Fossiliset polttoaineet myyntikieltoon!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 30.12.2019.

  1. z 900

    z 900 Gearhead

    Mad Max meininkiä !
    [​IMG]
     
    faikku66 tykkää tästä.
  2. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    ens vuonna keksitään joku muu tekosyy nostaa yksityisautoilun kustannuksia, on äänten antaminen mennyt valtaosalla väärille ryhmille viime vuosikymmenet...
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  3. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Mummo-vainaa, kertoili eläessään että, öljyn loppumisella jarrutettiin kehitystä jo ennen sotia. Pula-aikana ostokortilla sai jonkun määrätyn määrän. Nämä nykyisen hallituksen taitajat kyllä varmaan kohta keksii samat ostokortti rajoitukset. Onko missään muualla näin säänneltyä kaikki toiminta kuin Suomessa? Ehkä pohjois-Korea voittaa vielä hiuksen paksuuden sadasosalla.
     
  4. fishbone

    fishbone Gearhead

    ei muutakuin sähköautokaupoille,saatana:confused: ittellä on 24 mäntää pensalle ja 4 riissellille,ei kai noista nyt tule ku tuhnuu..
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  5. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Kaikki mikä ei ole erikseen sallittua on kiellettyä!
    No, oikeasti onhan täällä paljon vähemmän sääntöjä tietyissä asioissa kuin esim USA:ssa, toisissa sitten taas enemmän kuin siellä.
     
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Toivottavast ukko kiskasee huolel persiisee kuivann
     
  7. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Kaiketi heittää jotain lehtivihreää tilkkeeksi.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Mitä sitä liian kauas, arvaas miksi suurin osa slaavien autoista pörisee mukavasti kun ne huristelee syksyllä suomen mettäteitä?
    Miksi latviassa 2018 mallinen anjovis puskee mustaa kiihdytyksessä? oisko katalysaattori kovin kallis, niin se kannattaa myydä jo uutena kierrätykseen, siellä kun kelpaa vikakoodien poistamiseen teippi lampun päälle ja 100slotia rek.otteen väliin
     
    Gary Grand ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kyllähän biosta saadaan nykyään jo kaikki korvaavat tarpeet öljystä luopumiseen, ei siinä mitään. Ainoo vaan, et vaikka ihan kaikki käytettävissä oleva biomassan tuotanto otettas öljykorvikkeisiin, niin sillä saatas korvattua oliko se nyt noin 10% tuotannosta/tarpeesta.
     
    Pertti K ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
  10. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Sitähän nämä viisastenkivet eivät myönnä että, lehtivihreä ei yksin tätä maata liikuta tai lämmitä taloja.
     
  11. harrastaja

    harrastaja Gearhead

    Nyt kannattaa myös ymmärtää, että se katalysaattori lisää hiilidioksiidipäästöjä.
     
    Pertti K tykkää tästä.
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Harmi, ettei ne katin vähentämät typpioksidit tule sieltä putkesta oksiduulina. Olispa muuten harrastelijoilla keräysvälineitä ja erottelijoita diy-versioina juutuubi täys...
     
  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Shell nigeriassa esimerkki tosta. Shell pykää öljyputken, paikalliset vastustaa ja sabotoi putkea koko ajan. Paikallisten maa sotkeentui käyttökelvottomaksi...

    Shell taisi jo pakata kimpsunsa ja kampsunsa ja häippästä kun öljyä meni kaikkialle muualle paikallisten sabotoinnin vuoksi kun sinne mihin piti ja ympäristötuhoja alko tulemaan joka puolelle kun reikiä ei saanu korjattua sitä mukaa mitä niitä tuli lisää.
     
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    On noita täälläkin esim. uudet alfaromeot savutti joskus 2010- luvun alussa iha sikana@
     
  15. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    taksiuudistuksen jälkeen on tullut uusi ilmiö ilmasto soppaan kun taksit seisoo kauppojen parkeissa kesät talvet 4 tunnista eteenpäin ja käynnissä ilmoista riippumatta.
     
  16. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Lievähkö offtopic mutta öljy-yhtiöt maksaa aika reippaasti veroja saamastaan hyödystä, Norjassa valtio vie 78% tuloista eikä tuo prosentti ole sen pienempi kehitysmaissakaan. Epämiellyttävä fakta on että ilman Shelliä, ENIä tai Totalia tuolla asuttaisiin kaislamajoissa. Ja kyllä, suuri kansanhuvi on porailla reikiä putkilinjaan ja varastaa gasoa vaihtelevalla menestyksellä...ja kaikki tämä on tottakai Shellin vika.

    Ottaen huomioon Nigerian väestöennusteen ts huiput n 400M kohdalla, tuntuu ruotsalainen naivismi ( johon meidän Spice Girlsit haluaa tottakai lähteä mukaan) entistäkin hölmömmältä lopputuloksen kannalta
     
    sdfsd, 1purehell, mikaa7146 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. ChevaMan

    ChevaMan 2nd gear

  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Suomessa ihan vastaavaa sabotaasia ja paskomista, vain ns. paremmissa piireissä.
     
    Gary Grand, sdfsd, jpalvima ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mutta ne on julkista liikennettä, ei se saastuta.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  20. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

Kerro tästä muillekin!