Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    olisikohan katsomopaikasta kyse?
     
  2. z 900

    z 900 Gearhead

    Kyllä kauhavalla on katsomopaikat west coastissa ainakin oli viimeksi:)
     
  3. 462857

    462857 3rd gear

    Vai että persereikä , mutta sulla on pumpattava lammas jota ajelet
     
    jule69 tykkää tästä.
  4. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Kyllä juuri niin.
     
  5. Belve67

    Belve67 2nd gear

    No eipä ole tullut menneenä kesänä käytyä West Coastiakaan kattoos, hyvähän se on jos on ne katsomot sekä istuinpaikat tarjontaahan sekin on. Muttakun mun mielestä se ei ole enään tätä päivää et rahastetaan vielä lisäksi siitä, että pystyt seurata sitä lajia kohtuullisesti josta juuri maksoit hyvän rahan sisäänpääsy maksun muodossa. Ja jos se takamus on liimautuneena koko päiväksi siihen istumapaikkaan, niin sekin olis jotain jos siellä katsomoissa kiertäis tietyn ajoin välein vaikka jonkunlainen myyntihenkilö/tarjoilija jolta vois rahalla ostaa vaikka pientä purtavaa.
     
  6. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Ja porissa on kanssa jokunen istumapaikka....
     
    z 900 tykkää tästä.
  7. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Jos siellä katsomoissa kiertäis tietyn ajoin välein vaikka jonkunlainen myyntihenkilö/tarjoilija jolta vois rahalla ostaa vaikka pientä purtavaa.

    Tuota kannatan 100%.
     
  8. z 900

    z 900 Gearhead

    Rahalla vai kortilla? :)
     
  9. Mene näyttämään miten ne hommat hoidetaan . Mutta oothan sää kovettu etelän mies, mitä minä maalaisjuntti täällä neuvon. Kato ny mitä se leo teki. Ei mitään kunnon diilejä firmojen kanssa. Vittu samaa paskaa, äijistä ei ole mihinkään, mutta vitunmoista rahaa nostetaan. Mutta Jaskasta tuleekin nyt uusi markkinointi-ihme tälle puulaakille niin mun ei tarvi ajella niitä lampaita vai miten se Tiätsä mies kirjoittikaan.


    Niin ja kirjoita nimes, iso mies.

    Aulis

     
    Muokattu: 20.10.2019
    josu tykkää tästä.
  10. Joko tänne joku FHRA asioista tietävä eli johtishenkilö (kaikki ne tätä lukee mutta ei kirjoita kun pelkäävät ja vain hymistelevät kun tyhmät juntit täällä kirjoittaa) kertoa paljonko sille TJ:lle, tai mikä se titteli onkin, on maksettu viimeiset vuodet? ja kertoa vaikka summat paljonko myynyt mainoksia per vuosi. Todelliset diilit, ei mitään roll yhtiöt tms olevia diilejä.

    Josko sitten porukka vihdoin tajuaisi että mainostulot on se ykkösjuttu, kun ne lipputulot on vain se tulo joka ei tule olemaan enää koskaan sitä mitä oli ja lipputulot on vain niin herkästi muuttuva erä että hankala on budjetoida ainakaan kovin isona tulona (säät, muut tapahtumat, ajankohta....). Olen monta kertaa kysyt esim. salakarin jaskalta että kertoo nyt ne luvut, mutta ei ole tullut numeroita. Erikoistilintarkastustakin olen luvannut menneille vuosille kun aina tahtoo mennä jutut monesti semmoseksi että edellisiä vuosia edeliisiä toimitusjohtajia ja puheenjohtajia haukutaan huijareiksi.... Miksi ei nosteta sitten syytettä, jos on näyttöä että joku on huijari ja vienyt rahat.... ristus mitä hommaa. Jos on faktaa, faktat pöytään oli ne sitten menneiden vuosien juttuja tai sitten vaikka viimevuoden juttuja.

    Minä nyt siirryn lukemaan tätä osiota. Jos jotain nyt harmittaa kovasti kiroiluni tässä ja nyt, pyydän että luet kirjoitukseni tässä osiossa ennemmin. Ei tämä ole mitään rakettitiedettä, mutta silloin pitää olla johtohommissa erilainen meininki ja eri henkilöitäkin.

    AH

    Niin, vasta juttelin taas kerran yhden ex. johtislaisen kanssa. Hänen mielestään ilmoittautumismaksut ei tule enää koskaan laskemaan alemmas, kun kuulemma kisojen kulut ovat semmoiset. Minkähänlaista matikkaa herrat harrastaa vai onko laskutikku jäänyt jumiin? Eiköhän se ole ihan sama tulos: kalliit ilm.maksut x vähän kuskeja / halvat ilm.maksut x paljon enemmän kuskeja. Rautalangastakin tuon voi vääntää.

    Käytiin vasta katsomassa pojan kanssa Tapparan liigapeli. Oli liput hyville istumapaikoille 11e per paikka. Arvatkaa oliko halli täynnä? Oli niin perkeleen täynnä.
     
    Muokattu: 20.10.2019
    supo, BS 150, josu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. GS

    GS Gearhead

    ...ja artisteille jopa maksettiin, eikä maksatettu vain pelaamisen ilosta.
    On varaa maksaa kun on hallit ja paidat täynnä yhteistyökumppanien brändien logoja ja some jauhaa. Näin sen kuuluisi toimia.
     
    xarper, supo, BS 150 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Jos maksaa 25€ tai tais nousta 30€ ni pääsee keskustelemaan näistä asioista FHRA:n omalle keskustelupalstalle ja haastamaan niitä johtislaisia laajemminkin. Jos ei sen vertaa kiinnosta ni sit ei auta ku uikuttaa täällä. Aika harva yhdistys tai yritys missään suoli24:ssä spekuleeraa tekemisillään ja luvuillaan. Ja ihan helvetin hyvä niin. Ei siit just lisäarvoa seuraa ku lääninasiantuntijat niitä spekuleeraa.
     
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    "Ton värssyn sää vissiin muistat unissaskin" sanotaan Tuntemattomassa Sotilaassa. Mulla olis vara ehkä maksaa jopa tuo 30 euroa, mutta kun mää en pääse kokoukseen sporalla, niin jatkan valittamista läänintasolla ja säästän matkarahat 2020 Elmiaan ja Tierpiin.
     
    supo tykkää tästä.
  14. Yarza

    Yarza 1st gear

    Saapas nähdä mitä saa se Brexit aikaan? Voi olla et koko EM sarja kuihtuu ja tilalle tulee jotain muuta korvaavaa. Meinaan et ei ole enää niin helppoa tuonne saarivaltioon menokaan enää sit. Saattaa tullaa täysin uusi aikakausi rääk reisinkiinkin.
     
    Muokattu: 22.10.2019
    Mikkis tykkää tästä.
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Tätä maailmanlopun tunnelman keskustelua kun seuraa niin tuntuu monelta menneen ohitse että em-kisat on kai tarkoitus järjestää taas kesällä 2021 jos FHRA:n sivuja on uskominen. Eihän tuonne sarjaan ole kauheasti noita uusia järjestäjiä vuosien saatossa ilmestynyt joten kai FIA/FIM antaa kisan taas Suomeen?
     
  16. darpen

    darpen Gearhead

    "Jos maksaa 25€ tai tais nousta 30€ ni pääsee keskustelemaan näistä asioista FHRA:n omalle keskustelupalstalle ja haastamaan niitä johtislaisia laajemminkin."

    No tossahan se ratkaisu tuli katsojalle:D
    Pitääkin samantien liittyä myös jalkapallokerhoon ja kiekkokerhoon ja kaikkiin muihin kannatusporukoihin sen mukaan mitä tulee seurattua, niin voi sitten KATSOJANA vaikuttaa asioihin...;)
    Onkohan aamun uutisille kans joku kerho mihin voi liittyyä jos haluaa antaa palautetta....
     
    Cam69, Araldite73 ja PPRCuda tykkäävät tästä.
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Sinähän vitsin murjasit!
     
    RamiEspoosta ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  18. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Niinku mis suhteessa?
     
  19. RamiEspoosta

    RamiEspoosta 2nd gear

    Minulle itselle tuo EM kisojen poisto tarkoittaa sitä, että en maksa vuoden 2020 FHRA:n jäsenmaksua (joten samalla tietysti loppuu pääsy FHRA:n jäsenten keskustelupalstalle... En koe sitä suurena menetyksenä).

    Jos EM kisat palaa kalenteriin, niin silloin voin harkita uudelleen liittymistä
    (toivottavasti palaa kalenteriiin, vaikka täytyy myöntää, että pieni epäilys kaivaakin mieltä).
     
  20. Kuka ny mihinkään FHRA keskustelupalstalle menee kirjoittamaan. Tämä on kyllä aika pitkälti amerikanautoharrastajien hyvinkin todettu sivu, jossa kävijämäärät on semmoiset että luulisi etelän höpöjenkin osaavan tänne tullemaan lukemaan ja olen 100% varma että ne paskahousut lukee näitä tai sitten istuvat ringissä ja pitävät toisiaan käsistä kiinni ja katsovat taikalamppua neuvotteluhuoneen katossa.

    Tiätsä, ne nauraa meille. Juntit kirjoittelee overdrive24 palstalla vai miten sen kirjoititkaan.

    Aulis
     

Kerro tästä muillekin!