Chevy van 6.2d tärinä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Pukkimies, 19.7.2019.

  1. Pukkimies

    Pukkimies 1st gear

    Morjesta, tämmönen ongelma vanissa kun pikku d:llä ajaa ja hellittää kaasua alkaa aikamoinen tärinä, joka ei kuitenkaan isolla d:llä tunnu lähes ollenkaan. Mitä enemmän vauhtia sitä enemmän tärinää, joka näkyy ratissa asti. Tähän asti en ole forumilta ongelmaan vastausta löytänyt... Mistäköhän kyse ? Eka vani menossa, joten tietotaito on aika heikkoa näiden kanssa.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Alotetaas nyt ekana siitä, kumpi on "iso" D? Kolmonen vai nelonen? Ja tunnistatko turbiinilukon kytkeytymisen?
    Pika-arvaus oireesta vois olla kartaani tai koneen tyyny.
     
  3. Pukkimies

    Pukkimies 1st gear

    Hei, iso D on nelonen ja tuosta turbiinilukon kytkeytymisestä en kyllä nyt osaa sanoa. Täristää myös paikalla kaasuttaessa ja kardaani ei ainakaan käsin väännettäessä klappaa...
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Mahtaako käydä kaikilla? Sutsuttaako pakoputkessa?
     
  5. Pukkimies

    Pukkimies 1st gear

    Kyllä se vaikuttais käyvän ihan normaalisti...
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Dampperin vois ainakin silmämääräsesti kattoo, ettei vemppaa ja kumia tursu välistä.
    Koneen kannake voi olla antautunu, sinne jotain rengasrautaa tai sorkkarautaa väliin ja kokeilee nostaa konetta. Jos nousee helposti ja päästäessä kolahtaa, niin uutta tyynyä. Sama testi lootan kumille, vaikka se ei niin helposti välitäkään tärinöitä.
     
  7. henri901

    henri901 1st gear

    Eihän vaa ole jokin resonanssi, jos paikallakiin täristää. Itellä täristi joskus ilmastoinnin kompura kun oli huonosti kiinni.
     
  8. jyrkita

    jyrkita 3rd gear

    Pakoputki ottaa välillä pohjaan tms. kiinni
     

Kerro tästä muillekin!