Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    deeäxä, jariha, Stang 72 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mahtuuhan sinne sitä roinaa paljonkin, ilman, että ne on edes haitaksi asti.

    Ja perusvanithan on käyttöautoja, eikä mitään kultamussukoita, joita pitää puunata joka välissä.

    Vaneihin kyllä kertyy helposti kaikenlaista, kun ne ei ole missään vaiheessa tiellä, niin kun jossain pikkukopperossa, joka on heti tukossa, jos sinne jotain jää.
    Ite en ole aina jaksanut vaneista kaikkea roudata himaan asti, koska vania voi käyttää ihan saman lailla, vaikka siellä olisi kuinka paljon romua mukana.

    Kaverilla henkilöautossa paljon tavaraa koko ajan, ja aina joutuu niitä eestakas siirtelemään.
    Fiksumpiakin tapoja olisi, mutta se on hänen tapansa.

    Eli kai se on myös tottumuskysymys.;)

    Toki myyntikuviin olisi suotavaa tyhjentää, mutta eipä se siitä miksikään muutu, jos ei nyt täynnä ole.
     
    Muokattu: 18.8.2019
  3. miguelo

    miguelo Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  4. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  5. grantorino

    grantorino Gearhead

  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Siinä vaan ostajaehdokas helposti vetää yhtäläisyysmerkit muuhun autonpitoon => seuraava. Eikä yleensä tee mieli aloittaa omistussuhdetta että vetää haalarit ja keinosiementäjän hanskat päälle ja alkaa tekemään arkeologisia kaivauksia.
     
    palontie, deeäxä, juko7 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. isalmela

    isalmela Gearhead

    Joskus pistää oikein silmään, kun hienon auton myyntitekstit on kuin yläasteikäisten chatista. Tuossa yksi esimerkki, katso myös fiksu vastaus kysymykseen. Kyllähän tähänkin olisi pitänyt käyttää esim @leivonharri runoilijan lahjoja ;)

    https://m.nettiauto.com/cadillac/cts/10707444?vifAdCount=9&vifNav=Y
     
    leivonharri tykkää tästä.
  8. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Heh! No ei ole kysymyksessäkään kehumista.
    Tyhmään kysymykseen tyhmä vastaus.
     
    Gary Grand, timuli ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. tsipi

    tsipi Gearhead

    Tossa kuvan ottamisessa romuista on myös semmonen jännä ilmiö, että sä et ite välttämättä ajattele sitä niin sotkuseks ja romun täyteiseks. Otat kuvan ja alat kattomaan sitä, että johan onki roinaa.

    Huomasin töissä vaan ku otettiin jätkien työpisteistä kuvia ja printattiin niitä paperille. Äijät oli ihan sitä mieltä et näyttää ihan kirpputorilta koko työpaikka. Hetkeä aikasemmin ne oli pitäny läänejään siisteinä ja täysin jiirissä olevilta. Voit koeponnistaa tämän ottamalla kuvan omasta tallistas ;)

    Mutta kyllä se vani varmaa antas paremmin pidetyn kuvan ku heittäs roinat pihalle ees valokuvan ajaks. Oikee jos lähtee retostelee ni näyttää vähä imuria vielä ;)
     
    mikkis83, Gary Grand, viikinki75 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Öljy ja nestetonkatkan kyydissä ei anna hyvää kuvaa koeajolla tai valokuvissa
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  11. miguelo

    miguelo Gearhead

    Entäs tälläinen? :odcool:

    [​IMG]
     
    mukko, palontie, mikkis83 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Jos se on täysi niin ei siinä mitään :D
     
    miguelo tykkää tästä.
  13. miguelo

    miguelo Gearhead

    Muistan aikoinaan kun eräs tuttavani joka on ammatiltaan rakennuspeltiseppä/kirvesmies, ollen vielä todella huipputaitava sellainen, hänellä oli tuolloin käytössään kantikaskoppainen Toyota Hiace.

    Toyota alkoikin eräässä vaiheessa tavaratilansa puolesta jo hieman muistuttaa jonkinsorttista kaatopaikkaa/kierrätyskeskusta, mutta se ei kuitenkaan miestä häirinnyt, kuten ei myöskään hänen työntekoaankaan.

    Mutta kuten vanha sanonta kuuluukin, "Toyotalla Suomi kuljettaa", joskus saattoi hänellekin tulla tilanne, jotta saatettiin pikaisesti tarvita tasaista lattiatilaa.

    [​IMG]

    Niinpä hän näppäränä ukkona ratkaisi tuon ongelman siten, jotta nappasi työmaaltaan yhden gyproklevyn (kipsilevyn) ja laittoi sen Hiacensa lattialle, saaden siten tasaisen tason aikaiseksi. Auton lattialla kulloinkin olleet tavarat jäivät siten aina levyn alle.

    Sillä kiireinen työtahti ja käynnit useissa työkohteissa ei tuntunut lainkaan mahdollistavan tarvittavaa aikaa auton siivoukselle. Siviilielämän puolella hänelle oli perheeseen syntynyt juuri ensimmäinen lapsi ja samaan aikaan oli vieläpä menossa oman omakotitalon rakennustyöt. Myöskin rakas harrastus, moottoripyöräily vaati oman aikansa, prätkän ylläpidosta ja huollosta ei kylläkään tingitty yhtään, se oli päivänselvää.

    Mutta eräänä päivänä häntä tavatessani ja kun kahvilla kävimme, hän itse mainitsi jotta oli vihdoin jo syytäkin siivota Hiace. Alkoi nimittäin olla jo peräti kolmas kipsilevy menossa, sekä joitain tarvittavia työkalujakin hukassa, sieltähän niitä sitten oli lopulta löytynyt, kun oli autoaan raivannut.

    Perheessä oli luonnollisestikin kaksi muutakin autoa käytössä työjuhtana toimineen Hiacen lisäksi, joten siitä ei ollut niin väliä.



    Hyvin kelpasi tuokin lopulta Afrikan vientiin, sai kelpo hinnan autostaan, vaikka koriltaan alkoi olla jo lopussa.
     
    Muokattu: 18.8.2019
    mikkis83, juko7 ja isalmela tykkäävät tästä.
  14. miguelo

    miguelo Gearhead

    Sehän voikin pian antaa vaikutelman todella laiskasta autonhuollosta, mikäli auton omistaja on moisen "pielavetisen" putelin hankkinut, eikä ole omaa laiskuuttaan sitä edes saanut aikaiseksi käyttää...?
     
    maverick999 tykkää tästä.
  15. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    :eek: :eek: :eek:
     
  16. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Joo liian on kallis koriste, toki ei mitenkään yllättävä hinta Panteraksi. Oishan tuo kiva että vajaan 100k autosta ois vähä sisustasta ja konehuoneestakin jo kuvaa. Mutta eniten häiritsee kyllä ehottomasti tämä:

    "Museorekkarissa olevana autona voit olla varma että se on sellainen kuin tehtaalta on kyseinen laite ollut tullessaan."

    Jepjep :rotfl::rotfl: Museorekisteröinti lähinnä sen varmistaa että auto on rakennettu pääosin sen ajan mukaisesti ja että pinnat on ehyet joka puolelta, tuota pystys aika rajusti muuttamaan tehasversioon verrattuna ennenku museointi vaatimukset tulisi ongelmaksi :poff:
     
    mikkis83, juko7 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  17. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

  18. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Onko tosiaan noin? Käytetystä autosta aina uudelleen ja uudelleen?
     
  19. KM-Machine

    KM-Machine 1st gear

    Vain alvillisista autoista, suurin osa käytetyistä on marginaaliverollisia niinkuin tuokin lienee, kun alvia ei ole mainittu.
     
  20. pantera

    pantera Double Gearhead

    ....onhan siinä"erillisrunko" siis ultraharvinainen, eipä ole mun pirssissä, enkä ole nähnyt moista runkoa muissakaan ... no mitä se muuttaa?
    Ei mitään :wc:
    Eikä noita koppia Ghialla tehty vaan Vignale Carozzerialla , sekään ei muuta mitään..
     
    Muokattu: 18.8.2019
    Gary Grand, miguelo ja Charger´69 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!