Neon...turhaanko hyljeksitty kapine ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Zejk1, 22.10.2019.

  1. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Löytyikö halvalla?
     
  2. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Mielenkiintoiseen hintahaitariin törmäsin juuri äskettäin . 2005 Sebringiin tuli hylky leimalla raidetangon ulommista päistä. ( Tietysti kuinkas ollakkaan ruostevioista myös). Motonetissä 25e kpl mutta vain toisen puolen pää hyllyssä. Yllätys että moiset olisi löytyneet heti F alkuiselta kauppiaalta hyllystä 90e kpl hintaan. Myös isompi amerikanauto kauppias hinnoitellut ne 70e kpl hintaisiksi. Ja Rockautossahan ne törkeään kiskurihintaan 3,80 e kpl ;). Sieltähän ne tilaisin mutta kun aika pian tarvisi joten Motonetti tilasi sen puuttuvan , toisissa liikkeissä olisi ollut molemmat mutta tuurihan se on huonokin että paikallisessa vain toinen.
    Vävypojalla Kentuckyn matka keväällä ilmeisesti edessä ja saa sieltä raahata repullisen niveliä tuliaisiksi.....tuskin itse niitä tarvitsen enään kun yhteiselomme taitaa loppua tuon "jumalan ruoskan" kanssa leiman jälkeen....voihan se olla helpompi myydä varaosien kanssa vaikka luulen että kyseinen merkki ei ole kuuminta hottia markkinoilla...ehkä sama tilanne jos yrittää maksaa ostokset lähikaupassa ruplilla....
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    En tiiä neonista mutta jopa jeeppiin löytyy esim aeromotorssilta melkein kaikkiosat ja tulee reilusti halvemmaksi kun usasta posteineen lähes poikkeuksetta. Kannattaa kuitenkin kurkata.
     
    xarper tykkää tästä.
  4. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Jeps. Aerolla 6,70 e kpl eli halpa mutta pitäisi saada nopeasti ...mielellään eilen jo :)
     
  5. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Motonetti heittelee osia kioskista toiseen parissa päivässä.
     
  6. SauliK

    SauliK Gearhead

    Jep. Käkkärin vaijeri oli jossain sen hintanen että tuli halvemmaksi ottaa rokkiautosta kaks, toinen on joutilaana jos jollain on akuuttia tarvetta
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu ja verkosto aika tiheä suomineidon vyötäröltä alaspäin. Monesti 50-120km säteellä toisessa motonetissa ollut heti saatavilla.
     
    Vuppe tykkää tästä.
  8. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Noista raidetangon päistä heräsi kysymys että onkohan laatu noissa hintahaitarin 3,80€ - 90€ sama? Toisaalta tuollaisessa viimeisiään vetävässä vehkeessä aika sama kestääkö osa 6kk vai 6 vuotta.

    Aika on rahaa. Siksi joskus joutuu maksamaan enemmän kun on kiire.

    Mikäs tämä F-liike on? Ei ainakaan US-Parts tai SWT.
     
  9. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Totta . Aivan sama kunhan leiman saa . Mielestäni aivan käsittämätön hintaero kyseisellä käikäleellä. ... ei niin kiire kyllä ole että 180€ maksaisi mokomista. Motonet kyllä toimi reippaasti, vartti sitten tuli ilmoitus että maanantaina ennen sulkeutumista tilattu rt-pää tullut noudettavaksi.
     
    exchevelle tykkää tästä.
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Lopulta kokeelin tilata saksasta sen laakerin ja yllätys yllätys tuli VÄÄRÄ tai oikeesti kaks väärää kun tilasin "varalaakerinkin" hyllyyn. Onnex omistan sorvin joten tein helan akselin ja laakerin väliin eli lähettivät uudemman Neonin laakerit joissa isompi sisäreikä :mad::mad: Suomesta kun olis ostanu niin olisin vaihtanu oikeisiin nyt ei tohtinu ruveta lähettelemään takaasin Saksaan.
    Hintaa oli joku reilu 20€ kpl .
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuliko väärä sen takia, ettet selvittänyt osanumeroa ja/tai mittoja?


    Euroopan puljut useasti tarjoaa rekkarillakin monen vastaavan mallin osia samaan autoon tai jos eri konekomboissa esim eri jarrulevyt tai vetarit niin tarjoaa kaikkia vaikka sulla olis se yks malli viidestä.
     
    dart -66, xarper ja Zejk1 tykkäävät tästä.
  12. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Itselleni myös tuli väärät takajarrulevyt germaaniasta vaikka rekisterinumeron mukaan hain . Olisi pitänyt vielä valmistenumerokin katsoa. näköjään. Ei naurattanut silloin kun auton jarrut levällään ja piti samantien saada palikat. Motonetista sitten kalliimmalla onneksi löytyi heti.
    Sen vuoksikin mielelläni hommaan osat täältä että saa esim. vaihdettua nopeasti ja näkee heti onko oikeat. Jos aikaa on niin silloin harkitsen tilausta ulkomailtakin toki.
    (Ne jarrulevyt olleet myynnissä torissa ja olen törmännyt koko avohoitopotilaitten kirjoon niitä myydessä....mietin vaan millaiset ruuhkat maanteillä sitten alkaa kunhan niitä hakemaan lupautuneet ovat saaneet sen 20e kasaan....)
     
    Muokattu: 29.12.2019
    Gary Grand tykkää tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Yleensä selviää kun mittanauhaa käyttää tai katsoo motonetin/jonkun muun sivuilta vaihtoehdot. Motonetkin ilmoittaa kuvien ja/tai mittojen kanssa.


    Pieni vaiva mutta kannattaa ettei tule pettymyksiä.
     
  14. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Mistähän Neoniin löytyisi helmat. SWT:iin laitoin kyselyn.
     
  15. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Oli ihan rekkari ja vuosimalli (johon ei oo ollu vaihtoehtona isompi reikäistä laakeria) kyseisen OIKEAN laakeri koon tilasin. Mittojen mukaisesti valitsin heidän luettelosta mutta lähettivät väärät laakerit.
    Että sillai.
    Osaan ihan sujuvasti numerot englannin ja saksan kielellä ja jopa ymmärrän kyseisiä kieliä ihan niinku riittävästi :eek:
     
    dart -66 tykkää tästä.
  16. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Jos vaikka tuolta Aeromotorsilta tilaa Zimmermanin tai Boschin jarrulevyt ja Fedoron jarrupalat niin onko vaara että lähettävät kuitenkin vastaavat pingpong merkkiset?
     
  17. kerosiini

    kerosiini Gearhead

    Tähän mennessä on tullu Aeromotorsilta juuri sitä merkkiä minkä tilannu.
     
    jariha, dart -66, xarper ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Autodoc/johdannaiset vaan vaihtaneet merkkiä missään muualla ei ole moista tehty.
     
    xarper tykkää tästä.
  19. xarper

    xarper Gearhead

    Ei ole vaaraa, kaikinpuolin reilusti parempi firma kun Autodoc ja muut paskat, mulle tulee 99% osista Aerolta ja sinne suuntaan liikkuu rahaa ihan kiitettävästi kuussa, nyt oli ekaa kerta heidän päästä joku kämmi kun varastomies oli saman tarran lyöny kahteen pakettiin ni toinen paketti seikkaili pitkin suomea muutaman päivän sen takia kun toinen oli jo perillä.
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ja firman nimi alkaa a:lla?
     

Kerro tästä muillekin!