Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Minä tykkään niistäki vaan kaverista en menis varmaksi sanomaan kun on tuo kalusto aika Fomoco ja Mopar painotteista, on siellä joku GM:kin ollu joskus seassa :D Liekö vahingoissa. Oon ymmärtäny että suora kauppa nyt tällä hetkellä vain tulisi kyseeseen mutta kysyvähän ei tieltä eksy.
     
  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Pistin hymiöitä perään, mutta miksiköhän niitä ei näy... Eihän kukaan halua isolohko b-e mihinkään letukan rieskaan vaihdella.
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Törkeen hieno!
     
    päivystäjä, Charger´69 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    On.

    Multa ei puutu ku 26 995€ kauppahinnasta, ni en viitti paljoa soitella ja kysellä tyhmiä. :poff:
     
    Custom_Rod tykkää tästä.
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Multa puuttu 2,5e enemmän.
     
    Pertti K ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  6. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Voiko näistä edellä olevista kommenteista vetää johtopäätöksen, että persaukisille (kuten itsekin olen) kelpaisi raato mutta rahalla maksava asiakas haluaa ehjän auton?
     
    Custom_Rod, mikkis83, Kalu ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mahtaa tommosen rahtikulutkin olla aika miehekkäät.
     
    palontie tykkää tästä.
  8. isalmela

    isalmela Gearhead

    Olipa muuten aivan erinomaisen hyvä kiteytys! Parilla lauseella saatiin ilmoille se asia, mikä tuon Chargerin kohtalon selittää.
     
    Custom_Rod, palontie, päivystäjä ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    En nyt tiiä onko vähä kärjistetty kommentti, kuten sanottu, ne vajaan 20k täysprojektitkin menee B-koppasissa kaupan ja ne päätyy joskus ajoon :D Osti ne sitte persaukinen tai joku muu. Niihin täysprojekteihin verrattuna tuota ei voi mitenkään huonona kauppana pitää, suoraan ajoon pirteällä ja kunnostetulla isolohko tekniikalla ja leimattuna.

    Se nyt on semmonen homma että jos oikeasti jonkun auton haluaa, mutta ei halua tai kykene maksamaan sitä täyttä rahaa minkä se täydellinen maksaa niin sehän on ostettava projektiluontoinen tai jäätävä pelkästään haaveilee loppuelämäksi mikä ei minusta edes ole vaihtoehto. Mielestäni se on jo 95% voitto jo sekin että pääsee kiinni haluamaansa autoon ja voi sitä sitten laitella ajan kanssa mahollisuuksien mukaan eteenpäin jos kokee ettei vielä semmosenaan kelpaa.

    Ite jos olisin nyt Chargeria vailla niin ostasin tuon ja antasin olla semmosenaan ja olisin varsin tyytyväinen :cool: Mulla on ollu paljokin patinakuosisia jenkkejä kuten niitä parempiakin, ja voin kertoa että sillä näyttelykuntosella ei itelle oo ollu sen kummempaa fiilistä cruisailla kesäyössä ku sillä patinakuosisellakaan. Jos ei kelepaa ku näyttelykuntonen ja fiilis on todellaki siitä kiinni niin sitte vaan käsiä syvemmälle taskuun, se on melko yksinkertasta.

    Jokkainen tekkee parraaksi näkemällään tavallaan.
     
    PeteKoo, FuryIII '71, palontie ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. grantorino

    grantorino Gearhead

    Kallis tapa harrastaa vanhaa autoa on maksaa siitä uuden auton hinta, ostajat ovat erittäin harvinaisia, jos sellaisia yleensä onkaan.
    Uusissa on nykyään kaikki "Amerikan herkut" toimivassa muodossa ilman työmaata.
    Mutta kukin tallaa tavallaan.
     
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Toi sarkeri on siinä välimaastossa. Projektia haluuva ei maksa penniikään ekstraa siittä että saa jotain muuta kuin projektin, mutta ne jotka ei osta projektia tahtoo kiiltävän ja "ehjän" yksilön ja on valmis maksamaan siittä.
     
    PilsnerBil tykkää tästä.
  12. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Tuo myydään myös täysprojektina ilman tekniikkaa ja uusia osia kuten ilmoituksessa lukee. Varmaan kilvetki voi myyjä viiä konttorille ja tarvittaessa vaikka potkasta suorat kyletki ruttuun jos se vaan edesauttaa kaupantekoa niin saa kaikki mitä haluaa :rotfl:
     
    Pertti K, PeteKoo, FuryIII '71 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. miguelo

    miguelo Gearhead

    isalmela ja Karpov tykkäävät tästä.
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ei tartte potkia kylkiä sisään, vika lienee enemmänkin hintalapussa kuin suorissa kyljissä tai siinä että 30 tonnin patina auton myymisen aikajänne on todennäkösesti aika pitkä.
     
    Custom_Rod, PilsnerBil ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  15. rb

    rb Double Gearhead

    Kyl se varmaan noin on.

    Pers`aukisena minäkään en ala tosta soittelemaan, mut sanotaanko että jos tilanne olisi nyt hieman toinen, niin kyllä mä kävisin tota katsomassa.
     
    Charger´69 ja palontie tykkäävät tästä.
  16. urho3

    urho3 Gearhead

    Tuommosen auton oikea hinta lienee 23e 15snt.
     
  17. Mac

    Mac Gearhead

    https://huutokaupat.com/1231114

    Näköjään ensimmäinen pettynyt huutokauppaaja jo löytynyt, kun ei noista jokaisesta sittenkään makseta kymmeniä tuhansia kerta mennyt tarjouksenkin hylkäämään :)
     
    Pertti K ja teddy99 tykkäävät tästä.
  18. ak72

    ak72 Gearhead

    Heh läpimätä riisikuppi eikä myyny tuolla hintaa, hullu!
     
    PilsnerBil, belair66, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Nii ei suomalainen maksa mistään valmiiks tehdyistä tekniikoista tai alustoista. perkele ne on saatava ite rakentaa 4 kertaa kalliimmalla :rotfl:
     
    palontie, zuinula, Charger´69 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Hiukka ahneus iskenyt? Pahasti ruostunut kilvetön Toyota. Tarjottu 5350 e. Tarjous hylätty :odeek:Itse olisin mielelläni myynyt ruostepesän tuohon hintaan.

    Tosin olisi mukava kuulla mitkä tahot huutivat sitä paloauto Toyotaa? Mikä oli se juju miksi sen hinta nousi niin älyttömän korkealle, vai oliko kyseessä pelkästään järjestetty huuto? Koska Keski-Euroopan myyntipalstoilla on BJ:tä varsin hyväkuntoisina hintaluokassa 5000-9000e. Tosin olivat lyhyellä akselivälillä.
     
    päivystäjä tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!