Grant installation kit amazoniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja lucky74, 11.7.2019.

  1. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Tuli pala ruotsia pihaan ja nyt mielii mieli laittaa amazoniin grantin classic ratti. Vaan mistä keskiö? Katalooki ei tunne ja netin syövereistä löyty joku jälki että jeepin booritus olisi sama? Onko kenelläkään faktatietoa mikä tuohon passaa? Ilmeisesti volvossa 36 boorinen ja halkaisijasta ei vielä hajuakaan. Tai jos vielä sattuu olemaan nurkissa moinen keksintö niin pois ostan.
     
  2. Eikö tässä videossa käy suht selväksi tuo asennus:



    Ja setti on tuon mukaan Grant 4405.

    [​IMG]
     
  3. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Kyllä tuo asennus olikin aika selvä ihan ennestään mutta varmistui ainakin jotenkin että 4405 pitäisi käydä. Sitä tosin ei näemmä saa suomenmaasta mistään.
     

Kerro tästä muillekin!