Kokemuksia Jeep srt8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja päivystäjä, 20.1.2018.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Tod. näk. vesipumppu syypää; uusi tulossa, samoin termari. Uudet hoat -litkutkin tuli jo taannoin Jamantin kautta.
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  2. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Mulla meni tieten bensatankin anturi rikki. Pari minuuttia seilas tyhjästä täyteen ja nyt näyttää tyhjää ja antaa vikakoodia p0463 fuel level sensor. kunhan töistä kotiudun niin tutkia onko johto poikki/hapettunut vai oikeasti anturi rikki.
     
  3. jtammel

    jtammel Gearhead

    Näissähän on "heikko lenkki" siinä termarille menevässä letkussa se 90 asteen mutka. Lueskelin aikoinaan että se mutka halkeaa tai ampuu pois paikoiltaan. En uhrannut ajatusta kunnes kävi itselle noin. Eli kovan rykäisyn jälkeen hemmetillinen häyry konehuoneesta, auto parkkiin ja pelti auki. No oli korkannut juurikin siitä 90 asteen mutkasta. Jenkkimallin klemmari antoi myöten.
     
  4. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Pitää perjantaina tarkistaa sekin kohta kunhan pääsee korjaamolle. Nyt ei ole isoa lammikkoa alla ollut, mutta ei kannata odotella että laukeaisi tuolla tie päällä...
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    [​IMG]Untitled by Hartsa T, on Flickr

    Termari olikin jo finaalissa.

    [​IMG]Untitled by Hartsa T, on Flickr

    Tämä mutkaletku vielä ihan ookoo näköinen.

    [​IMG]Untitled by Hartsa T, on Flickr

    Uusi pumppu paikallaan.

    Poislähtiessä jäi vielä moottorivikavalo palamaan, yksi liitin kiinni ja vikakoodien nollaus.
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  6. dean66

    dean66 Gearhead

  7. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Näistä srt8 tulee aika kiertopalkintoja tuo hopea Mika Salon entinen on tainnut olla vuoden sisällä 3 eri autoliikkeessä myynnissä eri puolella Suomea.
    Siitä taitaa olla tämä esittelykin tehty

    https://www.is.fi/autot/art-2000000287651.html

    Jos näitä on 10-11kpl Suomessa niin säikähtääkö uudet omistajat bensakululuja vai kasvaako ruokahalu syödessä?. tosin joku mersun ml63 amg ainoa vaihtoehto samassa hintaluokassa 510hv tehoillaan. Huoltoihin rahaa ei saa menemään. Perus nivelet yms. ei paljoa maksa. Mulla ei ole isot bensakulut kun ajan etanolilla:p. Mutta sitä sitten meneekin. 10tkm keskiarvokulutus 21.4l. abc "äpin" mukaan Ja paras kulutus E85:lla matka ajossa 14.9 ja kaupunkiajossa 38.6 litraa. Itsellä alkanut tehonpuute vaivaamaan ja ahdin olisi kiva mutta koko 68tkm ajettu auto pitäisi rakentaa uusiksi. Niin ei raaski. liian hyväkuntoinen raiskattavaksi. Nyt alkanut valmiiksi ahdettu nelivetoauto kummitella mielessä olisko sitten jeeppi vai jopa tesla. Siksi mulla voisi olla 68tkm ajettu alkuperäinen usa jeep 2alkuperäisillä vanteilla tuolla 30t.eur myynnissä. Nastarenkaat hakkapeliitan 8. Itse ajanut 16tkm ja startti pitänyt vaihtaa. Nyt meni bensatankin anturi rikki. Niin amis valo ja moottorihäiriövalo palanut viikon putkeen.
     
    Muokattu: 22.9.2019
    hartsa69 ja Teemu T. tykkäävät tästä.
  8. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Tänään näytti 13,5 kulutusta Mli - Kitee välillä. Muita samantyyppisiä ratkaisuja ei oikein taida olla, jos jätetään Cayennet ja Ranget pois laskuista. Niihin nähden srt8 taitaa olla jopa suht edullinenkin. Ja olemukseltaan sellanen rehti ja tyly ja selkeä.

    Oma kottero hetken puhdas

    [​IMG]Untitled by Hartsa T, on Flickr
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  9. leka1

    leka1 3rd gear

    Hei, onko kellään tietoa tuosta mustasta vähemmän ajetusta jeepistä mikä on nettiautossa, tai sattuuko se olemaan jopa jonkun foorumilaisen?, (srt8:n ostohousuja tässä silitellään parasta aikaa...) =D
     
  10. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    No. Ei onnistunut kilometrien laskemisen mukaan käydä tankilla. Puhdasta kyläpilistelyä niin tankilla pääsi 193km. Jaa mistäkö tiedän:oops::rolleyes:. En ole kolmen cokispullon kanssa kipittänyt huoltoasemalle "tankille"varmasti tällä vuosituhannella:D. ei onneksi ollutmatkaa kuin puoli kilometriä. eikä.satanut vettäkään
    Eihän tuo tee kuin 40+litraa sataselle.o_O
     
    Muokattu: 7.10.2019
    hartsa69 tykkää tästä.
  11. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Tämäkö

    [​IMG]

    Taannoin oli pitkähkösti liikkeessä myynnissä, en tunne historiaa tarkemmin, ellei sitten ole roc -nimimerkin Jeeppi?
     
  12. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Vaihdoin puhelinta niin hävisi kuvia mutta voisin väittää että.ostin ed omistajalta omaan jeeppiini alkuperäiset srt vanteet ja alkup.ilmanputsarin just tuon Jeepin alta. Vaihdossa meni semmoisetmustat mitkäliet vanteet ja hakka9 kumit.Ainakin sen jeepin omistaja oli Sami S...ja käsittääkseni
    Sami on myynyt auton eteenpäin.
     
  13. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Oli vaimon kanssa 20 vuotishääpäivä ja kuvailtiin ihan kuvaajan kanssa. jeepin konepelti oli kuulemma:pinup: hyväpaikka ottaa Päivitetty hääkuva. Vaihdoin sen sitten avatar kuvaksi.
     
    Pertti K, Teemu T., isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. leka1

    leka1 3rd gear

    Juuri tämähän se on, onko näissä noin pienillä kilometreillä pyöränlaakerivaivoja, tämä myyjä epäili että laakeripaketti olisi vaihdon tarpeessa... kuuluu kuulemma jossain nopeudessa...
     
  15. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Omaan (nyt 134 tkm) on vasta vaihdettu eteen laakerit, vielä eivät ääntäneet mutta pieni välys alkoi olla. Sen verran, että uusilla eron huomasi.
     
  16. leka1

    leka1 3rd gear

    Sattuukos kukaan vastaavan auton omistaja asumaan siellä pääkaupunkiseudulla, joka vielä olisi innokas käymään tätä yksilöä vähän katsomassa? Korvaus menetetystä vapaa-ajasta hoidetaan tottakai!
    Täältä susirajalta ei mielellään lähtisi paikanpäälle toteamaan että laite ei ole toivotunlainen...
     
  17. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Kuvien perusteella nätti jeep. Ja livenä ulkoapäin oletettavasti paremman näköinen.Noilla kilometreilla ei kummenpia luulisi olevan. Noista poppikoneista hankala sanoa mitään purkamatta että miten niille ja kaiken maailman vahvistimille ja johdoille on vuoltu tilaa ja miten koteloitu ja ruostesuojattu ne. Olen nyt Helsingissä ja ajelen huomenna iltapäivästä vantaan läpi kohti pohjoista. Jos saan tuon tuon myyjän kiinni niin voin käydä pohjasta ja konehuoneesta pari kuvaa ottamassa. Laita leka mulle yv.niin soitellaan huomenissa
     
    three hundred tykkää tästä.
  18. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Noniin lekan tulevalla autolla käyty parin kilsan koeajolenkki:). Ei huono. Leka..soita o4oo kolme4XXX66. Mulla on 470km aikaa puhua:confused:
     
    Muokattu: 9.10.2019
    isalmela, MIAMIDRAGRACING, J.J. ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Esimerkillistä toimintaa!
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. leka1

    leka1 3rd gear


    Koitin lähestyä tätä puhelinnumeroa äsken, ilmeisesti numero väärin...
     

Kerro tästä muillekin!