Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Lmc truck shop
     
  2. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    Mulla sarja sivuovia ruosteettomia 180e kpl jos tarvetta
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuli vielä tästä tyhmä kysymys mieleen. Jos ton putken nysän katkoo niin bensako tulee sieltä yli sitten kun tankki täynnä? Ja huurut haisee auton alla?
     
  4. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Ei ole koskaan itsellä yli tullut, vajaan 10 fleetsiden kokemuksella.
    Siltä kohdalta tankin katosta poistuu kyllä ilma, mutta molempiin päihin jää vielä hyvät ilmataskut, joista sit tasaantuu liikkeelle lähdettäessä.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onkos tää pilli tankkilaitteessa? Kun täyttöputken pillihän on integroitu vai hoitaako toi sen asian? Vai mihin se toinen pää menee, että katkomisella saadaan hyöty mitä ilman ei saada?
     
  6. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Juu, siinähän se näkyy kun pumppupaketin nostaa pois.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin eli siis pumppupaketti pitää irroittaa, päältä sitä ei voi katkaista/ei ole siinä?







    Tota lavan irrotusta pähkinyt, ei oikeen mahiksia kummoiseen rekkiin tai apuvoimia. Kurkein alle ja näyttäis, että tankin päällä oleva tukirauta ainoa koholla oleva. Eli jos takapuskurin irroittaa ja renkaat taka-akselista, estääkö mikään muu lavan taaksepäin vetämistä runkoa pitkin kuin tuo tankin päältä menevä poikittaistuki?
     
  8. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Etuteunassa saatto olla jotkut tuet, jotka pitää saada täyttöputken yli.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Se hoitunee samalla jos etureunaa nostaa kuitenkin, että saa sen tankin tuen yli? Ja sitten kun se on sen 40-50cm hytin seinästä irti niin liukuisko sitten taakse asti? Vois jättää siihen suht taakse pitoon ja renkaat vaikka alle. Työn jälkeen sitten vetää takaisinpäin ja nostaa taas tuon kohdan yli?
     
  10. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Omat lavat oon nostellu etukuormaajalla, niin ei oikeen osaa hahmottaa sitä tuohon suuntaan..
    Oiski siinä lähellä traktorinomistajaa jonka sais pikaseen nappaamaan lavan pois?
    Tai kolme kaveria?
    Datsunin lavan sai kahdestaan nostettua pois..:D
     
  11. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Sen lavan nostaa yksinään toiselta sivulta ja pölli väliin. Tarvii irrottaa vaan toisen puolen pultit, takavalojen liitin, täyttötorvi ja sen maajohto. Toisen puolen pultit vähän löysään.
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Toiselta puolelta juu mutta entäs toiselta? Haluan sinne hyvin tilaa ährätä eli siksi pitäs saada se vallan pois.


    Nostoapuja ei ole
     
  13. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Itse nostin oman lavan paikoilleen ketjutaljalla joka oli hallin kattotuolissa kiinni. Kattotuolin tilalle voinee soveltaa myös ison puun, pakettiauton katon tms ja puusta rakentaa jonkun virityksen jatkeeksi ja ajaa auton pois alta. 1000kg halppis talja on n. 50e.

    Pois se otettiin moottorinostimella, mutta se oli aika hankala renkaat ja takapuskuri paikoillaan. Ne pois ja laskee takapään niin alas kuin mahdollista niin pitäs olla aika iisi homma. Pitkälavaista ei varmaan enää yllä moottorinostimella ottamaan.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo noinhan sen sais tai vaikka A - kehikon tekemällä.


    150-200kg painoiseksi tota usassa arvioitiin joten ei se mahdotonta nostinta tarvi vaan yksin ei ton kokosta laatikkoa hevin nosta väkevämpikään.
     
  15. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eihän siellä toisella puolen oo oikeen mitään mitä ei sais alakautta. Voi tietty tehä puoli kerrallaan.
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Senverran oon mukavuuden halunen ja ilonen lavan irrotusmahdollisuudesta etten halua runkoa hitsata alta tai välistä. Monessa autossahan olis pakko, mutta tossahan hytistä taaksepäin on sentään runkoon käsiksi pääsy tehty vaivattomaksi lavan suhteen.


    No toki nyt tämänkin tilaisuuden kanssa on ongelma mutta kyllä se pitää ratkoa mieluummin
     
  17. Anza

    Anza Gearhead

    Onnistuu yksin lavan pois ottaminen. Pultit ja muut auki. Tunkkaa sen verran lavaa ylös että saa riittävästi kakkosnelosia rungon ja lavan väliin liukupaloiksi. Pukit akselin alle ja renkaat pois. Sit vaan vetää lavan rungon päältä pois. Joko kuormalavojen päälle, tai mulla oli putken päihin navat hitsattuna joissa auton renkaat. Sain sillä konstilla siirreltyä lavaa pihalla yksin. Ja samalla tavalla lava takas rungolle.

    Jos lava painas ehkä sen 150kg ja lavan toinen pääty nojaa runkoon, ei siitä jää kun 70kg nosteltavaa.
     
    Gary Grand ja Karpov tykkäävät tästä.
  18. arska 77

    arska 77 1st gear

    On kilohinta kohdillaan 85€ kpl
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  19. Valkoselkätikka

    Valkoselkätikka 1st gear

    Osaakos kehäketut sanoa mikä mahtaa subus olla kun nyt kesähelteillä on ollut tapana tehdä niin kun on pitkä ajomatka takana ja seisoo hetken ni ei tahdo enää startata. Ja jos starttaa niin ei tahdo pysyä käynniSä, ei kaasulla eikä tyhjäkäynnillä. Käy pienen joskin jokakerran yhtä pitlän ajan, noin minuutin.
    Aikasemmin teki satunnaisesti sitä kerran kuussa että sammu kesken ajon mutta aina lähti käyntiin, nyt kuumilla tuntus jotenkin kuumentuvan. Yönyli kun se seisoo saa taas seuraavana päivänä ajaa normaalisti. Ja nurkkaajossa ei ole ollut ongelmaa.
    Polttoainepump ohjausboxinkin vaihdoin tuossa uuteen muttei sekään auttanut. Outo homma vain kun tosiaan yönyli seisottaminen auttaa, tai ainakin tähän asti on auttanut, näkee huomena taas lähteekö..
     
  20. tst

    tst Gearhead

    Syöttöpumppu ehkä väljä, kokeile jäähdyttää sitä ja starttaa sitten.
    Onko boksi nyt viileämmässä paikassa?
     

Kerro tästä muillekin!