Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    Eikös se failcunttikin osta ittelleen säilytykseen varikolle? Ei niitä autoista maksaneet henkilöt ainakaan saa?
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Valinta on toki jokasen oma mutta itte en näe järkeä maksaa venakopan ja kannen välissä olevista alipaineletkuista, silikonilla kiinni olevista öljypropuista, jännitteellisistä sähköjohdoista lattiamaton alla, moottorista josta uupuu osia, summamutikassa pois otetuista alipaineletkuista, maalauksista jotka on tehty jossain puutyöverstaalla, kittauksista jotka halkeilee parin vuoden päästä, saniteettisilikooni rakennelmista, vesipumpuista joitten juorureikä on tulpattu pultilla, sähköflekteistä jonka kytkennässä ei ole yhtään sulaketta tai relettä saati läpivienneissä läpivientikumeja, huohotinsysteemeistä jotka on ihan sekasin, juotoksista jotka savuaa kun ei ole oikeen osattu, jarruletkuista jotka on tukossa, väärin kasatusta moottoreista, vääristä osista väärässä paikassa.....

    Nää tuli näin 5 minuutissa mieleen omista laitteista mitä on tullut eteen kun on ostanu "rempattua" tai "entisöityä"....
     
    belair66 tykkää tästä.
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Tää on kans yks vakio ilmiö tällä palstalla. Eka kyselee miksi ei kauppa käy ja seuraavaksi ottaa nokkiinsa kun kerrotaan mikä voisi olla syynä..

    Kato sitä linkkaamasi autoa, se on lähempänä ylempää kuin alempaa kuvaa..
     
    timuli, urho3 ja Pertti K tykkäävät tästä.
  4. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    En oikiasti tiiä ennää itkiskö vai naurasko :rotfl: Jotenki tää on niin surullista että ei kyllä edes pitäs huvittaakaan.
     
    Muokattu: 13.3.2019
    PilsnerBil tykkää tästä.
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  6. urho3

    urho3 Gearhead

    Joo,ne voi sitten konkurssihuutokaupasta huutaa itselleen,enkä usko että tarvitsee enää huolehtia ensi talvesta onko nesteet jäässä.
     
    jariha tykkää tästä.
  7. grantorino

    grantorino Gearhead

  8. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mun mielestä on surullista tulla kysymään palstalta mietteitä siitä miksi ei mee kaupaksi ja sen jälkeen pahottaa mieli kun kerrotaan mahdollisia syitä miksei mee kaupaksi. Mutta tätä on suomi 2019.

    En ole itte mikään pitkän linjan harrastaja mutta jo lyhyessä ajassa on käyny selväksi se että tuntemattomien rakenteluille voi laskee arvoksi pyöreen nollan, enkä pahastu siitä jos joku laskee mun rakenteluille hinnaksi pyöreen nollan samasta syystä sillä se on täysin ymmärrettävää enkä pahastu siittä. Riski ostaa paskaa on tuntemattomien remppaamissa autoissa todella suuri.

    Jaaniin, viime hankinnassani oli ovenlukkojen remppa "teetetty ammattilaisella". Silti keskuslukitus ei toimi. Taas saa tehä uudelleen sen minkä olisi voinu tehä se remppaaja alunperin kuntoon. Arvaa annoinko yhtään arvoa auton ostotilanteessa niillekkin kuiteille mitä tosta ja monesta muusta oli?
     
  9. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mutta miksi mielipiteen antaa henkilöt, joilla ei ikinä ole edes aikomustakaan hankkia kyseisenlaista tuotetta? Ei pitäis omasta mielestään korkean hintapyynnin liikuttaa millään tavalla
     
    PilsnerBil, esmi, PeteKoo ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Joo annetaanko jo olla? :D Mää en mieltä pahota vaikka täällä sanottas mun omia autoja paskaksi, joten ei mee yöunet vaikka yksittäiset virtuaali rakentelijat esittää netissä täysin tosielämästä irrallisia väittämiä autosta missä mulla ei oo euroakaan kiinni :)

    Ja kaikesta näkee että oot vielä autoharrastelu matkan alkumetreillä kerran oot yleensäki onnistunu tuommosia pommeja ostamaan mitä edellä luettelit. Sulle vinkiksi jos ikinä enää autokaupoille uskallat niin siihen myytävään kohteeseen saa yleensä tutustua rauhassa paikanpäällä. On aika helppo todeta melko pian että mahtaakohan auto olla rakenneltu ala-arvoisia virityksiä tehden vai fiksusti.

    Peiliin saa katsoa jos onnistuu näin yksinkertaisissa autoissa tuommosen kasan paskaa ostamaan. Ei kannata kuitenkaan sen vuoksi kuvitella että kaikki rakentelijat on samanlaisia ku sun kohalle sattunu.

    Ei muutakö leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;)
     
    PeteKoo ja PilsnerBil tykkäävät tästä.
  11. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ja ainakin täällä kotimaassa lienee yleensä mahdollisuus nähdä ja koeajaa myytävänä olevaa kampetta, joten eiköhän se kannata ostajan katsoa peiliin mikäli jälkikäteen epäilee/huomaa ostaneensa paskaa...
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  12. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jaa sarkkeri69 ehtiki eka...
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Jos itte olet niin kiinni todellisuudessa ja muut irrottautuneita, miksi ylipäätään lähdit kysymään mielipidettä joltain virtuaalirakentelijoilta koska sulla itellä oli jo kerta totuus asiasta?
     
    Custom_Rod tykkää tästä.
  14. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Oot oikiassa, toi oli mun moka :DKaipasin sosiaalista kanssakäymistä harrastajien kanssa ja erehdyin epätoivossani hakemaan sitä netistä :rotfl:
     
    jarona, riviera56, PeteKoo ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    usein ylimyyminen heikentää myyntituloksia, varsinkin suomessa.
     
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ongelma tulee siinä kun myyjä pitää huonosti tehdyillä korjauksillaan valtavaa arvoa ja minä ostajana olen sitä mieltä että kaikki täytyy tehä uudelleen koska ne on päin vittua tehty. Pahimmassa tapauksessa myyjä on hertsannu totaalisesti suorasta palautteesta. Ei ole yks tai kakskaan autoa jotka on jääny sen vuoksi ostamatta kun puhelimessa vannotettu kuinka hyvin on kaikki tehty ja paikanpäällä on pommi.

    Toki on myös sellasia asioita joita ei voi nähdä paikanpäällä esim. maalauksen tai kittauksen pohjatyöt. Siksi tollasillekkaan ei voi antaa mitään arvoa kun tässä maassa ne on lähtökohtasesti tehty päin persettä.
     
    Custom_Rod tykkää tästä.
  17. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Voisitko kertoa yhden sun auton ostotarinan miten se meni alusta loppuun asti vuoropuheineen, haluaisin viihdyttää itseäni nyt kun on hyvään vauhtiin jo päästy :odwink:

    Siis tosipeleissä olisi erittäin mielenkiintoinen kuulla minkälainen tapahtumaketju johti sun osalta kaupantekoon asti :odcool:
     
    PilsnerBil tykkää tästä.
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mitä nyt vaan 60 autoa ostanut niin pitää myös sanoa, että täyttä pommia ei ihan helpolla löydä jos ei laiminyö ostohetkellä tutkimuksia ja koeajoa. Pieniä vihjeitäkin voi löytää jo pienemmistäkin asioista.


    Kiireellä tai viis veisaten huolellisesta tutkimisesta tulee paskaa ja syy peilissä. Eikä se tarkota että koeajo on 300km ja 8h pällistellään autoa. 30-60min riittää kun ei myyjän tarinoihin lähde mukaan.
     
    PeteKoo, FuryIII '71 ja Charger´69 tykkäävät tästä.
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Useimmiten menen katsomaan autoa. Totean myyjälle viat tai huonot korjaukset mitä autosta löysin ja tarjoan jonkun summan rahaa. Myyjä joko A: suuttuu B: myöntää viat ja surkeet korjaukset kun osoitan vikakohdat ja tulee vastaan C: ei myönnä vikoja, ei tule vastaan senttiäkään koska "hinta lukee ilmotuksessa". Yleensä hinnasta on päästy sopuun.

    Jos auto on täysin ilmotuksen mukanen, enkä löydä mitään ylläreitä, en tingi hinnasta.

    Olen ostanut vaan 20-25 autoa ja varmaan saman verran kakspyöräsiä. 2 tai 3 on ollu täydellisia virhe ostoksia jota on ihmetelly jälkikäteen että mitä ihme paskaa ostin. Loput on ollu sellasia että suurimmat viat on suunnilleen ollu ostaessa tiedossa ja hinta vikoihin nähden ok jos autossa kuitenkin on ollu jotain muuta hyvää esim. kori.
     
  20. Make.S

    Make.S Gearhead

    Mikä tää juttu on, ettei rakennetulle/rempatulle osille anneta arvoa? Ite laitoin camaron etupään nivelet, puslat, konit, ym. kaikki uutta n. tonnilla ja jos toi ei oo hyvä juttu, niin mikä siitä tekee huonon...Tietty ainahan ois voinut parempaa palikkaa ruuvata.
    Kyllä ainakin ite arvostan vaikka rempattua tekniikkaa tai uutta maalipintaa. Esim. Tää patinachargeri, onhan toi kone oikein komea, levyt joka kulmassa ja isolohko papereissa ja leimattu. Onhan noi nyt aikas hyviä juttuja...
     
    PeteKoo, PilsnerBil, palontie ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!