kun miliisi koetti sakottaa tupakanpoltosta - ja Suomen markoissa :rotfl: Vittu mitä veikkoja!
    Mutta ei tartte tukea mitenkään tuon valtion touhuja enää
    Because I can.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mieluummin en tue suomen riistoa ja verotusta minkä hyöty tulee kovin loivasti tavalliselle kansalliselle.

    Laatu on parempaa kuin Suomessa nykyään ainakin Niiralassa. Toki mitään 98-100okt kamaa ei ole valikoimissa. Gazpromin 95g:tä kehuvat silti hyvälsi. Perus 95:sta parempaa.
     
  6. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Tämä on hyvä asia että meillä on vapaus valita.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    On toki, mutta oikeesti kun nykyhallitusta ja touhua Suomessa miettii... Sen ymmärrän ettei täällä kaikki viitsi jonottaa, mutta valtion tukeminen
     
  8. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Kyllä mä sen säästön vielä jollain tavalla ymmärrän, mutta jokseenkin huvittavaa, että ryssissä käymistä perustellaan jollain tavallisen kansan oloilla tai hallituksen touhuilla. Ei oo Sipilän johdolla vielä kuitenkaan tiputeltu matkustajakoneita tai hyökätty naapurimaihin, mutta tosiaan, jokaisella on oikeus valita minkälaisia aatteita tukee.
     
    MudMax, kimmok2014 ja simeoni tykkäävät tästä.
  9. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Varmaan asiat muuttunu siitä kun 1994-2002 kävin viikottain ja joskus useamman kerrankin viikossa. Välillä useamman yönkin olin kerralla välillä yhden tai ihan käämäseltään jenkkiä tankkaamassa.

    Kerran ryssägangsterit jahtas ja olis hakannu mutta päästiin karkuun kaverin kanssa kilpa-ajon ja kiilailun jälkeen raja-asemalle. Rajamies osoitteli rynkyllä maanmiehiään että tänne ette tule. Automme entinen omistaja kun ei muistanut sanoa että ei kannata mennä vähään aikaan kun se oli hölmöilly ja se oli luvattu hakata siitä. Tunnistivat gorillat auton mutta miehet oli vääriä. Kerran 4 äijän porukka ryösti minut uutena vuotena. Meni siihen aikaan 10 markan kello ja muutama rupla. Tolvanat ei tajunnu kattoa kenkiä kun oli kaikki massit siellä. Hölmöjä mitä hölmöjä. Toisen kerran yksi ryssä yritti ryöstää onnistuneen ravintolaillan jälkeen mutta Suomi-venäjä painimaaottelun jälkeen nahkatakki kuoriutui päältä kun heitin ryssää tantereeseen. Se juoksi karkuun takki käsissään. Heitin vielä perään nyrkin kokoisella kivellä sitä päähän mutta meni ohi vähän, valitettavasti. Kaverin yli kerran ajettiin autolla pimeässä ku oli vittuillu jollekin hölmölle. Jäi henkiin kylläkin. Yks toinen tuttu hakattiin siellä ja se sit oikeesti melkein kuoli siihen. Yks kaveri potkittiin baarin aulassa niin että leukaluu katkes. Yks kerta tuttuni autoa päin ajo joku toppahousu kännissä ja kaverini kesti vuosikausia kuntoutus ennen kuin jalat taas pelas kunnolla. Syyllinen pääs ku koira veräjästä ku uhri oli ulkomaalainen. Kahdelta kaverilta takavarikoivat kummaltakin auton ja syyttivät niitä salakuljetuksesta. Lakimiehet siis suomalaiset sanoivat ettei ole perusteita ja tekaistuja molemmat jutut mutta ei kannata mennä ikinä enää venäjälle ettei joudu hankaluuksiin kun ei niitä voi voittaa siellä tuossa asiassa. Yhden vanhemman miehen kotipuolesta ne tappo ja hautas kaatopaikalle. Samalle missä tuli itekin joskus pyörähdettyä. Ihmekö ei me silloin löydetty sitä. Sitte välillä miliisit pysäytti huvikseen ja anto tekaistuja sakkoja ja ei auttanu muu kuin maksaa. Kerran murtauduttiin autoon viipurissa ja vietiin nahkahanskat. Vitun hölmöt kun ei tajunneet kattoa hanskalokeroon kun siellä sitä oli arvotavaraa. Kun lopetin käymisen niin ajattelin etten enää ikinä käy siellä. Monia todella hauskoja hetkiä oli mutta joskus se tuuri olisi loppunut varmaan minultakin. Voiko joku ymmärtää ettei nykyään huvita enää käydä vaikka nykyinen dodge kuluttaa 12,5-17 sadalla tiisseliä litraa riippuen vuodenajasta? Nykyään olis tosin kyllä paremmat mahdollisuudet selvitä kamppailutilanteistakin toisin kuin silloin nuorempana. Silloin piti luottaa hullun rohkeuteen ja raakaan voimaan pelkästään. Enkä välitä nykyään nähdä ryssyköitä tai kuunnella venäjää Suomessakaan. Niillähän on iso maa, pysykööt vittu siellä. Tuskin keskiverto tankkaaja joka käy päiväseltään vaan tankilla ja het kotija näkee mitään tuollaista mitä minä näin tai koin. Omistan omakotitalon tai pankki vielä siitä osan mutta en saatana myy ryssälle taloani enkä Suomalaista maata neliösenttiäkään. Tulipa vielä poliittinen kannanottokin lopuksi.
     
    Vuokralainen tykkää tästä.
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Täällä ei tarvii jonotella,oisko 6vuoden aikana pisin jonotus ollut max 1/2tuntia.
     
  11. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jatketaan aiheesta: pisin jonotus oli minulla 12 tuntia ja pakkasta oli silloin 20 astetta varjossa. Kaverin autossa oli pensat vähissä joten se anto kerran tunnissa käyttää pari minuuttia. Kai se seuraili että kun kuskina vaivun hypotermiaan ja tajunnan taso hämärty niin silloin voi vähän lämmitellä. Ite joi votkaa pullosta ja oli lihava sika niin ei kai sitä palentanu. Sitten toinen juttu: vanissa oli aina kopissa kympin kanisteri ja jonosta ku ei voinu poistua eikä kävellä autosta pois ni piti kusta kanisteriin polvillaan siinä takapenkin edessä. Näin ei menettäny paikkaansa jonossa ku ryssän mulkut olis heti kiilannu ohi jonossa ja pyöritelly silmiään. Kerran sitten seistä jonoteltiin tullikopin edessä toista tuntia ja ei vetäny jono. Ryssän virkailijaämmät sanoi ettei voi tulla sisälle. Mentiin sitten vaan ja nähtiin että päällikkö makas lattialla sammuneena tiskin takana. Sitten selitettiin huonolla venäjällä että otatte ne vitun leimasimet nyt käteen ja lyötte niitä leimoja sitä mukaa kun porukkaa tulee sisään.....
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mustan pässin juttuja vois useat lukea ja pelästyä. Ei olis niimpal ruuhkia rajalla :D
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Taitaa olla paras rajanylityspaikka siellä teillä.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Varmaankin.
     
  15. stana

    stana 3rd gear

    Suorilla pääsi eilen itään lytässä, palatessa piti odotella n. 20min..
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Toissa viikonloppuna koko tankkausreissu alta 3tuntia ja mulla rajalle matkaa 113km.
     
  17. karra

    karra Double Gearhead

    Heh, on kyllä tapahtunut mustalle pussille :odeek: mutta teksteistä bongasin sanoja baari ja ravintolailta :rotfl: . Siellä kyllä aikoinaan ja miksei vieläkin voi tapahtua vaikka mitä. Itse olen käynyt säännöllisesti keväästä 1995 siellä tankkaamassa ja silloin kaljarallin aikaan tuli öitäkin autojonossa vietettyä eli pitkiä jonotuksia.

    Kerran Vaalimaalla oli duty freen pihalla joku hässäkkä ja sattu olemaan pari kaveria mukana kelle maistui ja jonkun härdellin ne sai aikaiseksi jossa niiden päälle meinattiin ajaa autolla. Toinen heppu paiskasi kaljalaatikon siihen tuulilasiin ja halkihan se meni mutta en muista miten se tilanne sitten laukesi...

    Yhdet tyypit kävi Viipurissa baareissa, nukkuivat autossa sitten että saivat sen 20h täyteen, tai ainakin päivämäärän vaihtumisen passin leimaan. Kerran kuulin että oli ollu joku tappelu ja kiivaampi kollegani oli paiskannut jonkun rusakon lasioven läpi ja joutunut putkaan. Jotenkin se sieltä pois pääsi.

    Aika vähän on tutuille sattunut siellä mitään.
     
  18. stana

    stana 3rd gear

    Kyllähän siellä saa hankaluuksia jos niitä haluaa..
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jep. Omassakin tuttavapiirissä ne jotka aina nujuumassa Suomen puolella ja kaikessa mukana ovat yllättäen vaikeuksissa myös rajan takana. Sitten taas rauhalliset matkaajat varsinkij nykypäivänä harvoin joutuvat kuseen.
     
    palontie ja stana tykkäävät tästä.
  20. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

    No on perkele kavereilla reisuista kokemuksia . Ei ihan samanlaista kuin talvisodassa -39 . En mene mutenkaan rajan yli ennen kuin Isänmaa sitä vaatii / käskee ja silloin en mene sinne t a n k k a a m a a n . Mustapässihän sen näköjään tietää , kun on kenttälapiolla huiskinut naapureita kumoon . Palkitaan kaveri Itsenäisyyspäivänä Rautaristillä , tammenlevän kera !
     
    Muokattu: 30.9.2018

Kerro tästä muillekin!