ford galaxie -67

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja pikkua83, 27.10.2019.

  1. pikkua83

    pikkua83 1st gear

    olisko jollakin tietoa miten pitkät on galaxien -67 orkkis takajousien pituus.. takotus kun olis saada perää hieman ylemmäs
     
  2. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

  3. pikkua83

    pikkua83 1st gear

    thänks onko mitään idistä mistä sais pidemmät vieteri?
     
  4. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    mikkis83 tykkää tästä.
  5. speedy

    speedy Double Gearhead

    Nuo moogin jouset on yleensä olleet ennemmin reilun pitkät, kuin lyhyet. Joskus on aika haasteellista saada uusilla jousilla sopiva asennuskorkeus, vähän kun tutkii esim jenkkifoorumeita, saattaa löytyä hyviäkin vinkkejä, ja kuvia stancesta erityypin jousilla.
     
    Muokattu: 28.10.2019
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    kuin paljon tuolla suunnilleen maksaa normaalin auton kierrejousien teettäminen? Siis joku noin-hinta
     
  7. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Kierrejousien hinnoista ei valitettavasti ole kokemusta (edelliseen kulkeneeseen selvittelin lehtijousien taontaa ja lisälehteä joka olis ollut n 400e) mutta on aika harrastajahenkinen paja.
    Jos pitää arvailla niin olisikohan satasen kpl tms??
     

Kerro tästä muillekin!