Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Toiveissa on että likoissa tuo puuhailu ja harrastelu ja itsetekeminen saisi jatkumoa. Isompi (5v) kovasti kärttää että milloin saa tehdä isin keskeneräiset pienoismallit loppuun (niitä sitten piisaa varmaan toistakymmentä). Kuulemma yksikin Revelin iso 1:16?? kupla pitäis maalata kun mattamusta on ruma... :)
    Luvattu on että saa tehdä ja maalata kun hiukan kasvaa.
    Molemmat kattoo sujuvasti töllöstä wheeler dealerssiä ja tenttaa että mitä nyt tehdään ja kohta puuhaavat samoja juttuja omien tavaroidensa kanssa (kannattaa muuten hankkia tenaville ne leikkityökalut, aika hyvin osaavat soveltaa niitä omiin touhuihinsa, joskus käyttökohteet on ehkä kyseenalaisia esim hammaslääkärileikki vasaran ja ruuvimeisselin kanssa piti keskeyttää). Pienempi (kohta 3v) tykkää katsella moottoripyöräohjelmia ja tenttaa milloin saa tuollaisen pörisevän polkupyörän. Eli toivoa on.
     
    Gary Grand, miguelo, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    "hammaslääkärileikki vasaran ja ruuvimeisselin kanssa":D
     
    Gary Grand, Jussi289, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Jep! Ruuvari oli toisen suussa ja vasara lyönti asennossa. joten piti viheltää leikki poikki :) Nää keksii aika paljon hienoja ajatuksia, ilmeisesti vaan liian vähän leluja kun joutuu mielikuvitusta käyttämään.
     
    Gary Grand, mukko ja ImpJay tykkäävät tästä.
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ihan normisettiä. Tuosta, 2:30 alkaen:
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Nuoret on fixumpia.
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ne on kalajoki miitissä pimmer partyssä.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    90- luvulla sentään on jotain capriceja vielä, 2000- luvulla vasta onkin ankee tarjonta ja suv maksaa sen verta että sillä rahalla saisi jo vähä muutakin.
     
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    V8 Magazine 4/93
    [​IMG]
     
  9. tammercity

    tammercity Gearhead

    Voisi liittyä hiukan tähän samaan:

    https://www.helsinginuutiset.fi/art...-autonsa-vahapaastoisyyteen-suomalaistutkimus

    – Ne miehet, jotka olivat saaneet korkeampia pisteitä kognitiivisia taitoja mittaavissa testeissä, ostivat myös vähäpäästöisempiä autoja, Tekniikan Maailman jutussa kerrotaan.

    Ilmeisesti ei olla kovin fiksua porukkaa näin nykymittareilla mitattuna, kun ilmaston "suojeleminen" verottamalla ja salaatin popsiminen on muotia.
     
    zuinula tykkää tästä.
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    "Vaan Dorka ajaa Dodgella" -vanha viidakon sanalasku
     
  11. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Onpas luotettava tutkimus! Muistan omaa varusmiesaikaa back in eighties jolloin mm. kysyttiin älykkyystestissä ”tuntuuko sinusta kuin vanne puristaisi päätäsi?”. Vastasin varmuuden vuoksi päin vittua kaikkiin kysymyksiin varmistaakseni ettei tartte yli 8kk olla. Rebel? Check!

    Meistä nuorista kapinallisista kasvaa niitä vanhoja ukkoja check! ja yllättävänkin äkkiä. Ei o tarvinnu montaa vuosikymmentä ootella ku hulmuava letti on vaihtunu kiiltäväksi kaljuksi. No sehän kuulemma johtuu vaan testosteronin tuotannosta. Mieli on kuitenkin edelleen rebel.

    Mensan kuviopäättelytestiä pitäisin luotettavampana mittarina älykkyydelle ja sekin vain tietynlaiselle. Älykkyyttäkin kun on kovin monenlaista.

    Valinnat autoissa kertoo minusta enemmän siitä kuinka manipuloitavissa on ollut ja kuinka vähän olet itse etsinyt tietoa ja kyseenalaistanut sitä ennenkuin olet päättänyt hankinnoistasi tai ylipäätään mistään elämässäsi.
     
    Gary Grand ja PetteriT tykkäävät tästä.
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    En tykkää.


    • ”Kun musta pässi on vihainen, vapisee viidakkokin.
      • MN 7/89”
     
    leivonharri tykkää tästä.
  13. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Nämä on näitä. Seitkytluvulla puhuttiin "tiedostavista nuorista", jotka oikeasti oli laumasieluisia kommareita, nykyisiä pankinjohtajia.
     
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kuten björn walrus. Nykyinen kapitalistiriistäjä ja entinen stallari. Äkkiä sekin sai kyllä sen takin käännettyä kommunismista ruattalaiseen kansanpuolueeseen. Heija!
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Sanotaan myös että älykäs selviää helposti tilanteesta johon viisas ei koskaan joudu. Yhteiskäyttöauto onkin erinomainen käytännön esimerkki.
     
    Petri R. tykkää tästä.
  16. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Tulkitaanko tuo niin että viisas ei edes osallistu yhteiskäyttöauton hankintaan ja älykäs kääntää tilanteen jos taas on harhautunut kommuuniin jossa se on, niin että se on hänen käytössään koko ajan?
     
    Gary Grand, fxsts ja Pertti K tykkäävät tästä.
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tai ainakin keksii miten sen kanssa just ja just pärjää.
     
  18. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jos valita sais ni mieluummin olisin kyllä se älykäs. Yleensä puhutaan vaan vanhoista viisaista miehistä. Tämä onni tosin ei ole omakohtaisesti osunut kohdalle.
     
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Omalla kohdalla valitsisin tuon vaihtoehdon viisas koska olen jo valmiiksi vanha.
     
  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Oikeastaan olisi kiva olla nuori ja tyhmä.

    Ikä ei ole tuonut viisautta vaan ironiaa.
     
    Buick225 ja Pertti K tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!