Dodge ram takapotku jäykkä ohjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Amjpyyk, 6.8.2019.

  1. Amjpyyk

    Amjpyyk 1st gear

    Eli ongelmana tommosen takaveto cumminssi -96 ramin jäykkä ohjaus, sekä klappi ratissa.


    Mistä lähtis vikaa etsimään kun ei mitään kokemusta tämmösestä vehkeestä, edellisen omistajan mukaan vaihettu simpukka viimetalvena.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vastaavassa tilanteessa nelikkoChevyssä oli toinen alapallo aivan loppu. Noista uusista Rotkeista en tiedä mitään.
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Onko ohjaus sikajäykkä? jos ni onko pumpussa öljyä ja pyöriikö pumppu? Jos diesel, ni pumpun pyörimistä ei oikeen nää. Käynnissä öljypinnan pitäs heilahtaa säiliössä rattia käännettäessä. On sekin nähty, et uudessa simpukassa oli varastointitulppa letkun reijässä.

    Onko ohjaus toiminu sulla kunnolla koskaan?
     
  4. Amjpyyk

    Amjpyyk 1st gear

    No eise sikajäykkä oo että kyllä nyt ajaa sillä mutta ei yhellä kädellä ihan pyöritellä. Hain vasta auton että ei oo toiminu ollenkaan. Raskas ajettava meinaa olla pitkillä matkoillakin.
     
  5. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Oma 94 takaveto rami cumminsin koneella on ainaskin ihan sikahelppo ohjata, pikkurillillä pystyy ohjata ajoissa. Paikalla asfaltilla ei sit pysty ollenkaan koska Agr simpukassa joku venttiili joka estää sen.
     
    Muokattu: 6.8.2019
  6. Amjpyyk

    Amjpyyk 1st gear



    Juu ei kyllä tota pikkurillillä ohjata, hmm mikähä se semmone venttiili
     
  7. Rannis

    Rannis 3rd gear

    En tiedä mikä simpukka sulla on siellä mutta jos on vakio niin ei taida löytyä. Tietyissä agr simpukoissa tämmöstä venttiiliä löytyy joka pitäis estää että rikkoo paikat jos vaikka isoilla renkailla paikalla vääntää rattia.
     
  8. Amjpyyk

    Amjpyyk 1st gear

    Juu löyty vika ohjauksee, koko eturunko kierossa ja raidetanko otti runkoon kiinni. Auto oli 2016 kolaroitu ja runko taipunu nii korjattu sillä että siirretty tukivarren kiinnityspaikkaa. 3 vuotta leimasta läpi silti o_O Kovan tappelujälkee sain liikkeenkaa purettuu kaupan, iha tekis mieli tänne kirjottaa koko tarina kun ramiki taas myynnissä näköjää.
     
  9. skide

    skide Gearhead

  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Sen erään autoliike Autokaupan tunnuslausehan aikoinaan oli: ”suhteellisen rehellistä autokauppaa”. Sopinee tähänkin myyjään? Tietysti voihan kyseessä olla vahinkokin sillä jotkut myyjät/liikkeenharjoittajat ovat niin urpoja etteivät huomaa yhtään mitään tutkiessaan vaihdossa tulevaa autoa. Paha vaan että liike on vastuussa myymästään kuten nyt huomattiin. Paskempi vaan että on heti myynnissä taas jos ei ole korjattu. Joku vois soittaa ja kysyy onko korjattu vai myyttekö edelleen samassa kunnossa. Sitten aletaan puhua jo jatketusta petoksesta josta vähimmäisrangaistus on turpaan.

    T: entinen automyyjä
     
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei kaikissa liikkeissä edes katota saati koeajeta vaihdossa tuöevia autoja.
     
    Karpov ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Tiedetään, osa niistä myyjistä ei ylipäätään tiedä mitään autoista tai mistään tekniikasta, joten ei ole edes mahdollistakaan tutkia vaikka kuinka ajas sitä ja ihmettelis. Jotkut kattoo ikkunasta tai ei edes sitäkään. Been there, seen that.

    Ettei menis kehumatta tääkään päivä ni myin aikoinaan muutamalle jopparille autoja ns. häntiä niin ettei ne edes tutkinu niitä. Olin kattonu ite ne ja aikojen saatossa synty sitte luottamus ni niitten ei tarvinnu ku ne oli mitä sanoin. Puhelimessa kerroin mitä on ja mitä maksaa. Ne tuli ja makso ja vei pois tutkimatta. Niitä uusia myy kuka tahtojaan merkonomi mutta vaihtoautokauppa on ammattimiesten hommaa. Toisaalta käy minullekin kämmi välillä mutta näköjään noin 20 vuoden välein tulee haukattua paskaa. No, onneks tota tahtia ei ehi montaa huonoa kauppaa tehä elinikäennusteen perusteella.
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Autsista! Onneks vika löyty ja kauppa purettu. Paskaa on kyllä jos sitä taas kaupitellaan.
     
  14. Amjpyyk

    Amjpyyk 1st gear

    Joo, en tiedä onko tietänyt millane auto ollu kun mulle myi, mutta nyt ilmeisesti auto myyty eteenpäi ja tuskin kukaa ostaa runko kieroa autoa? Eli luultavasti oltu hiljaa koko asiasta.
    A-katsastus ja autotohtori teki yhdessä autosta raportin missä väärin tehty vakuutuskorjaus ja rungo kieruus todettii ja 11 muuta hylkyvikaa autosta.

    Pistää vihaks kyllä..

    MUTTA nyt on uus rami haettu ja siinä nyt ainakaa ei oo runko kierossa ja leimastaki meni läpi :D
     
    NoSmokeNoPower tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!