Kauhava. LSK Businesspark ja muutakin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 28.3.2018.

  1. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    ...sitä saa mitä tilaa...ajo Bl tai ei,EDRS Top Doorslammer finaalit Kauhavan finaaleissa:D Saa ainakin oman ahterin liikahtaan mestoille.
     
    Mikkis ja supo tykkäävät tästä.
  2. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Noh,sen isommasta yleisöstä tiedä mutta jospa sitä säpinää ja pärinää ehkä lisää...
     
    exchevelle tykkää tästä.
  3. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Sen verran pitää sanoa että olisin tullu ajamaan lista-finaalin vaikka se ois maksanu enemmän kun mitä se makso. Ja näin ois varmasti ollu muidenki listalaisten osalta. Ei 10 euron maksu ehkä BL kuskien syytä ollu...
     
    Herje ja NorthBlacklistRacemaster tykkäävät tästä.
  4. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Kyllä ne puitteetkin pitää olla kunnossa, riittävästi katselupaikkoja, toimiva lipunmyynti ja sisäänpääsy jne.

    Jos hommat vituillaan ei paikalle eksy porukkaa vaikka siellä ajaisi itse paavi paavimobiililla missä nitrokone.
     
    exchevelle tykkää tästä.
  5. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Niin, ja se selostus pitää saada 2020 luvulle.
     
    valtope, exchevelle, kapa73 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Ehdottomasti. Nekin ketkä raahautuu paikalle eivät jaksa samaa perseilyä montaa kertaa.
     
    supo ja Tomas C5 tykkäävät tästä.
  7. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Joo, olisiko toiminnan johtajalla, vai mikä nyt titteli olikaan?? 10 € asiaan osuutta? Onhan hän markkinointimies parhaasta päästä kuulemma.
    Kauhavan kaiteen mainospaikkoja kun katselee, niin pikkusen ihmetyttää että mistä maksetaan kk palkkaa??
     
    supo tykkää tästä.
  8. Tähän voi jälleen kerran tarkentaa, että FHRA:lta pyydettiin BL-autot esiintymään finaalikisojen ilta-showhun.
    Eli ihan turha mussuttaa, että BL-autot tuli sinne ilmaiseksi vetää koko viikonlopuksi muiden piikkiin

    Btw. Tuossa kuva tän päivän Malmin kahinoista, ei taida tuhat tai kaksi katsojaa riittää?
    [​IMG]

    Tähän keskusteluun sopisi hyvin sellainen kysymys jokaiselle, että mitä SINÄ olet tehnyt viime aikoina tämän lajin hyväksi(äläkä sano että rakensit itsellesi kiihdytyskilpurin)?
    Ei ole olemassa mitään oikeita namusetiä ja kummisetiä tai lottovoittajaa kuka homman pelastaa rahalla vain säälistä, eikä fyyrakaan ole mikään yhden miehen tai naisen show. Se on teidän harrastajien ja kisaajien yhdistys...
     
    Muokattu: 8.6.2019
  9. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Kausikortti +fyyran jäsenyys. Pääkaupunkiseudulta on tullut ajeltua katsomaan sekä Motopark että Kauhava.
    Ei pieni ihminen ihmeitä tee, mutta jos pöydän molemmilla puolilla on halu kehittää tuotetta vilpittömästi niin uskon joukkovoimaan ja sen tuomaan hyvään.

    Jos taas johdon puolelta tyydytään toteamaan että asiat on ok ja turhia valittajia löytyy niin 5v ja homma on paketissa.
     
    enzo tykkää tästä.
  10. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Mun mielestä FHRA:lta on ollut hyvä veto lajin kannalta ottaa BL mukaan puoli ilmatteeksi vaikka se närästää joitakin täyden maksun maksajia mutta se tuo lajiin utta porukkaa siinä kuin jr kuljettajatkin josta hyötyvät kaikki lajista tykkäävät.
     
    Kalu, superbird ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  11. superbird

    superbird Gearhead

    Kapa73 on ymmärtänyt juuri oikein
     
  12. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Täytyy muistaa myös BL mainosarvo...

    Listalaiset mainostavat osallistumisestaan tapahtumaan jne. Eikö pari vuotta sitten Arman ollut finaaleissa just BL:n mukana pelipaikoilla.

    Mieluummin rakentavaa yhteistyötä kun että haetaan jännitteitä tai kuka sai ja mitä sai. Laji tarvitsee nostetta eikä sitä että rikotaan hommaa sisältäkin päin.
     
    kapa73 tykkää tästä.
  13. supo

    supo Double Gearhead

    On Toimarin kavereita ja sitten niitä vitun SM-sarjan ajajia jotka ei ymmärrä mitään vaan aina valittaa kaikesta esim.kisamaksuista,kisapaikan ongelmista,radasta jne.Ps.Oltu radan kunnostus hommissa,levitelty mainoksia pitkin kyliä,koitettu saada porukkaa kisoihin.laitettu reilun 15 vuoden aikana aika vitun iso summa rahaa kyseisen yhdistyksen tilille jne.Nyt olisi aika etsiä kunnon henkilö/henkilöitä joka nostaa homman uudelle tasolle kaikilla rintamilla sillä elämme 2000 lukua,nimittäin hienoa talkooväkeä käy sääliksi tuolla kisoissa missä ne painaa 100% selkä märkänä helvetin pienellä porukalla meille kisaporukalle kisaa eikä muistella menneitä aikoja vaan että saadaan laji koko kansan tietoon sillä tämä laji on hieno!Ps.Suattaa ne SM-sarjan osallistujatkin mainostaa kisoja jne.Pieni jatko vielä eli miten paljon Malmilla olisi katsojia jos siellä kisaisi vain BL autot eli ns. yhden luokan autot eikä muita noin 100 kadunmiehen autoa sekä burniskisan osallistujia?
     
    Muokattu: 9.6.2019
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Juuri näin eli kyllä tuo EDRS Top Doorslammer Finaalit on se juttu eli toivottavasti vielä illan show:ssa olisi shootout lähtöjä sekä tietysti muutama Top Fuel veto!
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Tarkoitin kummisedällä isoa yhteistyökumppania joka auttaisi asiaa eli niin kuin ennen sienimetsähomma!Kyllä jos on oikea bisnesmies/markkinointi hallussa niin Suomen kokoisesta maasta .....siinä oli Savolainen vinkki!
     
  16. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Malmi on optimaalinen paikka järjestää tämmösiä tapahtumia. Asiakaskunta on vieressä.
     
  17. tito

    tito Gearhead

    "optimaalinen paikka järjestää tämmösiä tapahtumia. Asiakaskunta on vieressä."
    Kaikki tietää mut sanotaan taas jos katsojia halutaan isompia määriä SM kisoihin,rata on saatava isoimpien kaupunkien läheisyyteen piste .
     
    TMO ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
  18. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Hienoa että jaksatte paina ja myöskin mainostaa BL jopa enemmän kuin kattojärjestö Sm kisoja. Mun mielestä aika ontuva heitto toi yleisö, montakos katsojaa on Taivalkosken eli pohjosen BL kahinoissa vai missä niitä järjestetään? Hattu kylläkin ylös heille myös kun siellä järjestävät testipäiviä ja muita kahinoita. Kyllä tapahtumat pitää tuoda sinne missä yleisöä on eli Malmi ja muu pks +100km on loistavaa tapahtuman järjestely aluetta. Se että SM tasoa ei pks alueella pystytä järjestämään on hyvä että jotain järjestetään missä on kovia laitteita sekä normaalia katutötteröä myös.
    Ehkä tuon Rumblerinkin heitän hai altaaseen joskus..:))
     
    Bee-One-Power-Gear ja Hegemon tykkäävät tästä.
  19. moppe509

    moppe509 1st gear

    Höpöhöpö, ei kukaa tiiä mitä tarkottaa top doorslammer shoot outti,ei mikää mitä ei tunneta tai mainosteta voi olla mikää vetonaul, toi bl alkaa olee jo sellain käsite et se tunnetaa, niil pelaa mainonta organisaation puolest, on iltasanonis juttui yms, sit jaksaa seurata. Toi fhran tapa mainostaa on lähinnä vitsi eli jaetaa pelkästää muitten päivityksii ja jos joku jotain siin jaos kysyy ni vastaus on "en tiiä jaoin tämän vain eteenpäin"
     
    supo, Araldite73 ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Olihan ennen esim.Hangossa paljon yleisöä,meiltäpäin lähdettiin isommallakin porukalla käämään cruisinki,Hango ja vielä Forssa sunnuntaille!
     

Kerro tästä muillekin!