Fossiliset polttoaineet myyntikieltoon!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 30.12.2019.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kuivatulla kameelin paskallako mä alkaan lämmittämään tupaani jos polttoöljyn myynti talojen lämmityskäytössä loppuu :mad::mad: .
     
  2. darpen

    darpen Gearhead

    Vähän vanha uutinen, mut tosta huomaa hyvin että politiikassa ei oo koskaan tarvinu ymmärtää mistään mitään.
    Mikähän lie ton tavoitteen aikanaan torpannut..??
     
    mikaa7146 ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Realismi?
     
    Pertti K, mikaa7146, Nikuzai ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Biopolttoaineiden suosimiseen on näillä viherpiipertäjillä tämänkin kaltaisia motiiveja.

    https://yle.fi/uutiset/3-11140068

    Tämä huumemyönteinen "köyhyystutkija" on toki huomannut, että helpoiten se köyhyys helpottaa naimalla rikkaan miehen...
     
    Volvo_5.7 tykkää tästä.
  5. J.J.

    J.J. Gearhead

    Kyllä. Ja tähän vielä päälle ne päästöt mitä syntyy kun tavan työukko repii rahat siihen "eko" koslaan. Saa laittaa hyvässä lykyssä usean vuoden nettopalkan kiinni siihen autoon. Varmaan olisi ekologisempaa ajella sillä vanhalla kotterolla ja pitää vaikka parivuotta huilia töistä.
     
    Desoto57 tykkää tästä.
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Mikäli Suomesta löytyisi öljyä, myytäisiin pumppausoikeudet vähiten tarjoavalle. Älkää unohtako tapausta Kemira GrowHow/Soklin kaivokset. Luultavasti lahjoitettaisiin suoraan ulkomaalaisille.

     
    Gary Grand, faikku66, rb ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Ja mitä se kaivoslaki mahdollisti, siel päättäjissä ne vajakit on, oikeita lobotomiapotilaita ... ja caruna ...
     
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Asiaa liipaten on mielenkiintonen mainos ääniaalloilla menoss, oliko ite Mato Valtonen ( hyi saatana) myyny taas palan sieluunsa, kun esiintyy Trafikverketin tjsp mainoksessa jossa kehotetaan siirtymään uuteen sähkö/hyrbidiautoon luonnon pelastamisen nimissä. Se vanha auto on jo tuotettu, ainoat kokonaisvaltaiset päästöt on varaosat ja nesteet.

    Itellä pistää korvaan tuo mainos, etenkin valtiollisen instanssin ajamana.
     
    daimleri tykkää tästä.
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Totta ihmeessä. Sitten joku pekkarinen selittäisi tupee täristen, että "Ostaja lupasi työllistää paikkakunnalta kirjanpitäjän, puhelivaihteen vastaajan ja 3 siivoojaa. Meillä oli tiukat ehdot, joista ei tingitty!"
     
    sectoid tykkää tästä.
  10. XJR

    XJR 3rd gear

  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Tää vaan on suomessa valitettavan kiellettyä, pakko jotain duunia tehdä et saa verot maksettua ja lehmiä sekä elikoita ei saa pitää ilman lupaa
     
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    No tää on vähän ku meil, saahaan ehk 30 ihmist työllistettyä ja verot yms tottakai toisaalle..

    https://www.hs.fi/talous/art-2000006260875.html
     
  13. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Ja ne turskansuutelijat ei halua kohta myydä öljyänsä. Kohta käy niin kuin siinä norski TV-sarjassa, jossa piippalakit itäisestä naapuristamme otti öljyt käyttöönsä ilman mitään ongelmia.
     
    Gary Grand ja Inlinee tykkäävät tästä.
  14. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Tässä eräällä tutulla oli muutama kana, eivät ehtineet kunnolla edes kotkotit asettua kun oli kaupungin eläinlääkäri nuuhkimassa ja laskemassa, montako näitä on? Meneekö munat myyntiin vai omaan käyttöön, montako henkeä kuuluu ruokakuntaan? Voiko kaikki syödä niitä kananmunia?

    Ja pelkästään, lupia piti heti hakea, kanat muualle tai hengiltä..

    On tämä sairasleiri, ei pelkästään EU:n sairasmies, vaan koko telluksen.
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  15. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Siskollani on ollut kotitarvekanoja, ei niissä sen suurempaa byrokratiaa ole ollut kuin että kunnan maaseutuviranomaiselle pitää tehdä eläintenpitoilmoitus. Ei ole ylitsepääsemätön rasti. Sitten tietysti jos muodollisuus jää hoitamatta niin saattaa tulla joku kyselemään.
     
  16. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Täällä riitti, kun ilmoitti montako kanaa on (neljä), onko kontakti luonnoneläimiin estetty toukokuun loppuun asti (lintuinfluenssan takia) ja miten käsitellään jätökset (menevät samaan kompostiin, kuin talousjätteet.) Ihan asutaan kaava-alueella, lähellä keskustaa.

    Ilmoitus kyllä vaadittiin, mutta ei mitään erityisempiä lupakäsittelyjä. Kukko olisi kyllä vaatinut naapureilta kirjallisen suostumuksen.
     
  17. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Tässä tapauksessa se ilmotus oli jäänyt jonkun punikin pöydälle ja punikki tietysti hyvin ansaitulla vuosilomalla. Selvis kyllä mutta, teetti turhaa työtä ja vitutuksen ennen kaikkea.
     
    Gary Grand ja Nikuzai tykkäävät tästä.
  18. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Ajattelen juuri samalla tavalla kanssasi. Täällä meillä päin on mm. hienoja klassikko Corvetteja jotka eivät ole liikahtaneet senttiäkään yli 10 vuoteen ! En ymmärrä ollenkaan. Itse olen polttanut bensaa monilla eri vehkeillä vuodesta -84 lähtien tasaiseen tahtiin. Mielestäni polttomoottoria ei tarvitse tappaa, onhan se toiminut yli sata vuotta koska "pyörää ei kannata keksiä uudelleen". Sen sijaan kannattaa panostaa polttoaineiden kehittämiseen, kuten jossain määrin on tehtykin. Veikkaan että sähköautovouhotus rauhoittuu vielä ja polttomoottorit panee hanttiin.
    Ajatelkaa köyhiä Aasian ja Afrikan maita joissa vanahat Datsunit pörpöttää vielä vuosikymmeniä, siellä ei katalysaattorit ahdista menoa. Samaan aikaan Marinit ja Kulmunit pelastavat maapallon tappamalla oman lypsävän lehmän vaikka tiedämme että ilmakehä on sama kaikkialla maailmassa.
     
    Gary Grand, 1purehell, faikku66 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Suomeen ei mahdu kuin yksi vouhkaaminen kerrallaan ja nyt se on tuo sähköautovouhotus. Vuoden kuluttua on taas jotain muuta vouhkaamisen/maailman parantamisen aihetta.
     
    PetteriT ja jpalvima tykkäävät tästä.
  20. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Ja tyhmän.
     

Kerro tästä muillekin!