Turbiini vinkkejä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Luckyluke, 26.8.2013.

  1. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Joo, mut mul oli loota pöydällä kun sovittelin, kun turbiini oli pooreillaan ja sisäpuolelta pyörittää akselia niin turbiini vemputtaa. Sisääntuloakselin poorin hitsaus täytyy olla vinossa. Otan tuon auki kun joudan, eiköhän se korjattavissa ole.
     
  2. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Kyllä tällä pelleillään ja ehkä myös yritetään ajaa räkreissiä:)

    ^Ei kyllä näillä näkymin uskalla hayssia tilata jos kokoonpano on tota em. tasoa.

    Suosituksia? Halkaisija sais olla ton 10" ja stallia n. 3000 nurkilla. Saa myös kaupata jos jollain on jouten/tiedossa. Tcin 3000 limppua en kelpuuta, semmosesta löytyy tarpeeksi kokemusta. Hughesin 41-30 on tiedustelu vetämässä, katotaan mihin hintaan semmosen sais.
     
  3. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Ja hinta luonnollisesti rajoittaa, tonnia ei pysty sijottaan, eli jenkkipajojen mittatilaushommiin ei pysty täs kohtaa.
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ihan en valalle mene hinnasta, mun tilaama räätälöity limppu maksoi jotakin viissataa plus kyyti plus verot. Budjettikuljetus tuli hankittua merikontin avulla.
     
  5. Selli

    Selli Gearhead

    PTC oli minullakin 383 perässä 2gen Camarossa. Specsien mukaan tekivät. Hintakin oli maltillinen, kun kontissa tuli muiden kamojen seassa. Tykkäsin kovasti!
     
  6. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Täs kohtaa meneeki sohlaamiseksi mulla:) Toimittaako noita ptc:n tuotteita joku suomessa? Sit vois harkita jos ei tarvis maksaa jotain 250$ rahteja. Hughesin limpun sais n. 550e kotia asti, noita Hays, Acc, Assault, ym. rutkuja sais ebaysta 400-500 ovelle, en taida tohtia kokeilla.
    B&m suunnilleen saman hintasta ku Hughes, Tci:tä en huoli, taitaa olla vaihtoehdot siinä.
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    TH-Matic on ainoa turbiinipaja tässä maassa jolla on kosketuspintaa suoraan sinne yli 3000 hummasten koneitten turbiineihin. Ikävä sanoa mutta jenkeistä saa monta kertaa ihan hyvän mutta vitun kalliin aihion joka sitten täällä tehdään soivaksi ja kestäväksi.
     
    dart69 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!