57-61 siipimoparit.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kille77, 4.3.2005.

  1. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Oletko kysynyt jo Ruotsista KP Usabilarin tyypeiltä? Heillähän on ollut aikakauden Forward Lookeja purkuautoina? Ja muistelisin että joskus vuosituhannen alussa oli '59 De Soto purussa myös PG Larssonilla, mutta osat lienee jo menneet kauan sitten.

    Jos nuo ei tärppää niin John Fowlielle äänin täältäkin, avulias ja kaikin puolin mukava heppu!
     
  2. hla

    hla Gearhead

    https://www.facebook.com/notaro.se/

    Tuolta Ruotsista vois löytyä. Notaro Car&Parts. Tai Carlo varmaan tietää et mistä löytyis. On metsästänyt siipimopareita ja osia niihin ympäri USA:ta jo vuosikymmeniä.
     
    Muokattu: 13.1.2020
  3. Mopar

    Mopar Gearhead

    http://jaakko-tuote.fi/ näillä on tuulilaseja melkein jokalähtöön, muttei liene takalaseja? tekevät kyllä mallin mukaan. Ite teetin -61 plymariin oven ja sivulaseja. saa E-leimalla virallisia laseja tai ilman jos haluum museoastoon tai jotain eikä ollut hintoje kiroissa.
     
    12345678910 tykkää tästä.
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Gary Goers oli melkoinen legenda näiden Forward Look uustuotanto-osiensa ja varaosavarastojensa kanssa, mutta vanhan kansan miehenä useimmille asiakkaille aika vaikeasti tavoitettava ja kaupanteko etenkin USA:n ulkopuolelta tuntui olevan hankalaa.

    Nyt hänen bisneksensä on siirtynyt uusiin käsiin Quirey Quality Design -nimisellä firmalle ja kappas vaan, heiltä pystyy nyt ostamaan sujuvasti sähköpostilla, maksamaan Paypalilla ja asiakaspalvelusta voi antaa erinomaisen arvosanan. Tilattu tiivistepaketti tuli edullisesti ja nopeasti lähipostiin.

    https://quirey-quality-design-co.business.site/

    Alunperin meinasin tilata sieltä myös takakontin pahvit, mutta ne on sen verran isot että rahti olisi ollut turhan kallis suhteessa osiin. Nyt sitten meinasin tehdä ne itse sopivasta konepahvista ja päällystää ohuella keinonahalla ennen maalausta sopivaan harmaaseen väriin. Katsotaan miten onnistuu, laitan kuvia tuonne omaan projektiaiheeseen kunhan pahviprojekti etenee.
     
    FuryIII '71, 12345678910 ja malvasto tykkäävät tästä.
  5. spinout

    spinout Gearhead

    Gary Goers oli tosiaan legenda näissä repro-osissa. Tilasin siltä moneen otteeseen silloin, kun vielä oli tarvetta. Ensin 90-luvulla etanapostilla shekin kanssa. Oli kätevä luettelo, jossa oli koko valikoima. Ensin paperisena, myöhemmin myös pdf:nä netistä. Tällä vuosisadalla tilasin sähköpostilla ja PayPalilla. Oli webbisivustokin. Eli ei se ihan eilisen mies ollut! Aikaa joskus otti. Piti vain olla kärsivällinen ja odottaa, niin hommat hoitui aikanaan ja rehellisesti.

    Takakontin pahvitkin tuli siltä joskus toisen hepun pahvien kanssa tilattuna + muualta ostettujen osien mukana Floridaan shipattuna, jossa ne paikattiin konttiin.

    Quirey Quality Designin kanssa en ole ollut tekemisissä. Mitään kattavaa luetteloa osista QQD ei vielä sivuilleen saanut aikaan, joten ostajalla olisi hyvä olla vanha Gary G:n luettelo vaikka pdf:nä, että tietää mitä kysyy ja mahdollisesti on saatavana.
     
    Muokattu: 18.1.2020
    Heikki tykkää tästä.
  6. budweiser

    budweiser Gearhead

    Tarviiko joku uutta lattia mattoa, mulla olis jouten musta ’57-’59 2 dr matto, brand spanking new, paketissa, 350€.
     
  7. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Mahtaako sopia 4d ht, -58 Dodgeen?
     
  8. budweiser

    budweiser Gearhead

    Se on 2 osainen, eli sauma sohvan alla, siitä voi pituutta säätää, tehty 126” akseliväliselle New Yorkerille ja eikös Dodgessa ole 122” akseliväli joten varmasti riittää.
     
  9. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Milläs keinoin matto kulkeutuisi Siuntioon?
     
  10. budweiser

    budweiser Gearhead

    Matkis tai posti, kumpi vaan mieleisempi..
     
  11. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Eilisessä Ilta-Sanomissa:
    [​IMG]
     
  12. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

  13. nipa

    nipa Gearhead

    Ainakin katto on vaihdettu.
     
    Muokattu: 11.2.2020
  14. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    4 d ht:n katto?
     
  15. RT6870

    RT6870 Gearhead

    ehkä tehty 4dht mallista 2dht mutta katto paljastaa
     
  16. nipa

    nipa Gearhead

    Minusta se on 59 desoto firedome 2d ht katto
     
    Muokattu: 11.2.2020
  17. pptalo

    pptalo Gearhead

    Verhoilun ylä listassakin näkyy 4d>2d jatkos.
    [​IMG]
     
  18. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Laitoin tämän tammikuussa 1981 ottamani kuvan tuonne vanhoihin valokuviin, mutta voisihan tämä täälläkin olla jos joku näistä malleista kiinnostunut tästä ketjusta etsii eri yksilöistä tiedonjyviä.

    [​IMG]

    Nimimerkki SARKERI-71 postasi samaan ketjuun kuvan tuosta autosta vuodelta 1994 sekä tiedon että auto on edelleen silloisilla sijoillaan http://www.overdrive.fi/forum/threads/vanhoja-valokuvia.95849/page-538

    Mitkähän ovat olleet tämän yksilön alkuvaiheet?
     
  19. hantta

    hantta Double Gearhead

    En erota rekkaria?
     
  20. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    NC-147
     
    hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!