TV- Ohjelmat harrasteautojen kunnostamisesta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja WBBC, 11.12.2018.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mun mielestä, ja itseasiassa ainoat joita jaksan katsoa, ovat Wheeler Dealer,
    Autojen Ensiapu, ja nyt joku uusi "jenkkien japsiharrastajat" vai mikä se olikaan.
    Ostavat siis Japanista 60-70 luvun erikoisuuksia.
    Mutkatonta touhua, ilman turhaa narsismia ja pelleilyä.

    Toki on työtilat ja kalut ovat asialliset, mutta kovin helpolta aina näyttää nämä modaukset ja korjaukset.
     
    Muokattu: 11.12.2018
  2. valpas

    valpas Gearhead

    Ei ne sille C10:lle oikeesti mitään juurikaan tehneet!
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Wheeler Dealers kärsi kyllä pahasti kun Edd China lähti, se uusi tyyppi on aika syvältä... Miten joku voi irvistellä puhuessaan niin paljon??

    Jenkkien Japsiharrastajat (onpa muuten taas typerä suomennos) eli JDM Legends on mielenkiintoinen, mutta en tiedä onko tehty enempää kuin yksi kausi? Hienoja autoja ilman käsikirjoitettua draamaa ja typeriä aikatauluja.

    MTOD:sta on tullut seurattua joitain sarjoja, Kindig-it Designista kertova "Bitchin Rides" ja Pure Vision-pajasta kertova "Hand-built Hotrods" on ollut omia suosikkeja, varsinkin Pure Vision tekee käsittämättömän hienoja laitteita! Jotain "Texas Metal"-juttuakin katsoin, mutta siinä autot on poikkeuksetta n***erivehkeitä missä minimissään 22-tuumaiset vanteet ja muuta äklöttävää... Vähän meinaa alkaa kyllästyttämään näissä jenkkisarjoissa kun kaikki on niin "bitchin", "kick-ass", "killer" jne... Ai niin, Aaron Kaufmannin Shifting Gears on myös ihan mielenkiintoinen, vaikka kaikki rakennelmat ei kovin mielenkiintoisia olekaan.
     
  4. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Vähän otsikon alapuolella on ruutu "ketjutyökalut", sieltä löytyy "edit title" ja pääsee muokkaamaan otsikkoa.
     
    WBBC tykkää tästä.
  5. valpas

    valpas Gearhead

    Sikäli kiva katsoa, kun samoja autoja on työn alla.:) Näkee muotoja, kun ottaa kovalevylle videoo, ja pysäytyskuvista printscreenejä. Tahtoo vaan olla "hivenen" työläämpiä meillä.
     
  6. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Ei ole ainakaan epäselvyyttä olisiko tuon irvistelijän leukaluut jumissa... :) ..juu tyhmältä näyttää.
     
  7. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Pimp my ride
     
    Roberto, mikkis83 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  8. T5

    T5 Gearhead

    Ei ole televisio-ohjelma, mutta kerrotaan silti.

    Jokainenhan voi tehdä juuri semmoista ohjelmaa, kuin itse haluaa. Eli striimata omia puuhiaan sieltä, mistä autoja ropaa. Siihen riittää puhelin, Twitchiin tili ja yksi ohjelma puhelimeen, minkä kautta kaikki tapahtuu.

    Itse olen ihan piruuttain ja kavereiden pyynnöstä noiden omien autojen ropausta striimannu ja ihan kivaa se on. Alkujärkytyksen jälkeen, kun kameran edessä pitää näkyä, homma on ollut jopa ihan kivaa. Yleisö voi reaaliaikaisesti kirjoitella ja kommentoida turailuja. Toisten lähetyksien katsomiseen riittää ihan oma (äly)puhelin. Toki tietokoneellakin niitä lähetyksiä voi katsella.
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tää oli kyllä klassikko kamaa.

    Jäi ikuisesti mieleen yks mustang, johon tehtiin pakolliset kameleontti maalaukset, neekerivanteet ja oliko vielä telkkari(t)kin yms.

    Ja sit ne "paikkas" jalkatilat suorasta plootusta, jotka luonnollisesti kiinnitettiin -kuten autoalan ammattilaiset yleensä- POPNIITEILLÄ. :poff:
     
    belair66, mikkis83 ja Tseitsei2 tykkäävät tästä.
  10. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Joo, oisko ollu vielä jotain alumiiniplootua mitä niittasivat sinne. Mulle jäi kanssa mieleen se, kun laittoivat jollekkin häiskälle autoon noi niitten normi joulukuusenkoristeet ympäriinsä ja sit vielä telkkarin pohjaan. Pohjaan siks, kun se omistaja haluaisi osata korjata ite autoaan ja nyt se voi samalla kattoo vaikka telkkua, kun makaa auton alla ja opettelee rassaaman
     
    mikkis83, 12345678910, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Saattoi olla joo köykämiiniplootua.

    Toi telkkarin asentaminen pohjaan jäi kans mieleen. Varmaan pitkäkestoinen asennuspaikka töllölle.
     
  12. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    WD:n Edillähän on oma Youtube kanava jossa työstää loppuun kesken jääneitä projekteja. Saas nähdä milloin on yhden suomalaisen Volvo projektin kimpussa
     
    belair66, jarona, urho3 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Pliis, ei sitten linkkiä.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Norjassahan se jo kävi
     
  15. 1320

    1320 Gearhead

    Tosi vähän tulee telkkaria katsottua, mutta Wheeler Dealers on tosiaan ihan katsottava, etenkin jos sattuu tulemaan niitä vanhempia jaksoja missä Edd China on vielä mukana. Ja hyvä etten ole ainoa joka on naurekellut tuolle uuden tyypin puhetavalle...:poff:


    Fast & Loudissa tekevät liikaa modernisoituja isopyöräisiä autoja eli lähtökohdat on yleensä hienompia kuin valmis tuote. Ja sitä draamaa ja mahdottomia aikatauluja ei oikein jaksa katsella... Muita auto-ohjelmia en nyt muistakaan katsoneeni.

    Joskus ala-asteikäisenä tuli Monster Garage telkkarista. Se oli ainakin silloin hyvä ohjelma, mutta eipä taida sitäkään olla tehty enää pitkään aikaan. Tuo Motor Trend On Demand on nyt pakko hankkia, että näkee Roadkillin ja Engine Mastersin uudet jaksot. Ja onhan siellä toki muitakin hyviä sarjoja...
     
  16. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Taitaa olla enemmänkin jenkkilän datsun miehet. :(
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kiinnittäkääpä huomiota artikulaatioon. Jos halutaan artikuloida selkeästi, naaman on liikuttava. :)
     
  18. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Se on toi kun hmm. äänet on pois niin ei tartte erikseen viittomakielistä selostajaa, käjet heiluu ja naama vääntyy mitä ihmeellisimpään ilmeeseen.
     
  19. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Yhden jakson katoin tota jdm:ää. Autot itsessään mielenkiintosia, mut jotain siinä ohjelmassa jäi puuttumaan. En oikein vaan osaa sanoa, et mitä.

    Kaas mankia katoin. Mut sen perästä kun se aaroni lähti pois, niin se tuntu jotenkin väkisinväännetyltä:odroll:
     
  20. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Siinä sitä olis varmaan paukkunut katsojamäärät, kun viime kesänä taistelin Buickista ilmastoinnin kompuran irti - puolet pulteista aivan juntturassa ja varmaan tunti meni, että sain mokkulan kammettua pellin alta irti. En tiä moniko ois live-lähetyksenä jaksanut sitä turaamista kattoa, ainakaan koko lähetystä :D :D :D

    -JJ-
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!