Löytöjä Maailmalta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Gottlieb, 18.11.2014.

  1. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Ihan mieletön peli! Satku ainakin hintaa.
     
  2. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Ruotsin puolella ois kiinnostusta autosta,.mutta katsotaan nyt mitä kevät tuo tullessaan..powerstrokelle terveiset asian tuntevasta/ asiallista kommenteista..
     
    kimmok2014 ja Powerstroke tykkäävät tästä.
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Olen ollut kivenkova VP fani jo vuosikymmeniä.... ja käynyt monilla kuvauspaikoilla ja reiteillä, joissakin niistä useita kertoja.
    Jonkin sortin unelma olis ajaa ne paikat juuri tuollaisella.... tai juuri tuolla, koska niitä on mahdoton löytää räpeltämättömänä orkkiksena juuri noilla varusteilla ja värillä. Yleensä auton värillä ei ole mulle väliä mutta nyt on.
    Laitan mietintämyssyyn...
     
    mikkis83, kimmok2014 ja rosswell47 tykkäävät tästä.
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    TopoTA tykkää tästä.
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Voithan laittaa topicin että tuoko ketään autoja Kanadaan kontissa..
     
    Powerstroke tykkää tästä.
  6. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    eipä tästä sotkamosta kowalskilla kaun mee ku canadaan pyyhkäsee.!!vai pistäskö tehä pien elokuva kostamuksessa sora pätkillä ja montuilla vansihing point goes russian..?
     
    wilburi, mikkis83, palontie ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. rb

    rb Double Gearhead

    Powerstroke tykkää tästä.
  8. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Sehän se on näiden pyhäinjäännösten kanssa, hirvittää jo ajaakin saati koskea jollain tapaa. Tai sitten jotenkin kerta kaikkiaan päättää unohtaa koko hössötyksen ja tehdä autolla sitä mitä sillä alunperin pitikin; ajaa. Me ollaan jo siinä iässä että huomaa elämän lyhyyden, ja mukaan tuota autoa ei saa kumminkaan... ja kelle sitä sitten säilöö?
     
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Eläs ny perkkle venäjälle... tai miksei, noh, kyllä tuo auto joka tapauksessa pitäis saada takas oikealle mantereelle, ja saahan sen takas jos se on sinnekin saatu. Miten helvetissä se on suomeen päätynytkin..?! Mistä päin amerikkaa se muuten tuli?
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oli kuulemma kiinnostusta jollain ryssällä ostaa samainen -70 sportsroof jonka ostin aikoinaan.
     
  11. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    "Kevyenä" offtopikkina kerron tässä että olen käynyt Roswell (oikeesti yhdellä s kirjaimella) nimisessä paikassa monasti. Paikallinen ufokerho järjesti ufomuseon tiloissa kuukausittain kerhoillan, jossa kävi aina jokin vieraileva luennoitsija. ÄÄRIMMÄISEN mielenkiintoisia juttuja päällepäin ihan normaalin oloisilta ihmisiltä!

    Rosswell voisi tietysti viitata mihin vaan mutta yhdistettynä numeroihin 47 ei.
     
    Muokattu: 30.1.2019
  12. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Kyllä roswelle kylällä on käyty ja ufon silmät joka katuvalo kupolista bongattu,.ym ufo kaupan ikkuna shoppailut suoritettu...Siinäpä se ero on ku roswell on paikka ja rosswell kahella ässällä on minä,..47 onki sit toisessa vuosi ja toisessa jätetään salaisuudeksi...
     
    Powerstroke tykkää tästä.
  13. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  14. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    mikkis83 ja isalmela tykkäävät tästä.
  16. IS:ssä on juttu 1937 Brough Superior SS80 -pyörästä, jola on ollut eläköityneen bussikuskin Michael Howickin olohuoneessa Lontoossa ka on nyt myynnissä.

    [​IMG]
     
    palontie tykkää tästä.
  17. isalmela

    isalmela Gearhead

    Hieno! Broughilla oli aikanaan niitä isomman pään malleja, jotka olivat todellisia oman aikansa vauhtihirmuja.
     
    palontie tykkää tästä.
  18. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

  19. Jos hankkisi uudeksi käyttöautoksi 2010 camaron (v6) jenkeistä. Onkohan näistä vero kuinka korkea? Olisivat sopivan hintaisia jenkkilässä, mutta jos vero kova, pitänee unohtaa koko homma.
     
  20. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Nyt on pakko härnätä Aulista. Miksi ihmeessä V6. Tulee mieleen tilanne kun olet yksin metässä, pakkasta 35 astetta ja henki lähdössä ellei saa tulta sytytettyä. Säästit pari kymppiä ja ostit Kiinalaisen kirveen jonka varsi katkesi eka lyönnillä, jonka syystä palelluit kuoliaaksi.

    Veroasiaan en osaa sanoa mitään. Ostin oman 2010 Camaro SS:n kotimaan autoliikkeestä. Ajan sillä ympäri vuoden kaikki ajot ja 7 vuotta on näin nyt menty Camaroilla, edellinen oli '98 Z28. Meillä kaikilla on mielipiteemme ja minun mielipide on että missään ei voi säästää niin väärässä asiassa kuin tuossa moottoriasiassa.
     

Kerro tästä muillekin!