Kymiring

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 3.4.2015.

  1. enzo

    enzo Gearhead

    Jooh, voi olla ettei tässä taloustilanteessa kiirus kuitenkaan tule pukkaamaan radan teon kanssa. Saattaa pankkiiri yskiä kun ottaa matikkatikun käteen.

    Moto GP kisoja lähtee varmana kattomaan koko viikonlopuksi ja rypemään telttapaikoille, sama myös jos olisi Superbiken MM sarjaa luvassa.
    -Juuri muu ympäriympäri ajelu ei kiinnosta metriäkään ja varttimailia tuonne ei ole tulossa näemmä, eli periaatteessa turha paikka.
     
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  3. auburn

    auburn Gearhead

  4. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Kuhan saisivat katsomot, varikkorakennukset ja yms. infrakstruktuurin siihen vielä ympärille silleen että se ois tehty kestäväksi ja pitkäikäiseksi. Toivottavasti sähköt, vesiliittymä yms. on riittävän isot, että ei niistä tule ongelmaa kisoissa.
     
    MadMike tykkää tästä.
  5. darpen

    darpen Gearhead

    Ei oo tänä vuonna välttämättä tulossa muuta kuin rata ja turva-alueet kuntoon. Varikkorakennukset voi olla siirrettäviä. Noi pitää moto-gp testeissä olla kunnossa ja testien jälkeen dorna sit päättää onko tosta radasta mihinkään. Toivottavasti onnistuu.
     
  6. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Alkaa tapahtuun..

    kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/02e5dc63-a676-4876-8beb-5cd8ca90714b
     
    MadMike tykkää tästä.
  7. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Tuli käytyä tiistaina. Kallion huiput takasuoralla reilut 330 kmh. Maallikon silmin rata näytti hienolta varsinkin takasuora on aika huima. Katsomosta käsin radan näkee melkeen kokonaan.
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    Rata on kyllä hieno, joskin nuo monet motogp -kuskit urputtivat, että on liian syheröinen ja hidas. Voihan se olla niinkin, mitä itse sitä kierrettiin vanhalla toyotalla (jouduin prkl töihin tuonne), niin oli ihan passeli sille pirssille :rotfl:

    Itse control room on aika lailla valmis ja samaten ratatuomareiden ja johdon tilat, mutta muuten työtä on vielä aika lailla tehtävänä. Hyvät kisat niistä kuitenkin tulee. Rääkreissistä en ole kuullut puhuttavan sanallakaan, eiköhän tuo ensi kesän mopokisa ole prioriteettien kärjessä nyt.
     
  9. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    paska maku jäi koko testitapahtumasta.

    olisivat nyt sen verran kaivaneet sitä märkää hiekkaa lisää, että ylärinteestä näkisi edes pääsuoran päähän, jossa niitä ohituksiakin kisoissa voisi tulla.

    katsomokyhäelmään en uskaltanut edes kiivetä, sillä näytti niin paskasti tehdyltä.

    parkkijärjestelyt olivat aivan perseestä. jotain metsäautoteitä ym. muita tienpätkiä siellä täällä ja vitunmoinen käveleminen "shuttle busseista" huolimatta. nim. merk. pallit vieläkin verillä

    äänentoisto.. anteeks mikä?

    kaiken huippuna ruokailu buhahaa! suomalaista palvelukulttuuria parhaimmillaan:poff:
    jonotat 30min kojulla jäisiä makkaraperunoita. pääset maksuetäisyydelle ja annat rahet paistinpannua veivaavalle tädille niin tämä rupeaa sättimään ja vittuilemaan:odeek:, että ettekö te idiootit näe, että tämä ei ole kassajono, vaan tässä on maksaneet asiakkaat! wtf.. ämmä pitelee mun raheja käsissä ja huutaa ja mekastaa etten ole maksava asiakas:soosoo:

    kerroin, että ei ole vittu mitään merkintöjä missään, että miten tän kolhoosikojun edessä pitäisi jonottaa! hieno nainen vastasi, että kassakone on tuossa keskellä. kerroin, että minkä vitun takia tässä mun edessä on sitten hintalista ja tuo saatanan jäinen läjä makkaraperunoita? ei osannut vastata. kyselin vielä takanani jonottaneilta, että oletteko jo maksaneet jonotuksestanne? eivät olleet, joten ohjeistin heitä menemään toiseen jonoon jonottamaan uudelleen sen puolituntisen:poff:, jonka jälkeen voitte siirtyä "maksaneiden" jonoon jonottamaan lisää ja kuuntelemaan lisää vittuilua:poff:

    repäisin rahet tädin kädestään ja toivotin haisevat vitut ja päätin, että vaikka olisin juuri kuolemassa nälkään niin en huolisi tuollaiselta ämmältä mitään

    lähtiessäni kirosin radan alimpaan helvettiin enkä millään usko, että siellä ensi vuonna ajetaan motogp-kisaa ja sen jälkeen jos siellä joskus on ajettu kisa niin sitä ei tulla tämän jälkeen enää koskaan näkemään motogp-kalenterissa. olen puhunut:webmaster:

    heti helpotti:odcool:
     
    three hundred ja gremlin tykkäävät tästä.
  10. valtope

    valtope Gearhead

    Drag Race otsikon alla Kymiring, miten ne liittyy yhteen ?
     
    VSOP ja Catiska tykkäävät tästä.
  11. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    molemmissa touhut yhtä hyvin hanskassa
     
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    2015 kun ketju näkyy aloitetun taisi joissakin visioissa olla mukana myös kiihdytysrata tuonne.
     
    jknR tykkää tästä.
  13. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Ilmeisesti kiihdytysrata jätettiin pois jotta ympäristölupa tms tulisi helpommin. Viisaammat korjaa jos olen väärässä.
     
    jknR tykkää tästä.
  14. darpen

    darpen Gearhead

    Olis ollut vissiin fhra:n homma puffata kiihdytysrata, mutta en muista kuulleeni keneltäkään että olisivat kunnolla yrittäneet. Araldite73 voi olla kans oikeassa.
    Ratapyörien sm-sarjan ukot on tuolla ajelleet jo testejä ja ovat pitäneet haastavana noita mutka-yhdistelmiä.
    Ei tarvi isoa virhettä mutkassa tehdä kun joutuu takaa-ajajaksi.

    Toi rata on kyllä kokenu vastustusta aivan tolkuttomasti, mutta ymmärtäähän sen jos perunatkin jää saamatta.
    Ehkä noi hommat on sit ens kesänä kunnossa. Testipäivillehän ei mitään ihmeellistä luvattukaan, kuten lukutaitoiset on ymmärtäneet.
     
  15. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Eikös tuo ole hyvä asia ratahommissa jos ohitusmahdollisuuksia löytyy?
     
  16. darpen

    darpen Gearhead

    Kyllä ja erityisesti katsojan näkökulmasta hyvä homma.
    Korkeuserojen vuoksi kevenee välillä keula ja välillä perä niin se tekee sitä teknisyyttä. Kallion kritiikki tais kohdistua just tohon.
    Jos porukalla on mielenkiintoa rataa/harrastusta kohtaan, niin tuonne kannattaa olla yhteydessä-> https://ringraceclub.fi/
     
  17. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Olen koko ajan ollut lapsen uskossa, että siellä vielä kiihdytellään. Eikö pääsuora ole tarpeeksi pitkä Topikoille? Vai onko siinä joku muu este?

    Kai siellä sentään vähän hitaammilla vehkeillä kuiteskin? Luulis, että pelkät motskarit eivät sitä täytä kesän jokaisena viikonloppuna.
     
  18. peto

    peto Gearhead

    Ylämäkeä takasuora.....
     
  19. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Jos ajattelit että rata-ajoon tarkoitettu pääsuora kumitetaan ja liimataan kiihdyttelyä varten, niin se ei toimi enää rata-ajossa. Ainakin sateella on jo sitten todella vaarallinen.
     
    valtope tykkää tästä.
  20. rb

    rb Double Gearhead

    Ootpa suppee.

    Ymmärrän, että hommat oli hieman kesken, mutta pääasia että ne sai sen treenin järjestettyä.

    Ainoo mihin mä petyin, että Moto GP pyörän epäsuoran väärän kampiakselin tuottama pakoääni oli vaan yhtä pöpötystä..
     
    artsiracing tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!