Loppiainen meni....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja chevytb02, 8.1.2019.

  1. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    josko nyt ees osa auton odottajista sais falcontilta rahojaan takas tälläisellä toiminta menettelyllä

    https://www.protestilista.com/?yritys=kanross&kaupunki=

    Ps. Jos poistatte ketjun ja bannaatte minut niin olette yhtä epärehellisiä ja moraalittomia kuten asianomainen yrittäjä.
     
    mopar72, A.Naali, Juhaniitta ja 16 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Toivoa sopis, että kaikki saisivat hommat päätökseen. Tavalla tai toisella.

    Mitenhän nuo asianosaiset saavat yönsä nukuttua?
     
  3. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Yksi tuttu oli onneksi viimeviikolla autonsa saanut,toivon kans että loppu hyvin.Täälläkin sanottu että yrittäjää hiostetaan mutta kyllä se sinne paine kuuluu eikä asiakkaalle,kyllä asiakkatkin varmasti unettomia öitä viettäneet pienen ketutuksen kera
     
    mikaa7146, xarper, chevytb02 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Pitikö alottaa taas uusi...eikö tämänkin olisi voinut laittaa tuonne Falcont ketjuun ? :odeek:
     
  5. rb

    rb Double Gearhead

  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuo onkin se vanha, tuossa alapuolellahan on uusi ketju...ainakin mulla se näkyy.
     
  7. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    allapito leikkii melkoisella tulella sulkemalla ja pimentämällä kyseisen ketjun viestit. kyseessä ei ole enää mikään kunnianloukkaus diipadaapa juttu, vaan hyvin äkkiä törkeän jatketun petoksen avustaminen. mikäli itse olisin allapidossa niin hyvin hyvin äkkiä palauttaisin viestiketjun näkyviin vrt.

    "Asiassa sovellettavan rikoslain 5 luvun 3 §:n 1 momentin mukaan avunannosta tuomitaan se, joka toisen rikosta tehdessä taikka sitä ennen tahallansa on neuvolla, toimella tahi kehotuksella tekoa edistänyt. Avunannosta säädetään asiallisesti samalla tavalla 1.1.2004 voimaan tulleessa rikoslain 5 luvun 6 §:ssä.
    Avunantona rangaistaan tahallinen myötävaikuttaminen toisen tahalliseen rikokseen eli päärikokseen. Myötävaikuttamisella tarkoitetaan sitä, että avunannon ei tarvitse olla päärikoksen tekemisen välttämätön edellytys, mutta sen tulee kuitenkin lisätä, edistää tai helpottaa rikoksen tekemisen mahdollisuutta.

    Avunantajan tahallisuuden osalta vaaditaan tietoisuutta päärikoksesta, omasta toiminnasta ja oman toiminnan päärikosta edistävästä merkityksestä."
     
    Norri, palontie, moogmoog ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    KajS, stana, chevytb02 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. darpen

    darpen Gearhead

    Naumasto, mikkis83, Pertti K ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Yleistä harrastuksesta on sivun paraatipaikalla josta aloittelevat harrastajat tai auton hankkimista rapakon takaa haaveilevat löytävät tiedon kenen kanssa ei kannata asioida ja
    myöskin tämä varmasti auttaa rehellisiä autoa tuovia firmoja kun ei heitä sekoiteta tähän kyseiseen lafkaan.
     
  11. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Jep, tästä pojot jäsen karpoville.
     
  12. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    eiköhän jokainen tämän foorumin jäsen jo oo tietonen asiasta ja varmaan tieto levinnyt uusille harrastajille,joten jätettäiskö juttu jo asianomaisten käsiteltäväksi ja keskitytään me muut omiin harrastuksiin ja projekteihin,eiks juu?
     
  13. kiljunen

    kiljunen 2nd gear

    Oma auto jäi 7kk odottelun jälkeen saamatta, matkalla vaihtu myös toiseen kun eka auto tuli suomeen mutta olikin myyty kahdelle. Nyt saa joku toinen odotella ko autoa...
    Jos jotai hyvää pitää mainita niin rahat edes sain takas...
     
    chevytb02, mikkis83, xarper ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. T5

    T5 Gearhead

    Ilmeisesti ei ole, kun nettiautosta vasta pari päivää sitten hävisi se F-150, joka vielä pari viikkoa sitten makasi myyjän pihassa jenkeissä, vaikka oltiin maksettu jo melkein 2kk sitten. Tälle autolle yritti kuulemma jonkun Schumacherin kautta buukata kyytiä jo joulukuussa, joten olisiko sillat palanu näihin entisiin toimijoihin lopullisesti? :odroll:

    Ilmeisesti Schumi ei shippaa luotolla, koska autoa ei ole liikkeelle saanut. Lisäksi Facessa linkkailee autoja ja "autetaan tarvittaessa" sekä erikseen mainostaa osien ja tavaroiden ostopalveluja jenkeistä.
     
    mikkis83 ja xarper tykkäävät tästä.
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    väärin
     
    Norri, mikkis83, moogmoog ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Itsekin ihmettelin ylläpidon ratkaisua poistaa koko falcont ketju koska se oli mielestäni selkeä kädenojennus falcontille jatkaa ketkuilujaan. Olisi poistaneet sen paskanjauhannan ja jättäneet asialliset kommentit. Omat kokemukseni falcontista ketjuun kirjoittelinkin ja viimeksi joulunpyhinä valistin yhtä harrastajaa joka oli falcontin palveluista kiinnostunut, joten kaikki eivät todellakaan tiedä yhtiön toimintatapoja ja siksi mielestäni tällainen ketju on enemmän kun tärkeää olla olemassa.
    Erno Meriläinen
     
    Norri, Roberto, Impala76 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikä siinä "paskanjauhannassa" tökki? Täällä on valtava huomio ja painostus ollut asian suhteen. Näkyvyys onse mikä määrää.
     
    Custom_Rod tykkää tästä.
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear

    No nyt ei syytettyjen listalta puutu enään kuin persut, moottoripyöräjengit ja trump..
     
    faffeli tykkää tästä.
  19. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Juu kyllähän näkyvyyskin tietty tärkeää on mut siin alkuperäses ketjussa alko olla aika paljon asiatonta kommentointia ja mielestäni silloin se vie siltä todelliselta aiheelta sitä painoarvoa. Tai ainakin itse jos luen palstoja ni lopetan aika nopeesti lukemisen jos teksti on asiatonta ja aiheeseen liittymätöntä. Keskustelupalstojahan nää on ja ylläpitäjä toimii kalifina mut nää on vaan mun näkemyksiä. Jottei tääkin postaus menis ihan puhtaaks jauhannaks niin itse ihmettelen suuresti jos kaikki tulevat falcontilta autonsa/rahansa saamaan ja mitä kauemmin yritys saa toimia niin noita mustapekan käteensaavia on vaan enemmän. Mulla kävi 2016 hyvä "tuuri" kun rahani pois sain.
     
    mikaa7146, AnHie65 ja isalmela tykkäävät tästä.
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kato, tapsah astunu taas korkin päälle.
     
    chevytb02, Mokaman, Custom_Rod ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!