Tämä kesä taputeltu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cadillacman2, 22.3.2020.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Muurin rakentaminen ei ehkä olisi pitkässä juoksussa hyvä asia Uudenmaan alueen valkoiselle väestölle. Rikkaat valkoiset naiset eivät halua lisääntyä. Muualta tulleet sen sijaan panee kuin kanit koska jokainen lapsi tarkoittaa vastikkeetonta rahaa yhteiskunnalta. Pari sukupolvea niin Uudenmaan alueen väestö on vaihdettu ja verotulot tippuneet.
     
    Volvo_5.7 ja rane58 tykkäävät tästä.
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Äärimmäisen vähäinen ongelma sen kaiken muun hyvän ympärillä. Yleisesti ottaen jo sillä verotulorakenteella Uusimaa valtion sosiaalisten ongelmien ratkomiseen saisi aivan eri mittakaavan resurssit piirrettyä!
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Ja sisääntuloväylille "Arbeit macht frei" kyltit.... :poff:
     
  4. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    Ois nyt laittanut tuon uudenmaan rajankin kiinni vaikka kesäkuun loppuun.
    Niin ei ois tarvinnut ison kirkon ihmisten menettää malttia viikonloppuisin nelostien ruuhkissa :D
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Harri, ta det lungt. On meillä Lapissa sitä ommaa rahhaa!

    [​IMG]
     
    karivanner1 ja faffeli tykkäävät tästä.
  6. 3964

    3964 3rd gear

    Piikataan tuota 3.kehää pitkin irti ja potkaistaan tallinaan.
     
  7. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Tiietään, tiietään.
    Rennolla otteella edetään, vaikka kirjoitus on terävää.

    Tässä nykytilanteessa vanhakantaisesta vastakkainasettelusta ei vaan ole juurikaan hyötyä ja tuo muuriajattelu on sitä syvintä Itäberliinimäistä ajattelua.

    Tuntuu että nykytrendi on jakaa joka juttu vähintään kahtia, ellei jopa usempaankin blokkiin ja yksniittisesti luokitella ihmiset sitten sinne blokin ääripäähän omien mustavalkoisten ideologioiden ohjaamana, joka paistaa läpi lähes jokaisessa kirjoituksessa.

    Osapuolet sitten keskenään nahistelee milloin mistäkin jutusta, unohtaen että se suuri, tällaisessa tilanteessa nopeasti leimatuksi joutuva enemmistö, on oikeasti siinä välissä seuraamassa, välttäen pyörteen silmään joutumista, kun nuolet ja kirveet sinkoilee puolin ja toisin.

    Syy miksi enemmistö on usein hiljaa on väärinleimautuminen, koska kukapa sitä tahtomattaan haluaa väärin perustein leimatuksi tulla.
    Monella kirjoittajalla tuo ”väärinleimaajan taito” on hyvin hallussa, ja siihen kun lisätään ominaisuuteen usein yhdistyvä ”tahallaan väärinymmärtämisen” taito, läpsii leimakirveet hyvin tiuhaan tahtiin.

    Eri asia on ns. sähköaitaan kuseksijat (esim. meikäläinen), jonka elämän ohjenuorana on olla kuulumatta mihinkään blokkiin, touhuta tasan niitä kivoja juttuja mistä tykkää, tuoda se avoimesti esille. Toki sekin usein toisia ärsyttää, ja nää ”väärinleimaajat” laittaa sen sitten itsekkyyden, narsismin ja riidanhaluisuuden piikkiin, kun ovat omine leimaamisineen hieman ”hukassa” eivätkä saa oikein minkäänlaista otetta noin liukkaaseen olioon. Sen harmistumisensa sitten koettavat monin eri tavoin osoittaa. Väärinleimaaminen on hyvä väline siihen mutta huomattuaan leimanneensa aitaankuseksijan vähän jokaiseen blokkiin, lopulta tuskastuneena luovuttavat ja lokeroivat kohtaan ”=outo”.

    Suomalaiset ei oikein tunnu usein osaavan muuta kuin valittaa. Erityisesti niistä ”naapurin” tekemisistä ja valinnoista. Väittävät ettei muka oikeesti kiinnosta, mutta salassa se kiinnostaa kuitenkin, vaikka muuta esittävät. Me vaan ollaan sellaisia.
     
    Jori85, Seevu, Inlinee ja 17 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Todella, todella hienosti puettu asia sanoiksi, Harri S.
    Komppaan!
     
    Harri S, isalmela ja DX tykkäävät tästä.
  9. homer

    homer Double Gearhead

    Kyllä tässä pitää kai totutella ajatukseen että nitrokisatkin jäävät tänä suvena väliin. Saati MotoGP sekä Jyväskylän ralli. Ehkä tästä kuitenkin voisi seurata jotain hyvääkin. Kaupungistumisen saattaa ainakin joku hetkeksi kyseenalaistaa ja ehkä yksityisautoilijaakaan ei hetkeen syyllistettäisi?
     
    onoff road, malvasto, DX ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. DX

    DX Double Gearhead

    toivottavasti noin, vaan pahaa pelkään, etä märinät ja ohisalot saavat näistäkin vain lisää vettä myllyynsä,
    koska ilman yksityisautoilua ei eteläsuomeakaan olisi tarvinnut laittaa karenssiin, vaan olisi riittänyt julkisen liikenteen sulkeminen, jotteivat poroporvarit pääse joukolla levittämään tautia
     
    Inlinee tykkää tästä.
  11. XJR

    XJR 3rd gear

    Ich bin ein Neulander!
    [​IMG]
     
    Seevu ja rane58 tykkäävät tästä.
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Entä jos siirretään niiden firmojen pääkonttorit pois pääkaupunkiseudulta, joiden tuontanto ei ole siellä vaan muualla?
     
  13. T5

    T5 Gearhead

    SemiOT: Onko missään tilastoa, paljonko Uudellamaalla menee sosiaaliturvaan yms. rahaa vs muu maa?
     
  14. max

    max Double Gearhead

    Tämä kyllä menee varmasti ”Ohiraiteille” mutta on mainitsemisen arvoinen asia.
    Minä nimittäin murtauduin tänään tänne Pohjois-Savoon Kehä III:en sisäpuolelta.

    Vaikka olen Helsinkiläis syntyinen,niin tapahtui merkillisiä asioita mitä pohjoisemmaksi ajoin.
    Tuli varmuus ajamiseen vaikka olisi talvikeli,ja lisäksi kaikki vihervassari ajatukseni karisivat jo Heinolan paikkeilla.
    Lapissa kuulemma tehdään ihmeitä auton rakentelussa,joten kyllä mä lunastan Muddusjärven mökin Inarista takaisin itselleni.
     
    Seevu, isalmela, Volvo_5.7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  15. Lowry

    Lowry 2nd gear

  16. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    On se niin mukava lukea täältä epidemologian erikoisasiantuntijoilta faktatietoa!
     
  17. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    T5 tykkää tästä.
  18. T5

    T5 Gearhead

    Jotain tuommoista muistinkin lukeneeni, että maakuntiin niitä tukia maksetaan paljon. Mutta tuo Helsingin ja ympäristökuntien vähäinen tukien tarve yllättää. Kun ymmärtääkseni sinne noita maahanmuuttajiakin on aika paljon pakkaantunut.
     
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ovatko nuo luvut keskimäärin per asukas?
     
  20. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Emmä itsekään ole tänne syntynyt enkä ole sen kummemmin tukia tarvinnut. Tulijoita on ollut kaiken aikaa sisämaasta - siellähän sitä tilaa nyt on ja tyhjiä mökkejä, että yhtä lailla myös muualta päin. Raksoilla ei enää just sudeetteja suomalaisia näy. Julkinen liikenne kulkee kauempaa tulleiden työpanoksella. Ja sen, mitä tuotantotiloissa liikun, niin kyllä sielläkin alkaa olla 1:2 ulkomaalaista väkeä. Lounaskuppilat on pitkälti ulkomaalaisilla täytetty ja ilmeisesti omistettukin. Työvoimapulaa näillä tulijoilla on palkattu. Kouluissa uussuomalaisten osuus on kymmeniä prosentteja ja sitä myöten kohta yliopistoissa. Ollaan vähemmistöä kohta, varsinkaan kun nuoria miehiä kotomaasta ei kiinnosta lisääntyminen just lainkaan. Vaimokandidaatteja ainakaan täältä eteläreunalta ei näytä puuttuvan.
     
    Lowry tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!