57-61 siipimoparit.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kille77, 4.3.2005.

  1. RT6870

    RT6870 Gearhead

    Onko tuosta jossain muitakin fiiliskuvia?
     
  2. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    Ei oikeastaan. Tuolla moparikerho ketjun Soto ketjussa jotain kertynyt vuosien saatossa.

    Tuossa ny muutama vuosienvarrelta millon mistäkin päin.


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]



    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Johan niitä tuliki :D

    Kevättalvella tuleekin tälle autolle täyteen 30vuotta samassa pihassa.
     
    Muokattu: 6.11.2018
    Rock-m, z 900, Pande_K ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Multa löytyy hyllystä muutama starttimoottori early-hemi/poly + torqueflite yhdistelmälle. Pari näistä on vanhalla about 60-70-luvun "Remanufactured by independent builder" -tarralla varustettuja eli joskus kunnostettuja. Ja lisäksi löytynee joitain uusia etupään puslia ja niveliä '57-58 Chrysleriin, käynee varmasti ainakin DeSotoon.
     
    12345678910 tykkää tästä.
  4. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Mulla on joitain satunnaisia osia (jarrurumpuja, jarrupääsylkkä ja jotain konehuoneesta otettuja osia kun ei orggistekniikka, kiilavetariperiä osina, akselin kuoria pari kpl). Ovat `57 Sotosta pääsääntöisesti.
    Uudet helmapellit (sisä- ja ulko) kaksioviseen.
     
    Heikki tykkää tästä.
  5. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    -57:skan perämurikka kiinnostais kovastikin. Millä välityksellä niitä ois?

    Toki muutkin ehjät osat kiinnostaa.
     
  6. RT6870

    RT6870 Gearhead

    hieno auto.
    ei myynnissä?
     
  7. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tämä kuva jotenkin hehkuu "piiitkää suomi historiaa" :p:rolleyes:
     
  8. Windsor

    Windsor Gearhead

  9. roku65

    roku65 Gearhead

    Kajaanissa näkyili 80-luvun alkuvuosina 57 Plymouth 2d ht. Vaalean ruskea tummemman ruskealla kylkiraidalla, muistikuvan perusteella Belvedere. Oli ensimmäisiä alueelle rantautuneita uustuonti autoja. Teki melkoisen vaikutuksen koulupoikaan, kun lipui hain evineen kesäloma-auringossa. Toivottavasti on tallessa jossain? Ei ole vanhemman polven harrastajillakaan muistikuvaa mihin toi päätyi...
     
    12345678910 tykkää tästä.
  10. spinout

    spinout Gearhead

    Ihmetyttää tommoiset myynti-ilmoitukset, joissa ei kerrota autosta juuri mitään. Yks suttuinen kuva ja siinäkin auto ylösalaisin. Jos oikeasti haluaa myydä kalliimpaa kohdetta, niin luulis panostavan ilmoitukseen enemmän kuin vain nopeasti hutaisee sivumennen jotain.
     
  11. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ainakin Turusta lähti -60 Sportfury tuon värisenä, mutta oli myöhemmin, ehkä 83 tai 84?, nykyään musta- punainen ;)
     
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Vaasan -57 Fireflite 4 d, on kuin onkin alkuperäinen edustusauto ja alumperin Hemillä, jopa ex omistaja oletti poliisiautoksi kutosella
     
  13. spinout

    spinout Gearhead

    Juu, se auto ei tullut linjalta kuin 341 Hemillä (flite = 4-bbl kaasari). Jepariautoina oli Diplomaatteja. Tuosta tutusta yksilöstä eräs 70-luvun alkupuolen omistaja heivasi toimivan Hemin ulos pellin alta ja runnoi tilalle 318 ryppyreunan pienemmän bensankulutuksen toiveesta.. o_O Tunnettu historia ulottuu 60-70-luvun vaihteeseen saakka.
     
    12345678910 ja hantta tykkäävät tästä.
  14. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja ryppis lienee vieläkin konehuoneessa?
     
  15. hantta

    hantta Double Gearhead

    Hain siihen tuulilasin Kuttilasta, vuosi taisi olla -80 tai 81 ;)
     
  16. spinout

    spinout Gearhead

    Siis silloin, kun se oli Porissa. Oliko vielä beige vai punavalko? Tais olla -79-81 Porissa, ensin Jakkaralla ja sitten rytmiryhmällä. Ennen sitä se oli Turussa, siellä hotrodattu perä ylös ja kromivanteet ym. Voi olla, että ryppis on edelleen koneena, not sure.
     
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kaivelin dementian runtelemia aivoja, ja taitaa olla vuosi 79, Turun aikaan, sittemmin lähti Poriin, tämä siis samaan syssyyn, kuin osa keulapelleistä vaihtui , perä kromattiin ja hiukan nostettiin ;)
     
  18. spinout

    spinout Gearhead

    Ajettiinko sillä keulakolari, koska siinä oli -59 etupuskuri, mutta v. -78 kuvassa oli vielä '57 puskuri? Muistan kromatun taka-akselin, joka näkyi hyvin takaa.. Se oli kylkikolarissa Porissa n. -80, oikea puoli. -81/82 auto meni Bre-Virin kautta Pohjois-Karjalaan.
     
  19. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jostain löytyi koko 59 keula, ja ne osat piti laittaa Sotoon, jostain syystä suunnitelmat muuttuivat, ja ainoastaan etulokarit ja puskuri vaihtuivat, konepellistä en muista, ja tuplavalojen tilalle väännettiin yhdet umpiot.
     
  20. spinout

    spinout Gearhead

    Muistan jostain lukeneeni, että etulokari(t) tuli -57 Firedomesta, joka makasi jossain Varsinais-Suomessa. Siinähän oli vaihdon jälkeen -57 lokarit, -59:n on erilaiset. Konepellin keskikoriste oli -59 takaluukun merkistä modattu

    Takalamput evissä oli hienot, koska niihin tuli kaikkiin kuuteen valot kerralla, toisin kuin uutena. Keskimmäisissä oli uutena peruutusvalot, nyt kokopunaiset linssit, mistähän hiffattu.
     
    hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!