silverado 6.5 diesel sammui ajosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Huhhuh, 31.10.2019.

  1. Huhhuh

    Huhhuh 1st gear

    Kävi lauantai iltana niin että silverado sammui 80km/h vauhdista kuin seinään. Ei pitänyt mitään kolinoita tms. siinä tienposkessa tuli tutkitttua ekana että tuleeko polttoainetta pumpulle ja suuttimille. Polttoainesuodatin täynnä naftaa ja ilmaruuvin kun löysää tulee paineella pihalle. Suutinputket irti suuttimilta ja naftaa ei suuttimille tule. Vaihdoin siirtopumpun vielä uuteen ja vaihdoin suodattimen. Kokeiltu 3:lla muulla pmd purkilla eikä vaikutusta. myös kampiakselin asentoanturin liitin käytetty irti sekä optisen anturin--> ei vieläkään naftaa suuttimille. Sammuttimen solenoidi tuntuu toimivan oikein kun kädellä selkeesti tuntuu sen toiminta. Piuhasarja käyty myös läpi. Pumpulta tulevan plauulinja takaisku venttiilistä vedin kirkkaan letkun muovipulloon ja startatessa sinne tulee 1 desilitra/ minuutin starttaus jos sitäkään ( en siis starttaillut minuuttia putkeen :D ). vikakoodeja antaa vaan 31, 32 ja 33 ja ne taitaaa olla kaikki egr vikakoodeja. Mitä kannattaisi seuraavaksi kokeilla?
     
  2. Huhhuh

    Huhhuh 1st gear

    Suutinputket kaikki löysällä ja vain 6 sylinterille tulee nafta, mistähän moinen vois johtua?
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    tunnistin rikki.. sitä en tiiä mikä?
     
  4. Huhhuh

    Huhhuh 1st gear

    Eikö tuo optinen anturi ja kampiakselin asentoanturi ole ainoat mitkä tuommosen vois tehdä? On kyllä hemmetin outo että 6 sylinteri saa polttoaineen mutta muut ei jos joku anturi hajalla
     
  5. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    Syöttöpumpun nestepää tai päätä pyörittävä mekanismi rikki/ poikki jolloin nestepää ei pyöri ja syöttää löpöä vaan yhdelle pytylle.
     
    juko7, Powerstroke ja Sounderi tykkäävät tästä.
  6. Huhhuh

    Huhhuh 1st gear

    Mitenköhän tuon saa helpoiten tarkistettua? Saako nestepäätä purettua pumppu paikallaan vai pitääkö pumppu irrottaa ensin koneesta?
     
  7. jarona

    jarona Gearhead

    Pois se pitää ottaa.
    Voimia koitokseen.
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onko se toi myynnissä oleva?pirun siisti,pistä kuntoon.Siellä sun lähettyvillä on kojolla ja Panzella pajat jotka hankkii osat ja neuvoo ja vaikka tekevät rempan.
     
    caprice305 tykkää tästä.
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    On kyllä nätti, sääli ettei pysty pelastaa.
     
  10. Huhhuh

    Huhhuh 1st gear

    Sama laite kyllä, ei rahat riitä pumppuremonttiin joten myyntiin joutaa..
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyseles käytettyä kärkölästä tapsa 4x4:tä.
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Samaa mieltä,harmi kun ei oo pistää fyrkkaa tohon.
     
  13. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!