Q: Galaxie 65-67 ohjauskulmien säätö, työkalu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja jpalvima, 5.8.2019.

  1. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Mites on, onnistuuko tuon kapineen caster/camber -säädöt tavallisella pajalla (nelipyöräsuuntaus) ilman mitään erikoistyökaluja? Näyttäisi että hienosäätöä saadaan aikaan käyttämällä säädettäviä "koukkuja" jotka pitää kiinni ylätukivarren akselista. Ei kestä mennä verstaalle jos odotettavissa on yleistä ihmettelyä ja silmien pyörittelyä kun tää -onkin- erilainen -kuin-2018- Nissan- Micrassa

    Jos ko. käikäleet on välttämättömät niin onko kellään friikillä näitä tallin nurkassa vai pitääkö suosiolla vetäytyä raaka-ainevarastolle rälläkkä/mig/mutteri/pultti/Olvi-varusteilla ladattuna?

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Onko tää joku kompa??
     
  3. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

  4. puna niska

    puna niska Gearhead

    Jaa sitä varten ne reiät on.
    En mää tarvinnu, mutta kulmat sääty kyllä ihan omassa pihassa ala vatupassi ja rullamitta.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Eikä oo sinnepäinkään.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  6. puna niska

    puna niska Gearhead

    No ainakin päin persettä.
     
    xarper, FUKK ja Kylmit tykkäävät tästä.
  7. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Itse itselle vastaten, onnistuu se säätö ilman mitään käikäleitä, oli ns alan miehet hommissa paikallisella verstaalla jotka sai lukemat kohdilleen. Mutta....olisi nuo aikaa (= asiakkaan maksamaa korjaamoaikaa) säästäneet reippaasti.
    Ei tuo nyt ihan kamala ole ajoltaan, varsinkin kun tuli asenneltua Sachssilaiset etuiskarit ( löytyi sikahalvalla Rokkiautosta ) ja uudet ryhdissä olevat takajouset, ensi kesäksi sitten nopeavälityksinen ohjaussimpukka paikoilleen ja kallistuksenvakaaja taakse niin pääsee herättämään yleistä paheksuntaa ja ilmastoahdistuksen ilosanomaa.
     
    SamBob tykkää tästä.
  8. xarper

    xarper Gearhead

    Minkälaiset arvot siellä nyt on?
     
  9. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Caster 2.5 deg, camber -0.25 deg ja auraus n 3mm. Casterit vedettiin tappiin saakka, enemmänkin olisi laitettu jos olisi ollut mahdollista
     

Kerro tästä muillekin!