67 Dart paperit hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja duel, 26.7.2019.

  1. duel

    duel 3rd gear

    Yritetään nyt näinkin, eli Darttiin pitäisi saada paperit ja niitä varten tietää joku siinä olleista tekisteritunnuksista.
    Ollut vuosia ellei jo kymmeniä pois liikenteestä. 1967 neliovinen slantilla, erikois tuntomerkkejä finlandia- kattoluukku ja ylimääräiset kahvat takaovissa sisäpuolella.
    Alkujaan sininen ulkoa ja sisältä, nyt mattamusta päältä.
    Ollut ainakin Kimmo Kinturi nimisellä vuosituhannen alkupuolella, tunteeko kukaan jos saisi häneltä kysyttyä Muistaisiko tätä.
    Kaverille ei tahdo löytyä mitään yhteystietoja. Autoon on vaan olemassa luovari jossa ei ole rekisteritunnusta.
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    Runkonumerooko ei löydy myöskään? Eturunkopalkissa oikealla puolen slanttikoneisessa laturin alla itellä oli... kinturi näkkyy olleen/on fdva jäsenkin ja suskihuoltaja...
     
    Muokattu: 26.7.2019
  3. duel

    duel 3rd gear

    Valmistenumero kyllä löytyy, mutta konttorilla haluavat tietää jonkin autossa olleen rekisteritunnuksen.
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    No voi ny prkl... vaiha konttoria
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

    https://www.traficom.fi/fi pystyy hakemaan tietoja valmistenumerollakin. Tai laita yyveenä valmistenumero, niin voin yrittää kaivella.
     
    jariha tykkää tästä.
  6. duel

    duel 3rd gear

    Yyvee laitettu dart -66, kiitos.
    Ja ne ylimääräiset kahvat taka ovissa olisivatkin kuulemma ns. taksikahvat, tiesi jariha kertoa eli vanha mittariauto siis.
     
    jariha tykkää tästä.
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    Joo trafin pitäisi löytää tiedot vuoteen -83 asti pelkän runkonron perusteella jonka takia epäilen katsastuskonttorin pätevyyttä? Sitä aiemmat tiedot sitten kansalliarkiston kautta...
     
  8. tzampy

    tzampy Gearhead

    kun omaan autooni selvittelin papereita ei konttorilta saanut antaa tietoja vaikka runkonumerolla löytyikin viimeinen rekisteriin merkattu omistaja. Vahvistivat vain kun "arvasin" omistajan oikein.
     
  9. dualr4m

    dualr4m 3rd gear

    [​IMG] laitetaan hätänen kuvakin,auttaako asiaa yhtään.....


    Trafille laitettu kysely runko nro. Perusteella, ei kuulemma tietoja. Arkiston ohjeistusta luin niin jos pelkän runko nro. Perusteella niin manuaalinen haku voi kestää kuukausia, sillä haeskeltu tunnistusta jos löytys rekkari numeroo, auto nyt minulla niin tätä "kaksissa miehin" ruvettiin kyselemään. ;)
     
    Muokattu: 30.7.2019
    jariha tykkää tästä.
  10. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kansallisarkistosta saat tiedot uudesta 89 vuoteen asti. Keväällä kyselin yhden Valiantin rekisterinumeron kun tiesin vain runkonumeron. Oli poistettu rekisteristä vuonna 78. Meni pari viikkoa.
     
    Gary Grand ja dualr4m tykkäävät tästä.
  11. Jimi

    Jimi Gearhead

    Katsastuskonttorin koneilla näkee vain tapauksesta riippuen vuoteen -96 tai -97 vaikka se tragicomin ylijumala voisi nähdä pidemmälle
     
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    Vittu että siellä on hommat sekasi jokapuolella...
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  13. darpen

    darpen Gearhead

    Tuntuu jotenkin tutulta nimeltä toi Kinturi. Mulla on ollut kuvaukseen sopiva auto jonka myi nimimerkki Signet joskus ehkä 2009-2010, sen muistan että talvi silloin oli ja vaihtolava-autolla se sen mulle kuskas.
    Mulla pitäis olla jokaisesta omistuksessa olleesta autosta tiedot jemmassa ni voin etsiä, mutta sun kannattaa varmaan laittaa tolle Signetille yv:tä myös.
     
    Muokattu: 27.7.2019
    dualr4m ja dart -66 tykkäävät tästä.
  14. signet

    signet Gearhead

    Se oli kun avonaisella luovarilla kun myin sen sulle -08 tai -09,jooten mulle ei siitää jäänyt mitään papereita,eikä rek.nroa.
    Kinturin nimellä löytyy fonektasta hänen kahden poikansa numerot(liitttymän omistajana Kimmo Kinturi)
    Myös FDVA:n sihteerillä Leenalla saattaisi olla yheystietoja Kimmolle,jolla toivottavasti olisi rekkari ylhäällä.
    Johonkn on rekisteriote kadonnut matkan varrella,ja kun Mikon kanssa (M.S joka möi dartin Duellille) juttelin,niin luovari oli tallessa mutta siihhhen oli merkitty rekkarin kohdalle "ei.rek"...
     
    jariha tykkää tästä.
  15. signet

    signet Gearhead

    ei se paljoa ole siitä muuttunut kun hain sen parolasta, vuosi oli-07 tai -08
    Positiivisenkautta kun ajattelee,niin voi sanoa että ompa hyvänä säilynyt....
     
    dualr4m tykkää tästä.
  16. MJF

    MJF Double Gearhead

    Facebookista löytyy yksi Kimmo Kinturi Helsingistä. Tiiä sitten onko sama?
     
  17. darpen

    darpen Gearhead

    Joo ehjähän toi oli kun minulta lähti. Multa loppui aika/tilat noin vuosi tai pari sen jälkeen kun ton hain ja sain sen onneks eteenpäin Mikolle jonka piti tehdä pojalle tosta auto, mut ei taida silläkään aikaa sit olla.

    Mun mielestä toi pitäis saada kilpiin valmistenumeron kanssa kun historia on tiedossa pitkältä ajalta. Tai sit hommat on taas muuttunut.
     
  18. signet

    signet Gearhead

    tod.näk.
     
  19. dualr4m

    dualr4m 3rd gear

    Varmaan sama mille laitoinkin viestiä, ei ole vielä kuulunut mitään, tietty jos ei käytä nii se on eri juttu sitten..
     
  20. dualr4m

    dualr4m 3rd gear

    Kyllä saa... Ensin pitää olla todiste trafilta ettei löydy tietoja, sitten sama juttu kansallisarkistolta, ettei löydy kantakortti, sitten rekisteröinti katsastuksessa täytellään paperittoman auton katsastus lappuja ja siihen sitten olisi hyvä olla selvitys siitä missä, milloin ja miten kauan sitten ollut liikenteessä viimeksi. Vielä parempi kuulemma jos näitä tietoja / selvitystä saa muualta kun omasta päästään.
     

Kerro tästä muillekin!