volvo s40 1.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja golden rocket, 6.12.2018.

  1. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    kun täälä muutkin painii volvojen kanssa niin mäkin uskallan avautua :D naaraspuolisen käyttöauto taas vaihteeks osoittaa mieltään, vaikka kuinka oon koittanu järkee sille puhua että pois tommonen meiltä ei oo menny perille. tarttee varmaan koittaa huutaa seuraavaks. siitä halkes kolmosen puola kahta puolen kesken ajon sai tuon kotio nitkuteltua. mutta puolat olis vaihdettu kummatkin johdot tulpat lambdat mitä tohon nyt viä mahtuis mutta ei perkeleen kone jaksa mennä, lähtee kyllä hyvin käymään käy kaikilla mutta voima hävinnyt johonkin olisko siirtynyt naapurin puntoon kun näyttää kulkevan ripeemmin... olisko jollain volvo hemmolla jotain kerrottavaa mikä auttaa mua säilyttämään tuon perkeleen ei viittis akkaa vaihtaa auton takia :D mut auton vois vaihtaa akan takia tiä sitten miten noi menee mutta kummiskin.
     
  2. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Ilmeisesti gdi kone. Läppärungon putsaus vois olla paikallaan ja imusarja kans, karstottuu gdi:ssä todella pahasti nii, + egr:n displointi lätkällä.
     
    jariha tykkää tästä.
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Saattaisko tuommoinen mennä limb home- tilaan, eli resetointi?
     
  4. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    siis jäi kertomatta että ei ole vikavalo syttynyt eikä vikojakaan löydy.
     
  5. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    pään vaivan täydentämiseksi lisäys vielä että kylmänä toimi paremmin kuin lämpösenä.
     
  6. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    en mä mitään noista tiiä mutta ei ole mitsun koneella volvon pensiini.
     
  7. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Ok, kuvittelin olevan ritsun koneella.
     
  8. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    No jos siinä oli se puola jo "halki" aiemmin, koska sen uusinta ei vaikuttanut mihinkään eli vika täysin muualla?
    Tuossa kai foortin duratekki ja sen ominaisuuksia kuulemma esim. imusarjan läppien viat.
    Mutta oireet voi sopia ihan yksinkertaisimmillaan vaikka polttoainesuodattimen tai ilmansuodattimen tukkeutuneisuuteen, joista ensimmäinen ei monesti aiheuta edes vikakoodia.
     
    Muokattu: 6.12.2018
    jariha tykkää tästä.
  9. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    puolan halkeeminen pudotti ykkösenkin pätkittäin pois pelistä tää vika mikä on nyt päällä on jotenkin tuohon yhteydessä voisko olla että ecu ottanut siipeen.
     
  10. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Rikkinäisellä puolalla ajamalla saa helposti katin sulatettua joten olisko se tukossa?
     
    cdv70 ja Sounderi tykkäävät tästä.
  11. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    voisin olettaa että jos putki olis tukossa niin pakoäänissä olis merkittävä muutos? huomasin vielä tämmöisen kun irrottaa lambdan töpselin ei minkäänlaista muutosta käyntiin muuten kuin että vikavalo syttyy hetkenpäästä sitten ennen kuin joku sanoo että lambda paskana niin sanon nyt että ne on vaihettu paripäivää takaperin.
     
  12. golden rocket

    golden rocket Gearhead


    kiitos sinulle en muuten olis alkanut putkea sen enempää edes tutkimaan ilman vinkkiäsi. pako äänet on auton sisällä normaalin kuuloset moottorin ääni vähän sotkee, otin poitsun kaasuttelemaan ja itte putkenpäässä jo helvetti heti kuuli että jokin mättää. ensimmäinen katti tukko minulla nyt vasta uskon että noinkin voi käydä:eek:
     
    isalmela ja cdv70 tykkäävät tästä.
  13. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Monesti Volvot ei toimi tarvike lambdalla
     
    Sounderi tykkää tästä.
  14. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Yleensä mikään ei toimi tarvikelambdalla. Bosch ja mahdollisesti NTK on ainoita merkkejä, joita lambdoissa kannattaa käyttää.
     
  15. jariha

    jariha Double Gearhead

    tarvike lambda 30tkm ja viisvuotta eilen vaihoin leimalle uuden tosin korollaan mut kuitenkin... katalysaattorikun menee niin on mukavan hajuista? meni kerran kansivikasesta ooppelista aikanaan kun vaihoin ehjän kannen ja käyttelin pihalla...putken täyveltä tuli villoja prkl ja männänrenkaat(ainakin se joka ei ollu jo poikki) antautu 3-pytystä.... ehjä kansi ois vieläkin;)
     

Kerro tästä muillekin!