G20 6.2+th700 Laatikon mittatikku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kahvipoika95, 2.10.2019.

  1. Kahvipoika95

    Kahvipoika95 2nd gear

    Itellä ton laatikon mittatikun pää on viallinen ja aina arvontaa luenko öljyn määrän oikein. Jos luen öljymäärän näin miten kuvissa,oonko ees lähellä luotettavaa mittatulosta?? Eli toi kumitiiviste asennossa miten kuvassa ja tikun työntäny niin syvälle että kumi tasassa putken suulla. Jos joku viittis autaa..ei helvetti halua laatikkoa paskoa väärällä öljymäärällä..
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei se ole millipeliä, jos ton alimman kuvan mukaan sen pinnan katot niin se on tarpeeksi tarkka.
     
  3. Kahvipoika95

    Kahvipoika95 2nd gear

    Kiitos! Kuuluko tikun kastua koko leveydeltään,mitä nyt mittaillu niin tikun alapää märkä mutta asteikon kohalla kapenee.
     
  4. Jooli

    Jooli Gearhead

    Kyllä se koko leveydeltä tarttis kastua, oma vani teki joskus sen et kerää kylmällä lyhyttä matkaa ajaessa kosteutta tonne putken sisälle, ni näytti ku olis vettä öljytikussa.
     
  5. Kahvipoika95

    Kahvipoika95 2nd gear

    Joo tuli hoksattua tämä,kaikki kunnossa! :)
     
    Jooli tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!