TH400 2-Pin connector

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tzampy, 2.6.2019.

Tags:
  1. tzampy

    tzampy Gearhead

    Mihin menee tuo toinen johto tuosta laatikon liittimestä? keltainen johto siis ja mitä se ohjaa.
    [​IMG]
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turbaanoksen staattoria.
     
  3. tzampy

    tzampy Gearhead

    okei. missä vaiheessa sinne kuuluisi mennä sähkö?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Riippuu vähän vehjeksestä mutta kaasuvivustossa pitäisi olla kytkin. Sillä muutetaan turbaanoksen staattori "high stall" asentoon kaasu pohjassa.
     
  5. tzampy

    tzampy Gearhead

    joo. tekniikka paketti taitaa olla camarosta ja se on jossakin vaiheessa siirretty impalaan eikä nuo sähköiset kytkimet ole seuranneet mukana. eli molempiin nastoihin sähkö silloin kun kaasu on pohjassa?
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei Camarossa ole ikinä ollut switch pitch laatikkoa tietääkseni. Ne voi kytkeä ihan niinkuin haluaa, jos haluaa pienemmällä kaasulla turbiiniin enemmän stallia esmes.
     
  7. tzampy

    tzampy Gearhead

    Okei. Pitää testailla. Kiitos tiedoista. Vielä kun selviäisi miksi tuo laatikko oksentaa satunnaisesti öljyä pihalle. Suodatin oli todella paskainen. Voiko tukkoinen suodatin vaikuttaa paineen nousuun?
     
  8. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    "Many of the Buick, Cadillac, and Oldsmobile THM400s produced between 1964-67 were equipped with a "Switch-Pitch" torque converter with a variable-pitch stator, which is sought after by collectors and drag racers. These can be identified outside the vehicle (with the torque converter removed) by a narrow front pump spline. Externally the switch pitch version has two electrical connections, where the non-switch pitch THM400 has only one."
    Eli onko siis kyseessä ST400 laatikko?? Mutta käykö se suoraan chevyn koneeseen jos siinä on BOP jako?? Onko koneen ja laatikon välissä adapterilevy?? o_O
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kuoret on samanlaiset, joku on ehkä vaihtanut sisukalut chevyn kuoriin?

    Tää ei pidä paikkansa koska kalivieterimalleissa on myös kax napanen nippeli. Niissä on kolosen kanavassa paineanturi jolla ohjataan sytkää.

    [​IMG]
     
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    No kerrankos se netti väärässä on kun kuuklettaa. Minä noista niin tiedä :):rolleyes:

    muoks: kun olisi lukenut tekstiä vaan pitemmälle mistä kopioin:"The switch pitch is not the only THM400 that utilizes an external 2 prong connector. Other units to include the 2 prong connectors had an internal pressure switch that was used to control spark timing retard."
     
  11. tzampy

    tzampy Gearhead

    Näyttää kyllä että tuota koppaa on hitsattu koneen kiinnikkeiden kohdalta. Sovituspalaa siellä välissä ei ole
     
  12. tzampy

    tzampy Gearhead

    Nyt on uudet liemet koneessa sekä uusi suodatin. Öljyt lisätty viivalle auton ollessa tyhjäkäynnillä Parkilla ja kaikki vaihteet läpikäytynä. Huohottimen pääsin näkemään paremmasta kulmasta ja kyllä se tulppa siellä putkessa vielä oli. Jouduin lyhentämään putkea hiukan että sain paskan pois, samalla vedin tuolle huohottimelle uuden letkun keulaan. Nyt testilenkillä vaihdot napakoita ja öljyt kestivät koneessa ainakin tällä kertaa.
     

Kerro tästä muillekin!