Voltit häviää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Chevy van g20 6.2d, 7.10.2018.

  1. Tässä jo tämän kesän sekä kevään paininut chevyn ongelmien kanssa. Kysytään nyt täältä ko alkaa omat keinot olla aika vähäiset jo, eli siis, aikaisemmin vikana oli vioittunut syöttöpumppu joka korjattiin dieselpajalla, ongelmana oli siis että ainetta ei suuttimille asti tule mikä sitten irrallaan penkissä katsottiin pumpussa vika olevan ja nyt pumppu takaisin kiinni ja löpöäkin tulee mukavasti, mutta nyt sitten tähän itse ongelmaan, eli sähköt hävittävät voltit 5V-7V kun starttaa, 2-asennossa näyttää niinkuin pitää 12.4V, sammuttimen voltit tipahtaa siihen 6.4V sekä niinkäy hehkureleelle tulevalle herätteelle yms, startti pyörii vaivailloisesti eli oletan tällekkin samaa kohtaloa eli sinne ei sitä 12V mene, mikä neuvoksi? :confused:
     
  2. Lisätääs vielä että auto ei ole ollut käynnissä vielä kun en sitä tuon sähkövian takia saa käyntiin..
     
  3. avaisitko vähän enemmän? :D
     
  4. tai että mistä päi autoa lähtis vikaa ettimää, sähköissä se vika on ku ei volttejen pitäis sammutimelta ainakaan tippua noi rajusti..
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Onko molemmat akut katsottu?
     
  6. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jaaha, akkuasia olikin jo taputeltu :)
     
  7. akuista sen verran että eri ah lukemat sekä jännitteet.., voiko olla syynä?
     

Kerro tästä muillekin!